Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stručné, jasné R^. Dík

2 0
možnosti
ZD

Nedústojné dospělého muže pást se na slovech člověka vyvedeného z míry.

0 1
možnosti
PK

Primitivní jak obsahem, tak i dikcí. Řekněme - tak IV. B.

6 11
možnosti
MS

No jo, dál než do úrovně IV.B to nejste schopen posoudit.:-)

4 1
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, já zjišťuji, že největší Babišovou devízou (krom peněz na kampaně, samozřejmě) je ten jeho bolestínský kukuč. ;-(nikdo mě nemá rád, fňuk, fňuk. ;-( všichni mi ubližují, fňuk fňuk. A čaulidi ho litují a házejí mu hlasy. Není to chlapské, ale účinné.:-)

35 3
možnosti
MS

Největší divadýlko předvedl, když v parlamentu srdceryvně promluvil, že v kauze Čapí hnízdo mlžil proto, že chránil své děti. Jedno poslanecké oko (z hnutí ANO) nezůstalo suché.:-)

24 0
možnosti
Foto

Je tragédie že máme premiéra který kudy chodí tudy lže a podvádí za nadšeneho potlesku své sekty ÁNO! Kvůli svojim kauzam nemá čas řešit problémy ČR! Neplní volební sliby, programové prohlášení vlády, a na dotazy neodpovídá jen mává falešnými grafy ;-€.. 21.5.jej vyzval veřejné zástupce demonstrantů k diskusi, 22.5. Odpověděl Bureš že se s nikým bavit nebude...... A24. 5.v LN... Opět lhal, že NIKDO nekontaktoval !!;-(

19 3
možnosti
ZB

Jeste vetsi tragedie asi je "prohrát se spolkem, kde je lidrem obviněný, trestně stíhaný člověk, vedený ve svazcích StB jako spolupracovník a ještě ke všemu nedá dohromady kloudnou větu v češtině" .

3 2
možnosti
Foto

Sám mít jeho miliardy a být jako on 10 let před statistickým odchodem na věčnost, kašlu na Agrofert, kašlu na politiku, kašlu na všechno. Koupím dvě haciendy jednu na krásném místě na severní a druhou na jižní polokouli, k nim přepychovou jachtu a trávím věčné léto střídavě na obou. Na netu bych sledoval politické dění v Česku, nové kauzy a fígle ala FVE a říkal si, tak už máte, co jste chtěli.

23 1
možnosti
Foto

Holt někdo není takovej charakter jako vy. Někdo prostě furt nemá dost.

A úplně mimochodem, jeho dohání minulost. Kdyby to udělal, jak říkáte vy, asi by ho nedohnala.

5 1
možnosti
Foto

Dotace soukromým firmám jen poškozují a rozvracení podnikatelské prostředí. Jedna firma dotaci dostane a druhá která podniká ve stejném oboru ne.

17 0
možnosti
Foto

Všechny dotace EU by měly dostávat jen státní zakázky na dálnice, silnice, železnice. Soukromníkům nic. Jenomže to by ti úředníci nikdy neodsouhlasili, protože stát nemůže dávat úplatky.

12 0
možnosti
Foto

Ono to už moc úsměvné není.....R^

22 2
možnosti
JL

Smutný výkon premiéra Babiše. Vždy když je pod tlakem, odhodí masku bodrého strýčka a promění se v docela obyčejného hulváta.R^

41 8
možnosti
Foto

Ta proměna mu nedělá problém, jen se vrací ke své podstatě!

9 1
možnosti
MV

Zlatousty prohlásil, že Česko nebude vracet peníze, které neoprávněně obdržel agrofert? No tak to musela Marovi Prchalovi prasknout nejedna zilka...

12 4
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.