Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-)R^Trochu opožděně: výborný článek, Marku. Udeřil jste přesně hřebíček na hlavičku.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji moc, Jiří :-) On je to takový spektákl na úrovni ochotnického divadla z Dolních Bukviček, když někomu vůbec nevadí, že u nás mají vládu v hrsti komunisté, zároveň si srdceryvně přeje, aby se komunisté dostali do EP a jedním dychem přitom kvílí nad tím, že Evropskou unii údajně komunisté ovládají. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Tady máte přehled marxisticko-levicových stran působících v EU včetně jejich požadavků:

https://www.euroskop.cz/8649/sekce/konfederativni-frakce-spojenych-evropskych-levych-a-evropska-levice/

Porovnejte, co hlásají, s tím, co EU reálně dělá. Pak suďte, jakým směrem se EU ubírá.;-)

4 0
možnosti
Foto

:-):-):-) Což takhle udělat si pořádek nejdříve doma, kde naše (beze studu marxistická) komunistická strana drží pod krkem vládu a fakticky se tím dostala k moci? Počínaje názvem je právě tohle tématem mého blogu.

P.S. Moc doufám, že bude pokračoval trend dle voleb do Senátu, kam se komunisté nedostali, i ve volbách do Evropského parlamentu, aby se ani tam tihle naši marxističtí kazisvěti nedostali. Asi je to utopie a někdo z nich se tam vmáčkne, ale to mi bude každopádně moc líto

Přeji Vám hezkou neděli :-)

6 2
možnosti
JS

Loni předseda Evropské komise Juncker odhalil v Trevíru sochu Karla Marxe, kterou Němci dostali darem od Číňanů. Byl z toho docela slušný poprask. Tomu poprasku se nelze divit - ani králové Svaté říše římské národa německého neměli takovou moc jako předseda EK. Způsob hlasování v EK se podobá spíše vyjadřování slibů věrnosti svrchovanému vládci, než demokratickému procesu. Přesně z toho důvodu mohla v Evropském parlamentu řečnit arabská terorista Leila Khaledová, kterou tam pozvali rudě smýšlející poslanci. A přesně z toho důvodu je EP a EK přehnaně aktivní v projednávání a schvalování různých rezolucí proti Izraeli. Co by se muselo v EK a EP stát, abyste ztratil svůj optimismus?

6 3
možnosti
JN

J66o79s95e28f 12N68i73k54l

25. 5. 2019 22:40

...ano souhlasím, aby těch 21 našich poslenců EU parlamentu jednalo asertivně a umělo se prosadit proti zbytku poslanců EU ze 751?;-D

0 0
možnosti
Foto

Další, který nerozumí, jak funguje demokracie? ;-D;-D;-D

3 3
možnosti
DV

D35a61v84i67d 10V75l89k

25. 5. 2019 22:04

Výborně napsáno Marku,ale těším se zase na nějaký s fotkama:-)

3 3
možnosti
Foto

Dík, Davide! Ty neuvěřitelně hloupé lži mi zvedají kufr, však to asi znáš.

Nějaké fotoblogy zase budou, už něco chystám. Ale "flákání" ve Španělsku mi způsobilo trochu skluz s prací. Mám krásné věci na stole a musím se jim věnovat. Fotky potřebují dost soustředění a času, moc to nestíhám. Snad snad něco malého nahodím zítra, jakože "klídek na neděli"

Hoja hoj a neprodlužuj! ;-D

2 1
možnosti
Foto

J67a48n 96H43o72r96n24í89k

25. 5. 2019 21:20

Ano, souhlasím.

3 0
možnosti

R^

Díky! Je třeba usilovat o jednotu v Evropské unii v pravdě a bez lží, které nám sem semení desinformační ústavy z Ruska a které ochotně přeposílají mezi námi hlavně členové KSČM a SPD. Jen na nás záleží budoucnost Evropy na nás samotných! My sami musíme ovlivňovat evropskou legislativu, nebo ji budeme muset přijímat bez našeho ovlivnění. Hlavně pusťme k vodě ty falešné a zhoubné řeči o diktátu z Bruselu!

:-)

4 0
možnosti
VV

Nejlepsim resenim je levna nafta. Exhibicionistovi nezbydou rubliky na jeho hybridni valceni.

3 2
možnosti
LH

No vzhledem k dnešním článkům v mainstreamu kdo touzi po socialismu a proč bych o vládě socialismu v Česku pomlcel

4 1
možnosti

Po čtyřicetiletém komunistickém brainwashingu nám to převážně myslí nalevačku a potřebujeme kultivaci v duchu přirozených a svobodných vztahů!

3 0
možnosti
JP

J11a50n 81P52a94v47l91í84k

25. 5. 2019 20:14

Těm, kteří chtějí něco pomluvit, je dobrý jakýkoliv prostředek. Velmi oblíbené je matení pojmů, podsouvat jim jiný, případně opačný obsah a tím vyvolat zmatení myslí. Často záměrně, někdy z nevědomosti.

6 0
možnosti

KSČM a SPD vědomě, starci možná nevědomě! :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 1005
  • Celková karma 22,61
  • Průměrná čtenost 1189x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy