Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Ona ta mládež leckdy poučená je. Ale uznejte - ti staří (rozuměj: rodiče, prarodiče, kantoři) mají zastaralé myšlení, vůbec ničemu nerozumí.

0 1
možnosti
Foto

A jak chválili všichni ty babičky, co chodily k volbám volit ODS v devadesátých letech. Cože tak najednou takový odsudek?

0 1
možnosti
PB

Karma, přesné!

2 0
možnosti
MP

K svátku karma, Filipe, jak jinak. Vas kloboucek je taky sexy ;-D

4 0
možnosti
Foto

Díky za dárek... a pochvala kloboučku, no to se úplně tetelím... kampak se hrabe tílko ;-D;-D

4 0
možnosti
MB

Zřejmě je něco vetnuto do povahy lidské a pak se to neustále opakuje. Mládežník přichází - vše je špatné a svým pomateným romantismem to chce napravovat. Nabere věk, pokud není zcela levý, založí si firmu - dělá něco pro obživu rodiny své. Romantismus skončil ! = Obeznámí se s poměry státu, byrokracií, zákony = Hle, "Pravicový extremista je zde"! Ti skutečně mazaní, svou levicovatost pojmou účelově. Aby vyřešili sami sebe - Jdou profesně pomáhat - těm druhým. Nic nezakládají, nic neřeší a nepřinášejí. Stanou se živno - účelovými idealisty. Tak nějak chápu dnešní KSČm, podobně ČSSD. Vše začíná od prostých pojmů. Socialismus, nebo Sociálně tržní společnost k žití? Osobně tvrdím, že Socialistický stém je vrcholem vykořisťování Vládnoucí třídy člověka. Historie to dokladuje - 1948 = Okradení, 1953 = Měnová reforma, jako jistota okradení skutečně všech - tedy i příznivců! Budování socialismu, jako shromažďování extenzivních čísel pokroku - 1989, předání toho vybudovaného , jako již zkrachovalého a zaostalého. ÚŽASNÉ ! Ti, kteří to zajistili, se znovu bez problémů řadí k nápravě, kritizují a opět malují své levicové vize! Už jsme na to přišli - konečně to klapne !! Celé kolo se opakuje . Nebudujme již Socialismus - Budoucnost si vydřeme svou pílí - Pak bude k žití a sociální ! ... :-)

3 0
možnosti
PK

Levice dle Vás selhává, může být ale pravicoví politici jsou většinou lidé bez empatie, slepí k problémům lidí tam dole. Jsou to vyznavači individualismu. Věřím, že jim se daří dobře. Běžní lidé ale ztratili mnoho jistot, především sociálních, a také mnoho iluzí. Mnozí důchodci doslova živoří. Pro mladé lidi je dnes daleko těžší založit a uživit rodinu. Proto se rodí málo dětí a vymíráme. Pro sociálně slabé skupiny je potřeba vybudovat pořádný sociální servis, někteří tzv. sociálně slabí na současném sociálním servisu parazitují, je potřeba ho nastavit tak, aby sloužil skutečně potřebným a nebyl zneužitelný lenochy a vyžírkami. Chybí zákon o sociálním bydlení. Je potřeba všestranně podporovat mladé rodiny, jejich společný start a porodnost, především vzdělaných lidí, kde i ženy dělají pracovní kariéru..atd,atd....

1 4
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za návštěvu.Dle mě je to mnohem hlubší problém... většinu z toho co píšete po celé generace řešila třeba soudržnost institutu rodiny. Ta je dnes také zcela rozbita. A to co je třeba u nás se nikdy kapitalismem po roce 89 v mých očích nazývat nedalo.Z jednoho pokřiveného socialismu jen pozvolna přecházíme do druhého. Btw. rozhodně nepovažuji kapitalismus za spravedlivý. Jen nejlepší z možného dosažitelného. To po čem volají mladí z článku na který reaguji, je ještě horší.

5 0
možnosti
  • Počet článků 649
  • Celková karma 25,31
  • Průměrná čtenost 2130x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik