Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Až nastane oprávněný konec ČSSD - Nastane oprávněný konec Premiéra = Nebude mít s kým vládnout! Jsme svědky naprosté komičnosti. Jedni nechtějí na smetiště - druzí do basy. Karlíkova továrna na čoko sny = Jede v nepřetržitém režimu. Vypuká hádka, kdo bombony vyrobil sladší, zda směna ranní - či ta noční! To je řízení fabriky - Státu, jako blázen! Teď se do toho dokoce přimíchal i generální prezident. Řeší technologa přes kulturu výroby! Aby chaosu nebylo málo, přimotali se do toho i Komunisté, kteří říkají, že technolog byl u nich na křtinách. Choval se a muvil docela kulturně! Ponechat ve funkci! Srandovní spolek se samovolně nazývá Odborníky a kráčí vpřed - Samé Státotvorné kroky ! Já volám - Vlezte si do misky! Směna své závazky splnila - na 3.95% ! Zase dluží dodavateli 338 milionů Kč, již 17 let ! Zatracené závazky a odběratelské vztahy! Je to - Jako za starých dob. K panice důvod není, bude lépe To je jasné. I 100 milionů Kč do Pekárny došlo ... :-)

4 1
možnosti
ZD

Zmatek v hlavě, zmatek v textu a pak to takhle vypadá. Socan ???

2 2
možnosti

Rv

ČSSD prošustrovala svůj dům ještě za Miloše Zemana.

ČSSD si nehledí střední vrstvy, ale obrací se jen na žebráky, kterými již dávno nejsme!

ČSSD je tak vstřícná k žebrákům, že důsledky její vstřícnosti jsou pro chudé příliš drahé! Vzpomeňme na Ludvíka, který okradl zdravotníky o pět a půl miliardy korun, a nyní Maláčovou, která bourá vyhladověním sociální služby!

ČSSD se vzdává svobodných, přirozených vztahů a nahrazuje je falešným, levičáckým, sociálním inženýrstvím!

!!

14 0
možnosti
JV

J50i57ř39í 80V34o17l17k77a

28. 5. 2019 12:25

Obrazem ČSSD je paní Maláčová, rozdává hlava nehlava, Hamáček je tam pro srandu králíkům, a Babiš to kryje, protože by jinak nebyl premiérem. Prachy lítají oknem, kolik nesmyslů ještě přijde? Škoda, že se z toho snad už nikdy nevzpamatujeme. Chybí někdo, kdo by dal tomuto státu vizi, cíl,naději.

12 0
možnosti
ZD

Zapomněl jste připomenout ostatní strany unisono pokřikující jedno téma. To také přispívá k tomu, že vzpamatování se bude trvat.

1 1
možnosti
JS

Podle mého názoru konec ČSSD začal Špidla jako premiér a dokončil Špidla jako poradce ČSSD.

15 1
možnosti
Foto

Pokud chci nějakou stranu za něco kritizovat, tak snad si nejdříve přečtu její program.

1 4
možnosti
Foto

Já bych spíš místo programu koukal, jestli se jí něco užitečného povedlo vykonat. ;-D

15 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik