Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Premiér se dnes v parlamentu opět pěkně předvedl, když hned po svém projevu hbitě sbalil své věci do tašky a z jednací síně uprchl;-D I provládní poslanci se nestačili divit!!

25 3
možnosti
KV

ani ne tak úsměvné,jako spíš trapné.spíš by se měl zastydět a odstoupit.pak bych uznala že se aspoň jednou zachoval jako chlap.vám karmaR^

20 7
možnosti
Foto

Přeju vám ze srdce, aby se vrátily ty staré dobré zlodějské časy, kdy nás stará garda politiků obírala ročně o stovky miliard, zadlužila Česko 1,6 bilionem a kašlala na voliče. Jen FVE nás stojí ročně 50 miliard, představte si, co by za to bylo.

9 19
možnosti
Foto

To jsou ty důsledky toho, že ODS nedokázala vyhrát už dvoje volby do Sněmovny. Špatný marketing.

5 12
možnosti
MV

No... tahle úvaha, to je taky majstrštyk!

17 3
možnosti
MB

K řečnění je třeba myšlenka. Myšlenka je otcem slova. Myšlenkou je nejít do basy a udržet si dotace. Myšlenka mizí. Nastupují slova. Kampaň - Kalousek - Nic se vracet nebude. Nastoupí Standa. Bez myšlenky, beze slov. Tiše minusuje. Tak se asi dá prosadit rozumná společnost, kde bude lépe ... Andreji a Stando = Spojte se ! :-)

14 3
možnosti
KV

K19a14r44e13l 27V90a56n41ě68k

31. 5. 2019 20:03

Už když se Bureš před lety rozhodnul, že půjde do politiky, zdůvodnil to chybným rozhodnutím státu cílit dotace do solárního podnikání. Andrej prosazoval tyto Vnadstadardní dotace pro bioplynové stanice. V soláru totiž nepodnikal a tak nedosáhnul na dotační miliardy. Proto šel do politiky aby ty peníze tekly správným směrem (tzn. do Agrofertu). Každý si může ověřit a přehrát jeho první vystoupení před lety u Krause. Taky se mi líbí jeho heslo řídit stát jako firmu. To je jen šikovně zamaskovaný pokus nastavit ve státě diktaturu. Už jste se někdy pokusili jako zaměstnanec o čemkoliv ve firmě spolurozhodovat třeba formou hlasování? Nešlo to že? Ve firmě musíte držet hubu a krok, jinak letíte. To pro nás všechny chystá Andrej a ještě dnes může prasknout smíchy, že moc a miliardy dostal od hlupáků v Čechách za pár koblih.

28 4
možnosti
SN

:-).....Jste velmi netrpělivý, jako opozice, která už jásá, že Babiš skončil. Dočkejme času, jako husa klasu! Nic zatím nevypadá na to, že opozice vyhraje! Ale,,,,,že se v té TV předvádí, ti nejspravedlivější!' Bouře ve sklenici vody ! !!!!!!

10 28
možnosti
DR

Otázkou je jakou opozici máte na mysli. Pokud ty směšné pidistraničky na chvostu "startovního" pole ve sněmovně, které ovšem křičí vždycky nejvíc, tak s těmi to na vítězství opravdu nevypadá.

6 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 3
možnosti
KV

klesáte na jeho úroveň a to snad nemáte zapotřebí

3 2
možnosti
Foto

Nezávisle na povedeném premiérovi... Ptředvedete nám vaše řečnické umění "spatra" vy? Třeba to taky bude úsměvné. ;-)

11 16
možnosti
PV

P40a36v43e58l 21V15é56b19r

1. 6. 2019 7:04

Starý citát (reakce literárního kritika na obvinění, že kritizuje to, co sám neumí): "Slepice nejsem, vejce nesnáším. Ale poznám, když smrdí!"

10 1
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.