Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Pane Nožičko, tak to vidíte - nejsem rozhodně jediný, kdo se o vašich "diskusních" metodách domnívá, že jsou lživé a manipulativní. Ale vy máte "standardně" klapky na očích, argumentů oponentů si vůbec nevšímáte - a jen vršíte další lži a manipulace, abyste ty předešlé "zamaskoval". A když začnete být v defenzivě, začnete příspěvky oponenta mazat hlava nehlava - jako např. v diskusi pod vaším předešlým blogem. Ale pravdu do země nezadupete, pane Nožičko - vaše lži a manipulace mají krátké nohy - a vy to moc dobře víte.

2 2
možnosti
JN

Pane Veverko, udělejte si prosím bitmapu, ať můžete i zde ukázat, jak zde mažu příspěvky svých oponentů. ;-) Ale to Vy neuděláte, protože dobře vidíte, že jsem do této doby (27. 5. 18:45) ani jeden jediný příspěvek nesmazal (a přitom v diskusi je aktuálně asi 160 příspěvků a řada z nich je nesouhlasných, s čímž jsem samozřejmě počítal). Ono to totiž není třeba, pokud nechodí do diskusí lidé jako vy. Takže tady laskavě nevykřikujte, že já "mažu své oponenty hlava nehlava", když to není pravda - mažu pouze takové jako vy, kteří znechucují diskuse všem slušným a korektním diskutérům.

2 2
možnosti
DV

D30a29v24i39d 97V95l74k

26. 5. 2019 23:05

Objevil jsem až teď tak jen krátce zareaguji. Vždycky jsem si říkal ,že nikdy nebudu psát blogy jako reakci na jiné blogy.Porušil jsem to jen proto ,že zásadně nesouhlasím s tím aby bylo možné neotrvírat pod blogy o politice diskusi. Za druhé proto ,že pan Čumpelík v blogu sprostě lhal a neotevřením diskuse sebral možnost ostatním na tuto lež reagovat. Podle mě se tak blog prostě mění jen v jedovatý plivanec.

Ve škole mě vždycky učili učitelé, že lhát se nemá a lžím se má člověk bránit.

Panu učiteli Nožičkovi asi lži nevadí. Jemu vadí, když se jim někdo postaví.

6 1
možnosti
JN

Děkuji za reakci, nicméně o pravdivosti toho, co jste zde napsal, mám určité pochybnosti. Nepřišlo mi, že hlavním či jedním z hlavních důvodů napsání Vašeho blogu bylo vyvrácení lží pana Čumpelíka. Ohledně problému financování neziskovek jsou totiž ve Vašem blogu pouze tři věty: "Pan Čumpelík má pocit, že ty demonstrace jsou organizovány za jeho prachy. Anebo je dokonce fedruje někdo z ciziny. Asi zase "démon" Soros."

Zdroj: https://vlkdavid.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=714539

(přičemž o podpoře z ciziny pan Čumpelík ve svém blogu vůbec nepíše a o Sorosovi už vůbec ne)

Většina Vašeho textu mi opravdu přišla jako plivání na někoho, jehož názory se Vám nelíbí. A jen poznámka na závěr: při diskusi o politice mi nepřijde korektní, když do ní někdo tahá věk oponenta či jeho profesi. Hezký večer.

6 5
možnosti
DR

"Nemyslím si, že by se pan Čumpelík bál napsání odlišných názorů, spíše se domnívám, že diskuse přestal otvírat až poté, co byl znechucen unfair praktikami některých zdejších diskutérů."

To se mu ani nelze divit když to tu člověk vidí.

9 0
možnosti
PB

...... Vám teda nechcu robit arbitra v blogerskejch sporech (nečetl sem to),- ale jeden má názor takovej a druhej holt makovej ! Ať si v tem Práglu hulákají každej den když je to baví ?? Žádný zásadní věci tím neřeší (a nevyřeší),- holt chtějí prožít tu chvilku demokracie po svým, tak proč sa takovejma kravinama vůůůbec zaobírat!

4 0
možnosti
Foto

Někde v diskusích jem ten "vzteklý plivanec" zahlédl a z toho titulku na mne dýchlo kojzarovské Rudé právo. Byl jsem trochu zklamán, když jsem zjistil, že pochází z blogu pana Vlka. Schválně jsem si ten původní blog přečetl a jakkoliv mi přišel pomýlený, nic vzteklého jsem v něm nenašel.

Nevím, co tím pan Vlk chtěl říci. Napadá mne jen, že my si tu slušnou občanskou společnost vlastně ani nepřejeme a místo politické diskuse by nám stačila pavlač se dvěma skupinkami křiklounů.

Bulvár vítězí. :-/

19 2
možnosti
Foto

Pan Vlk se především snažil o legraci. Někomu to došlo, někomu ne. Račte si vybrat. ;-D

1 9
možnosti
Foto

Jediné s čím mohu souhlasit je, že má pan Čumpelík vysokou karmu, byť obsah samotného článku, tím myslím fakta, byla krystalická lež. Když si tedy odmyslím to faktické/a lživé/ jádro, zbývá jen hnusná zakyslá dužnina starého chronicky naštvaného chlapa.

10 7
možnosti
VV

Vsak take kazdy s IQ vetsim dnesniho data vi, jak to s tou karmou je. Bohuzel administrace ji vubec nijak proti karmomatum nejisti. ;-(

1 1
možnosti
Foto

Pan Vlk nepíše, že všichni kdo nesouhlasí s demonstracemi,...,ale, že konkretně pan Čumpelík .

Ččlověče Vy jste učitel a nejste schopen pochopit smysl psaného textu nebo záměrně lžete. Ano nevím co je horšíRv

7 7
možnosti
JN

S ohledem na to, že se s Vámi v diskusi nesetkávám zdaleka poprvé, mi přijde dosti úsměvné, když něco takového napíšete zrovna Vy (a předem děkuji za Váš tradiční mínus :-)).

7 3
možnosti
Foto

Čtu reakci kolegy blogera Davida Vlka na blog pana Čumpelíka a čtu je tam a zpátky a nenacházím tam žádný plivanec. Prostě na hrubý pytel, hrubá záplata. Pan Čumpelík je přítel fašistického spolku SPD Tomia Okamury a podle toho jeho příspěvky vypadají. Nejsou chytré, ale naopak.

14 2
možnosti
MV

vzdyt to dole pisu: poblazneni dedci (uz jsem taky starej, tak si muzu tohle slusny spojeni slov dovolit)

jeden prorezava u trati stromy

druhej lze, az se mu prasi z prukazky

zdravim, Jiri a peknou nedeli preju

5 4
možnosti

Pane kolego blogere Josefe Nožičko,

děkuji vám za zastání a zčásti pozitivní reakci na můj článek. Velmi si toho vážím.

V úctě,

Jiří Čumpelik

10 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS