Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Je to hloupost nebo je to nedostatek informací? V každé zemi kde se usadilo větší množství migrantů kteří vyznávají islám dochází k problémům. Nemusí se nutně jednat hned o terorismus. Jde i o no-go zóny. Nárůst antisemitismu, poškozování křesťanských symbolů atd. A vy odborník nám tvrdíte že u nás to nehrozí. Vy tvrdíte že až u nás bude dostatečný počet vyznavačů islámu tak naše země nedopadne jako ty okolní. A já se ptám proč? Co bude u nás jinak?

23 1
možnosti
SB

Někteří lidé si prostě neuvědomují, že se jich týká i to, co se týká ostatních.

Nikdo se nechce stát troskou závislou na pervitinu. A navíc každý ví, že tisíce a tisíce lidí už jako trosky nebo jako mrtvoly skončily právě v důsledku pervitinu.

Přesto dnes a denně noví a noví lidé to s pervitinem zkoušejí. Každý si myslí, že on to klidně může zkusit, aniž by bylo nebezpečí, že on do toho spadne. Desítky tisíc jiných do toho spadly, ale jemu se to přeci stát nemůže. On je výjimka, na něho to neplatí.

Stejně tak jiné země se s tím problémem potýkají, ale jeho země se to přeci nikdy nebude týkat. On je výjimka a díky jeho vznešené osobě tento problém jeho zemi obejde. Ostatní země do toho padají, ale v těch zemích nežije on. On je zárukou, že jeho země toho zůstane ušetřena.

8 0
možnosti
Foto

Nenávist?To je pouze statistika,která potvrzuje,že voliči nemají o "vlastenecké" strany zájem.Pouze pravda vyjádřená čísly a pár postřehy.Vy si opravdu myslíte,že je rozumné dát do čela kandidátky profláknutého a soudem potrestaného antisemitu?Snad jste se nenechal nachytat od některé z těchto straniček a berete to osobně.;-)

6 5
možnosti
Foto

Reakce na pana Kroupu....

1 0
možnosti
Foto

Oceňuji,že jsem se u vašeho politického komentáře i pobavil. Karma

0 3
možnosti
TB

"mixík nacionalistů převlečených za vlastence, zachránců vlasti před islámem, zdravorozumářů, proruských agitátorů namíchaných s naivními panslavisty, fanatickými vystupovači z EU a to vše doplněno klanem Klausů, chystajících se lovit"

Nálepkování je známkou snížené inteligence, autore. A ti vaši zelení taky zrovna nezazářili. Ano, teď mi řeknete, že jsem agent Kremlu, jako vždy, díky.

16 1
možnosti
JB

Zatímco vy si tady děláte ironickou srandičku, Islám pomalu plíživě zabavuje svět...

14 3
možnosti
Foto

Ano, zejména na blogu iDNES.

5 6
možnosti
Foto

Karma, je dobře, že to "náckovství" nesype.:-)

9 12
možnosti
SB

Máte pravdu v tom, že zatím sype mnohem více eurohujerství.

11 5
možnosti
JS

Pane Bárto, náš hlas v Evropě nemá sílu ani tří procent. A to se ještě mluví o tom, že náš hlas je v EP "nadprezentován", to znamená, že je větší, než by měl být. Právě proto je tak malá volební účast. Lidé si dobře uvědomují, že naši poslanci prostě v Evropském parlamentu takzvaně "jsou", ale to je všechno.

Pro nás je podstatné, jak proběhly evropské volby jako celek – a tam pozorujeme jednoznačný trend směřující k volbě různých protestních stran a hnutí, které jsou paušálně označovány za "nacionalistické, populistické, xenofobní" a podobnými přívlastky. Ještě jedny takové evropské volby a současný rudo-zelený evropský socialismus se začne hroutit.

Například předloni v červnu německý ministr financí Wolfgang Schäuble prohlásil, cituji: "bez přistěhovalců Evropě hrozí degenerace v příbuzenských sňatcích a muslimové přispívají k otevřenosti a různosti." Mluvil také o "tureckých ženách ve třetí generaci" a označil je výrazem "enormí inovační potenciál". Člověk by očekával, že politik, který veřejně hlásá svoje eugenické fantazie o vykřížení nových Evropanů, prostě musí skončit s doživotní ostudou. Ve skutečnosti je dnes předsedou Německého spolkového sněmu. Pak se ovšem nelze divit, že jeho strana těžce ztrácí. Počet antisemitských útoků ve Francii a Německu, které jsou motivovány islámem, extrémně roste. Pokud to bude pokračovat, čeká Evropu krize, o které se nezdá ani největším pesimistům.

27 0
možnosti
Foto

I94v94a61n 94M12a19r64e87k

28. 5. 2019 9:58

Jen klid p.Bárto, i na to dojde řada. R^ [>-]

2 2
možnosti
MM

Dobře shrnuto, karma R^

4 6
možnosti
TB

Nějaké argumenty, co je na té snůšce nálepek "shrnuto"? Nemáte. Ale méně inteligentním jedincům k počtení stačí "všecko jsou to náckové" na padesát způsobů, to je uspokojí.

3 0
možnosti
Foto

Přemýšlím o jistém stupni schizofrenie, kdy člověk chce za každou cenu tepat nějakou prý nenávist, a jediné, co z něj nakonec vypadne, je koncentrovaná nenávist. Divnej svět...Rv

37 1
možnosti
SB

AHOJ !

Ty jsi v tyhle dny měl jmeniny. Už nevím přesně kdy, ale vím, že docela nedávno.

Dodatečná gratulace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.