Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Za sebe mluvi uz jen to, ze v CR se voleb ucastnulo asi 18% opravnenych volicu. V BRD to bylo pres 61%.

1 0
možnosti
Foto

Jo, jo, všechno víme, že? Ale i přesto ......Děkuji za čtení.R^

0 0
možnosti
ND

Nevidím to tak katastroficky.

1 0
možnosti
Foto

Paní Naďo, kéž byste měla pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Co vás v tomhle státě drží, když je tak špatný???

2 0
možnosti
Foto

Pane Matuško, nemějte obavy, nejsem jenom tady, ale mohu snad sdělit svůj názor, nejste rasista, že ne?

0 0
možnosti
BK

Nezlobte se, paní Katarino: za toho Ratha tady asi sklidíte velké sympatie, ale znova se ukazuje, jak se st.zástupkyni Bradáčové povedl opravdu husarský tah. Tak třeba ty miliony pod podlahou doktora Ratha: už před sedmi lety - v samém začátku vypuknutí kauzy - se ukázalo, že média záměrně sdělovala nepravdy a vyložené lži a právě ty miliony pod podlahou záměrně nevyvrátila ta spravedlivá paní, ktreá dobře věděla, jak to je. tedy tak, že peníze byly nalezeny ve sklepě v domě Kateřiny a Petra Kottových a byly to peníze na volby pro ČSSD. ČSSD úkolovala své lidi-stejně tak se toto děje v jiných partajích - je to běžná praxe, aby sháněli co možná největší pomoc. Pan Hamáček - šéf ČSSD nyní mlčí, ale...... Takže peníze byly nalezeny v domě Kottových a ne u MUDr. Ratha. To, co nesl v krabici - když tedy jmenujete pořad Xavera Veselého, zkuste se pozastavit nad tím, o čem tam pan Rath mluví. Sledovala jste tu kauzu někdy opravdu čitelně? Víte, vy tu nyní bouříte, ale o tomto nevíte, fakt se nezlobte, nic. Víte o tom, že Ústavní soud po roce a půl konstatoval, že Rath byl protiprávně držen více než půlroku ve vazbě????? Byl tam rok a půl! Kauci mu tehdy vytáhli na 14milionů, protože věděli, že na to nemá! Soudy od té doby už několikrát konstatovaly, že byli učiněny procesní chyby. V odvolacím řízení byli smeteny i odposlechy ze stolu. Víte to vůbec???? St. zástupce Jirát ratha dehonestoval výroky, že uteče a že má ulité peníze. Nic z toho, čím Ratha špinili se, se neptvrdilo. A krabice? Zkuste si pustit ten pořad s X. Veselým.

Ještě dodávám zajímavost: zaznam z odposlechu, kdy Kott předává Rathovi tašku s krabicí a říká, aby si užil to víno, se k soudu nedostal. Byl někým vyňat. Jsou na to důkazy. Prosím, než budete do někoho "střílet" - informujete se víc.

0 1
možnosti
Foto

Odkud víte, že to byly peníze pro ČSSD???

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik