Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Loni předseda Evropské komise Juncker odhalil v Trevíru sochu Karla Marxe, kterou Němci dostali darem od Číňanů. Byl z toho docela slušný poprask. Tomu poprasku se nelze divit - ani králové Svaté říše římské národa německého neměli takovou moc jako předseda EK. Způsob hlasování v EK se podobá spíše vyjadřování slibů věrnosti svrchovanému vládci, než demokratickému procesu. Přesně z toho důvodu mohla v Evropském parlamentu řečnit arabská terorista Leila Khaledová, kterou tam pozvali rudě smýšlející poslanci. A přesně z toho důvodu je EP a EK přehnaně aktivní v projednávání a schvalování různých rezolucí proti Izraeli. Co by se muselo v EK a EP stát, abyste ztratil svůj optimismus?

6 3
možnosti
Foto

Vážený pane Svobodo, prosím, nepište sem hatmatilky ze Sputniku. Váš srandovní popis jak (dle Vás) údajně vládne Juncker jako satrapa, a jak "rudí" údajně vládnou EU, se hodí mnohem spíše na diktátory, jako je třeba Erdogan, Kim, Putin, Si Ťin Pching, atd. A prosím přečtěte si raději článek, z nějž zde uvádím citaci (je tam rovněž adresa, směle do toho neváhejte a čtěte):

„Právem můžeme říci, že jsme následníky nejen Sovětského svazu, carské říše, Moskevské a Kyjevské Rusi, ale i Volžského Bulharska, Zlaté hordy a kavkazských státních útvarů, vytvořených ještě současníky proroka Mohameda,“ připomněl Putin, než si vyzul boty a vstoupil do mešity.

„V Turecku něco takového nemáme,“ prohlásil Erdogan podle agentury Interfax po prohlídce chrámu, zvelebeného ruskými muslimskými umělci. Podle serveru Newsru.com se však o výzdobu mešity postarali mistři z Turecka."

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/otevreni-nove-mesity-v-moskve.A150923_114513_zahranicni_ane

..

Dle Vaší logiky by totiž musel být pan Putin muslimem, když otevíral opravenou mešitu v Moskvě a vstoupil do ní bosý dle muslimských zvyků a Rusko by muselo být totálně pod vládou muslimů

Navíc se pan Putin neuvěřitelně krásně dovolává dědictví Sovětského svazu, Zlaté hordy, Volžského Bulharska, kavkazských státních útvarů vytvořená ̈ých současníky Mohameda, atd. Nákladnou opravu mešity v Moskvě financoval jakýsi dagestánský miliardář a nemalou částkou rovněž palestinský předák Mahmúd Abbás.

Ale jinak, pokud jste jako já přesvědčeným odpůrcem marxizmu a jeho zrůdných vražedných klonů od bolševizmu po maoizmus, Kambodžu a Severní Koreu., pak jsme na jedné lodi a nemusíme si zde nic moc dál vysvětlovat. Já určitě nepojedu do Trevíru adorovat Marxovu sochu a pan Juncker nepatří mezi mé oblíbence.

Přeji Vám hezkou neděli.

4 0
možnosti
Foto

Proč neprotestujete když pan Trizuljak mele z cesty a nedrží se tématu vlastního článku?

0 0
možnosti
VV

Compagno Vladimír Šťastný, nechtel byste se misto napadani diskuteru kteri nesdileji vase braune presvedceni drzet tematu clanku?

1 0
možnosti
Foto

Toho se nedrží autor, umíte vůbec číst?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1001
  • Celková karma 21,65
  • Průměrná čtenost 1194x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy