Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Politika je především o ekonomice a spravování věcích veřejných. Pokud Vám jde o spravování věcí duchovních obraťte se na některou z církví. Zaplať pánbu tady máme sekulární stát a duchovno a spiritualita se nám nemotá do politiky.

Též ohledně dividend jste kapku mimo mísu stejně jako pan Okamura. Dividendy (což jsou v podstatě výdělky firem) patřej firmě a jejím majitelům. A co si s nima udělaj je čistě na nich. A vůbec nemaj žádnou souvislost s tím jestli jsme v EU nebo ne.

0 0
možnosti

P76e67t65r 80N75o58v47á69k

26. 5. 2019 9:20

Vy asi vůbec netušíte co to jsou dividendy, že? :D

Jak můžete vůbec srovnávat peníze které tečou v soukromé sféře a dotacemi od Evropské unie? :-D

To je pěkné přizpůsobení si faktů "své pravdě".

5 1
možnosti

P34e89t61r 93B56a70j50n63a46r

26. 5. 2019 12:10

Peníze jako peníze. Faktem je, že množství peněz, které od nás odcházejí do jiných zemí EU je mnohem větší než těch, které zde z těchto zemí přichází.

1 1
možnosti

Ať založíte jakoukoliv stranu, nebo hnutí s jakýmkoliv programem, tak si vždy u nás najdete nějaké příznivce. To je strašné, jako tento příspěvek autora blogu.

2 1
možnosti

D89a87v56i54d 52V53l60k

26. 5. 2019 8:44

Mystik a esoterik má blízko ke komunistům???To by se Marx obrátil v hrobě.;-D

1 0
možnosti
Foto

Já jsem se rozhodl pro APČR. Paní Samková je vzdělaná, sečtělá, hádavá...čarodějninice. Přesně takové lidi EP potřebuje.:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak to jste vyhodil svůj hlas do koše jako autor....;-)Na rozdíl od Vás obou můj hlas pro liberální proevropskou stranu bude platný.

1 0
možnosti

Naším problémem je politicky negramotný elektorát, který naletí na kdejakou hloupost a koblihu. Viz pouliční anketa slovenské televize na bratislavských ulicích: "Kde pramení Dunaj?" A z deseti odpovědí šest bylo, že v Bratislavě. A tito lidé mají volební právo! A u nás to není lepší...

2 3
možnosti

Střetl jsem se s názorem, který mi přijde rozumný - Lidi, jděte volit! Teď to není o stranách. Vlastně se jen rozhoduje o frakcích, které pak budou ovládat Evropu.

- Chcete-li Macronovu socialisticko-dotační Evropu, volte Socany nebo Piráty.

- Je-li vám bližší humanitní Evropa á la Merkelová, volte KDU nebo TOPku.

- Dáváte-li přednost konzervativní europolitice, hoďte to Zahradilovi a ODS.

- A jste-li pro nárovoveckou opozici, podpořte Salviniho a LePenovou prostřednictvím Okamurovy SPD.

- Chybí vám v seznamu něco? KSČm - Proč? Ano a snad ještě něco? Bureši čaú :-)

4 0
možnosti

J25i83r15i 30K78u66c80e34r28a

25. 5. 2019 18:44

Docela vám rozumím. Já jsem nakonec s opravdu hodně skřípajícími zuby volil SPD, kroužkoval jsem generála na pozici 8 a jednu paní. Nebyla to volba pro mne snadná, bližší mi bylo jiné uskupení, uvažoval jsem i o volbě recesity, jenže tím bych volil také piráty a jiné komunisty, tím bych podpořil i Bureše a socany... To jsem opravdu nechtěl. Program SPD mi celkově blízký není, ale vysloveně jsem sypal tou volbou písek do levičáského soukolí doufám už bývalé EU. Snad se to trochu zbrzdí, to levicové liberální šílenství.

5 2
možnosti
Foto

Tak jste nakonec volil hnědé komunisty,to jste si opravdu nevšiml,že SPD je krajně levicová strana?Já jsem zubama skřípat nemusel a na rozdíl od Vás mám ze své volby dobrý pocit.Marxista David bude bojovat s "neomarxisty",Vám to opravdu nepřipadá komické....;-D

2 2
možnosti

Jako vždy Eurovolby jdou mimo mě. Protože v těchto volbách jen volíme lidi, kteří si odsedí svoje volební období, ale jinak nemají žádný vliv. To je vše v rukou EK. Prostě fraška, hrající si na demokracii.

To je jeden důvod a druhý je ten, že můj hlas ČR pro vstup do EU nedostala. Proto nemám důvod někoho volit.

1 1
možnosti
Foto

Já myslel, že budete volit do ruské dumy, a Vy tohle! ;-D

10 3
možnosti

Není všem dnům konec.:-)

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS