Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pravý gentleman by to přešel mlčením, humorista nějakou vtipnou replikou. ;-(

5 2
možnosti
JN

A nepletete si trošku pojmy a dojmy? 8-o

5 0
možnosti
LH

Koukám že Vám lidi s jediným správným názorem dávají co proto inu kdo nejde s námi jde proti nám mají holt zadrene pod kůži..... Správní svazaci to byli :-))))

8 3
možnosti
LH

A tak máme prvního :-))))

1 0
možnosti
Foto

Když v demokracii, kterou jsme si odzvonili, mají potřebu vykřičet své názory, někdy pěkně ostré, tak ať si po ulicích chodí, chůze je zdravá a je i prospěšné při té příležitosti občas s někým hodit řeč, obzvlášť když jsme na stejné parketě.

Nelíbí se mi však, že se tyto akce pořádají v době školní výuky a děti jsou do nich zapojeny. Všichni víme, jak mizerně je na tom u nás školství s porovnáním s jinými zeměmi, tedy je nepochopitelné, že něco takového ministr trpí. Namísto aby napravoval škody po svých předchůdcích, ještě přikládá pod kotel. Je to další slabý článek ve vládě, který by měl být vyměněn, protože zatím nepřešel od slibů k činům i když na to měl dostatek času.

Nemám nic proti tomu, aby děti projevily svůj názor, vždyť jde i o jejich budoucnost, ale ať je tomu tak o víkendu, pak se ukáže síla jejich přesvědčení a potřebě něco měnit.

Za komunistů tomu tak bylo, první máj byl vždy svátek, to jsme také lákáni různými atrakcemí manifestovali v ulicích, tak jako oni dnes mají zdarma vystoupení umělců, kteří mají touhu se zviditelnit a navíc další, volný, školní den.

Nic se tedy nezměnilo, když je potřeba ukázat sílu, ber kde ber, hlavně že jsou nás davy.

4 4
možnosti
MV

??? demonstrace az po zvoneni? ja uz nicemu asi fakt nerozumim

proc sem pletete skolni vyuku?

6 3
možnosti
MM

Souhlasím, ale....

Nesouhlasím, ale....

Pane Nožičko, jako vždy? 8-o

7 0
možnosti
JH

Tak, tak - pan Nožička moc přemýšlí, nedokáže se spokojit s tou jedinou správnou pravdou. Není to dobrý bolševik!

6 2
možnosti
Foto

Nejsem přítel starých pořádků protože se mám dnes neskonale lépe než za komárů, jsem z Prahy a ve svém širokém okolí neznám nikoho koho by zajímaly nějaké demonstrace.

Bez těchto článků bych ani netušil, že se něco takového děje.

Co to o mě vypovídá?

Asi jen to, že mám trochu jiné koníčky a asi méně volného času než oni demonstranti.

A teď do mě.

15 1
možnosti
MS

Vy o paní Benešové píšete, jakoby to byla nepopsaná kniha a proto si má zasloužit nějakou dobu hájení. Skutečnost je ovšem zcela jiná. Některé její kroky v minulosti jsou více než podivné, hodně vypovídá i její postoj ke kauze Čapí hnízdo (nehlasovala pro vydání Babiše k trestnímu stíhání) a taktéž její blízký vztah se Zemanem nevěští nic dobrého.

11 0
možnosti
Foto

Já jen podotknu, že transparentní účet nic nedokládá o skutečném financování kohokoliv.

Transparentní účet přece má i Rittig a další podobné "firmy."

7 1
možnosti
Foto

nesuďte každého podle sebe

9 4
možnosti
MV

blog pana Cupmelika jsem si precetl az po te smrsti, co se kolem nej strhla.

kdo neotvira diskuze a vetsinove ve svych textech fantaziruje (abych byl slusny a nepsal rovnou, ze lze), toho nectu

takze cetl jsem Cumpelika 1 a druhy den Cumpelika 2, kde se "na oko" omluvil, a presto si nedokazal odpoustit v textu zase plivnout

Pan Cumpelik a jemu podobni seniori se chovaji jako ten pomateny, ktery kacel stromy u trati. melou, lzou, manipulujou a lzi jeste obhajuji

je mi z takovych chlapu krucinal zle - abych zase nebyl hrubej a nenapsal to od plic

Vlcak se do textu pustil nastvanej, a proto blog vyznel, jak vyznel

ale, pane Nozicko, uprimne - radeji 100x nastvanyho chlapa, nez lhare

Vam to mozna az tak nevadi, ale chlapi, co lzou ...

doprcic, jak je mozny, ze prezident, ktery mel stmelovat, ma ve sve snaze vysledky typu diskuze Cumpelik x Vlk? asi se nekde neco zadrelo...

18 3
možnosti
JN

A fakt si myslíte, že je to jenom prezidentem? :-/

7 0
možnosti
PB

Pan Čumpelík předně použil ve svém blogu starou komunistickou praktiku, a tou je lživá dehonestace demonstrantů. Pokud jste chodil v 89. na demonstrace v Brně tak si jistě pamatujete, že mimo obligátního oficiálního vyjádření komunistů "chceme klid na ptáci", tam po nocích StBáci a LM ztrhávali studentské plakáty a místo nich vylepovali lživé cifry, kolik že údajně herci berou peněz z našich daní. A na jedné takové demonstraci se potom jeden milicionář k tomu veřejně přiznal a poté všem omluvil. Najděte tři rozdíly s blogy pana Čumpelíka!

A pak se nedivte, že to kolegu Vlka naštvalo. To koneckonců i mne. Protože pouhými třemi kliknutími jsem se transparentního účtu Milion chvilek dobral. To by měl zvládnout každý bloger a zvlášť, pokud vypouští takovou ožehavou politickou střelu. On totiž už předtím (a myslím, že to byl on) v jisté diskuzi tvrdil, že ty demonstrace stojí miliony a někdo je ze zákulisí financuje. A já mu to vyvracel s tím, že je to očividná lež. Takže v tom spatřuji z jeho strany jasný lživý úmysl, který uvedl na pravou míru až po mém blogu s odkazem na ono financování.

19 2
možnosti
Foto

V jeden den oznámilo státní zastupitelství v Praze,že obdrželo návrh obžalovat "tátu seniorů a jednoho z nich" Babiše v kauze Čapí hnízdo.Další den rezignuje z ničeho nic ministr spravedlnosti,aby uvolnil místo pro někoho vhodnějšího....Vám to opravdu přijde normální...?Pokud má někdo starost o financování Milionů chvilek,tak ty mají 350 000 sympatizantů a pokud někdo nejde na demonstraci má možnost hnutí finančně podpořit,jako to činím pár stovkami já.Pan Čumpelík prostě sprostě lhal a stále jsou lidé kterým to vadí.Přiznejte se,že Vy jste to pro Koblihu hodil...?;-)

19 3
možnosti
PB

Napadla mě pěkná fráze: Pro koblihu zapřel vlastní babičku. :-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik