Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Čumpelík se nechal unést a zablogoval bez toho aniž by si ověřil info... mě už párkrát také něco nakoplo k tomu zareagovat jako David. Úmyslné lhaní se stává normou, mě to přijde smutné... a nejen zde na blogu, ale ve veřejném životě bohužel..

17 0
možnosti
JN

Zareagovat na něčí blog je samozřejmě v pořádku, ostatně, já jsem dnes učinil totéž. Ovšem každý bloger by to měl být schopen udělat slušnou formou a nikoliv tak, jako David Vlk.

Navíc, kolega Vlk panu Čumpelíkovi v textu svého blogu tu lež či omyl ohledně financování Milionu chvilek pro demokracii vůbec nevyčítá - vyplynulo to až z diskuse pod článkem, takže tohle primárním cílem blogu pana Vlka nejspíš nebylo.

5 1
možnosti
JH

Nálepkování teď letí!

Tihle dnešní stateční, uvědomělí bojovníci proti komunismu, paradoxně používají komunistické metody boje:-)

Prostě - neobolševici!

11 4
možnosti
Foto

... tihle dnešní stateční, uvědomělí bojovníci za klid v práci zase bezostyšně lžou

5 0
možnosti
Foto

Pan Čumpelík ve svém prvním blogu lhal a nebýt blogu pana Vlka, nikdy by to nepřiznal

10 3
možnosti
JN

Viz to, co jsem již napsal panu Vracovskému.

1 0
možnosti
JZ

J86a14n 55Z38í46m72a

26. 5. 2019 8:59

Hezky napsané Josefe. Sice bych proti té staré raketě chodil demonstrovat taky , na rozdíl od AB ale souhlasím. Taky by mě zajímalo, kde MChPD bere zdroje na placenou inzerci na Seznamu.

6 1
možnosti
BK

R^R^, skvělý blog, pane Nožičko. A já jsem moc ráda, že tu na blogu Idnes jste a dáváte mi možnost věřit, že inteligentní chlapi fakt existují:-)R^. Pan Čumpelík rovněžR^.

8 8
možnosti
Foto

No, hlavně, že vám nevadí, že ti chlapi občas lžou

4 0
možnosti
JK

J44a78n 55K56o64z39l86e86r

26. 5. 2019 8:51

Docela by mě zajímalo v jakém dresu jsou organizatoři těchto protestů a zejména kdo je financuje možná bychom se divili za čí peníze se protestuje, neupírám nikomu jeho názory ale protestovat proti někomu kdo se ještě nijak neprojevil považuji za zcestné a nemorální, poslouchal jsem 1/4 bývalého ministra spravedlnosti který řekl že možná MB bude dělat čistky což svědčí o zaujatosti

7 4
možnosti
Foto

Protestuje se za moje peníze i za peníze dalších sympatizantů z řad občanů,kteří na účet Milionů chvilek posílají finanční podporu.Protestuje se proti bleskové výměně ministra,která přišla ve chvíli kdy obžaloba na Babiše od policie doputovala na státní zastupitelství a byl dosazena ministryně,která jde Babišovi na ruku....Vás takový styl neznepokojuje?Opravdu Vám to přijde normální...?

5 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik