Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A jej, tady je někdo zase chytrej, jako americký rádio...8-o;-D

0 1
možnosti
Foto

Měl by jste trénovat. Třeba jen nějaké kluky, co mlátí hokejkou do tenisáku na ulici. Pak by jste byl potichu a nepsal o tom, čemu nerozumíte. V září hraje ČR po 37 letech na MS v basketbalu. Zavolejte na ČBF, vy určitě víte nejlépe, koho do Číny vzít a koho ne. A dobrého trenéra, který ví vše dopředu, hledá i fotbalová Sparta. Po takovém odborníkovi Křetínský sáhne všemi deseti!

0 0
možnosti
MG

Není to rada, abych byl zticha, protože nemám členskou legitimaci vydanou nějakým klanem, že ne?

0 0
možnosti
DR

Chyba byla úplně jinde ale v brankáři to nebylo.

0 0
možnosti
JT

J98i41r38i 35T64i93c20h32y

26. 5. 2019 16:20

Prvni gol byla klika pro Kanadany, ne vina Bartosaka. Dalsi goly byly vinou hlavne obrany.

1 0
možnosti
MG

Tak možná jej trenér odvolal proto, že si byl vědom, že je brankář již vinami obrany otřesen natolik, že bude lépe, aby si od nich oddechl. Mně pipadalo, že toje jinak.

0 0
možnosti
FL

Když jsme inkasovali první, byl to kanadský už několikátý pokus, zatímco jejich brankář ještě nemusel čelit žádnému. Komentátoři byli ještě optimisti, je to teprve začátek. Ale já jsem si říkal, to bude tak 6:2

1 0
možnosti
RK

Autor se sice odvolává na známou hlášku, že po bitvě každý generálem, ale evidentně neví, co je to historie. Můžeme pochopitelně mluvit o tom, že Kanada se nepotento, když v polovině utkání snížíme na 1:3, ale také nejsme pantátové věštící z křišťálové koule. My jsme prostě selhali střelecky, což se nějak vytratilo mezi řádky. A odvážné tvrzení, že bychom Finy vyklepli? Ty Finy, kteří udolali Rusy, jenž nám dali tři kousky a nechytili ani jeden? Nebo se dozvím objevný závěr, že jsme to dřívějším bratrům ve zbrani a dnešním třídním nepřátelům ten zápas darovali, protože tam stejně o nic nešlo. Chm chm, auch falsch - jak praví naši čtvrtfináloví soupeři.

0 1
možnosti
MG

No, kdyby platila úvaha typu neporazíme Finy, protože ti porazili Rusy a Rusové nás, měli jsme Kanadu převálcovat, protože ta byla ráda, že prolezla přes Švýcarsko

0 0
možnosti
MB

Zase bych to tak tragicky neviděl! Kde je náš zápas ZOH ze Chamonix?

Tam jsme s Kanadou pukli 0 : 30 ! Čili, neoddiskutovatelný pokrok je zde ! ... :-)

Nejsem žádný odborník - Vidím to pořád stejně. Jaký Stát = Takové počasí a úroveň sportu. Jde o systém a sílu ekonomiky. Pak logicky, se jde za obživou za hranice - Na ligu se sice chodí, úroveň je pak jaksi slabší. Práce s mládežníky se nekoná a jedno navazuje na druhé. Jevů je plno - Sparta, bývalý král kopané - Venku většinově neuspěje. M.Baroš, (úcta k němu) - Již zapojuje ve hře své image. Jako náhradník na lavičce rozbije pěstí kryt! - Nenastoupí v daném zápase, ani v tom příštím! = Rarita! Bohužel, hravě nás poráží Kanada - Náhrada náhradníků. Někdy se sejde Nagano. To potvrzuje, že MY můžeme porazit Kohokoliv - Nikoliv jej opakovaně Porážet ! Kdo a jak to změní - Netuším ... :-)

0 0
možnosti
RK

Vypichovat Chamonix je jak dnes napadat vyspělé státy, že v 50. letech minulého století byli blíže neurčený počet let za primáty, anžto neměli ještě mobilní telefony. Uvědomte si, že to není zase tak dávno, rozhodně méně let než Chamonix, kdy Finy sem tam porazili i hráči bývalé NDR a občas remizovali na MS s Poláky. Tu ekonomiku moc nechápu, takže vlastně z tohoto hlediska byl model uzavřených hranic lepší, protože se hráči nerozutekli všemi směry? Ale zase s ohledem na tu strašlivou bídu a nesvobodu by a) zdrhli při prvním výjezdu nebo b) museli být tak zoufalí, že by neporazili ani ekonomicky silnou NSR, Velkou Británii či Francii... Spíš bych řekl, že se stále více projevuje, že chybí soustavná a dlouhodobá práce - ne nadarmo útočné trojky jako Michajlov-Petrov-Charlamov, Martinec-Novák J.- Šťastný B., Makarov-Krutov-Larionov nebo Patera-Vejvoda-Procházka odváděli rozhodně lepší výkony, než neustále promíchávané trojky. Aspoň to si myslím. Že to v dnešní tržní době nejde? Pak ale neplačme srdceryvně na blbém hrobě.

0 0
možnosti
Foto

zásadním bylo, že jsme nedokázali vstřelit gol.

3 0
možnosti
OT

Brankář se po prvním gólu, nebyl-li jednoznačně jeho, neodvolává.

1 0
možnosti
MG

Na druhou stranu, první gól je možnost, aby si trenér uvědomil, že udělal v sestavě chybu.

2 1
možnosti
KB

K79a33r57e85l 11B75o49k

26. 5. 2019 9:51

Myslím si to samé.

2 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik