Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Napsal jste to moc hezky. Jenže ti, kteří by měli, to stejně nepochopí. Jednoduše proto, že nechtějí.

2 1
možnosti
Foto

Ti lidé neprotestují proti volbám, ale proti tomu, co se děje dál. Bývalo dobrým zvykem, že řádně zvolený politik v případě pochybností, buď pochybnosti rozptýlil vysvětlením nebo odstoupil. AB nic nevysvětluje, neodstupuje, jen napadá všechny kolem, řve, že neodstoupí nikdy, nikdy, nikdy, má za sebou problematické dotace, ale vesele čerpá dál. A protože ho jednou menšina zvolila, mají všichni mlčet? To ani nemluvím o tom, že čerpá a rozhazuje peníze daňových poplatníků, zaklekává na ně, mají si to nechat líbit až do úplného ožebračení nebo se mohou ozvat dříve?

3 0
možnosti

"Ti lidé neprotestují proti volbám", ale proti jejich výsledku! Což je ještě daleko horší.

1 0
možnosti

A14d84a89m 50B96í25l79e64k

29. 5. 2019 17:51

tahle mince má dvě strany - jedna je demokracie, volby a umění přiznat, že vyhrál někdo jiný, než chci. Druhá věc je, že lidi by neměli důvod demonstrovat, kdyby premiérem nebyl bolševický fízl, zloděj, lhář a podvodník. To, že je třetina voličů natolik tupých, že jim je to buřt, na tom nic nemění.

2 0
možnosti

P41e32t27r 15N28e88d52v41ě18d

29. 5. 2019 14:25

Tak jsem si přečetl blog a diskusi. Jsem asi v té hloupější, nebo méně informovanější části národa, neb jsem se demonstrace neúčastnil. Tažení proti Babišovi začalo skutečně před volbami, kdy strany měli prakticky program jen "proti Babišovi" a nic víc. Přesto volby vyhrál. Místo antikampaní máme dnes demonstrace. Nedávno se tady posmívalo voličům Ano kobliháři, protože je rozdával. Na demonstraci se dle transparentního účtu koupili deštníky, ty se tam prodávali? Nebo rozdávali? Nevím. Autor v blogu zmiňuje, že demonstrace nepřinášejí vesměs nic dobrého a podněcuje k účasti ve volbách, kdy je opravdu reálná šance něco změnit. Přesto je většina diskutérů pobouřena. Je to opravdu tak špatný názor? I kdyby byl hlas lidu vyslyšen, nebo byl Babiš poslán do tepláků, co by se změnilo? Jaká je alternativa demonstrantů?

8 2
možnosti

Promiňte pane Majzliku, ale tentokrát jste mimo.

Dnešní kámoši Zeman s Babišem sice byli legálně zvoleni, ale tím to končí.

Na druhou stranu je zcela legální protestovat proti jejich chování a krokům (i stávkou).

Právě na těchto dvou figurkách je vidět, jak rozdělují národ.

2 2
možnosti

PS: citát: "Demokracie neznamená, že si může vítěz voleb čtyři roky dělat, co chce."

1 0
možnosti

Proč tady lžete? Legitimnost voleb a jejich výsledek nikdo nespochybňuje. Lidé jen nechtějí trestně stíhaného STBáka v čela vlády.

6 1
možnosti

Lžete vy, pane Šťastný. Tu kampaň vyvolanou anonymem vyvolal Kalousek s fialou ještě před volbami. Přesto lidé dali hlas ANO2011 a to právě proto, že toto hnutí vede pan Babiš. Takže nepovažujte sám sebe za všechen lid.

7 5
možnosti
Foto

Pane Majzlíku, zbytečně, hloupě a nenávistně jste právě naplival na ty, kdo jsou s Vámi na jedné lodi angažovaného úsilí o změnu k lepšímu. I Vás by přece bylo velmi snadné ve stejném duchu nařknout, že jste jen špatně placenou loutkou nadnárodního marihuanového kartelu :-). Velmi jste mě tím zklamal. Moje dosavadní nemalá úcta k Vám tím dost povadla.

3 2
možnosti

To je mi líto, pane Havelko. Přesto na svém názoru, že tyto "Demonstrace" až příliš připomínají demonstrace svolávané komunisty v osmačtyřicátém roku. I tam se vyhrožovalo. Mně nevadí, když někdo vyjadřuje názor, který není ve shodě s mým. Pokud u toho ale vyřvává něco o likvidaci, tak se mi hnusí a pohrdám jím či jimi.

3 0
možnosti

Zásadní omyl pana autora spočívá v tom, že se domnívá, že demonstrace oraganizují politické strany a pan Minář je snad jimi vybraný a snad dokonce i placený. Tak tedy: morální úpadek, kdy tady máme trestně stíhaného bývalého STBáka jako premiera, který se jen snaží zachránit si kůži a vyměňuje proto postupně policii, ministry apod. už vyhnal lidi do ulic. Je to absolutně apolitická záležitost organizovaná pouze těmi študáky. Petici proti trestně stíhanému premierovi podepsalo do dnešního dne přes 365 tisíc lidí. Na Václaváku se podle policejních odhadů sešlo 70 tisíc lidí, úterní akce se bude účastnit 200 měst po celé republice. Ti lidé na náměstích jsou různých politických vyznání, ale jedno mají společné - už toho mají dost. Babiše a jeho hnutí nevollla většina, nýbrž jen asi 28% z těch, co přišli k volbám, tedy asi desetina národa. Na akce, které svolává Milion chvilek, posílají peníze po troškách lidé z celé republiky. Opravdu si myslíte, že se jedná o pár křiklounů?

16 6
možnosti

Každý má právo vyjádřit svůj názor a to i na demonstraci , pokud někoho neuráží. Pokud jde o vámi zmiňovaného AB, protože protesty nejdou proti pani B, ale proti němu tak vězte, že AB

a ANO nepředstavuje žádný nový politický pilíř systému.

Jde o systémovou alternativu, která v sobě zahrnuje zastupování lidí, kteří byli naprosto znechuceni a nespokojení s vedením státu ze strany polistopadových stran. A toto znechucení až odpor vůči představitelům a stranám polistopadového režimu promítli do věcné podpory politické konkurence. A co se týče Vašeho morálního horlení proti trestnímu řízení,tak bych vyčkal na soudní rozhodnutí a pak bych souhlasil s jeho odchodem ze sceny,mimochodem není ve světě jediný premier,který je z čehokoliv obvinován.

A ještě byc hdodal,pokud se Vám současná vláda nelíbí,tak by mě zajímalo,kdo a co po ní...jako lepší varianta..

8 5
možnosti

Dnes podobny trend probiha na Zapade I v USA. Nadsena mladez s prapory a transprenty. Socializmus, znarodneni prumyslu, bank, rozdeleni bohatstvi, klimaticka revoluce, otevreni hranic, pacifizmus, genderova revoluce,,,,

To ze to vzdycky v dejinach zkrachovalo? Nevadi, podruhe se to musi podarit !

8 2
možnosti

K43a27r56e46l 28B37o20k

25. 5. 2019 23:18

Opsáno z materiálů pro školení členů KSČ, tak zvaného VUML.

4 1
možnosti

Velmi se - jak je ve vašem případě tradiční - mýlíte.

1 2
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,00
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik