Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JI

J67i97r82i 71I81c95h35a

25. 5. 2019 22:41

To je snůška blábolů. Pokud je mně známo, tak AB byl zvolen v řádných volbách cca. 1,5 milióny voličů. 50 tisíc lidí tedy představuje jenom malý zlomek. Proto být AB uřvané stádo z náměstí by mně nezajímalo. Další blbost je odstoupení... jestli k nějakému rozsudku někdy dojde, bude to trvat minimálně 5 let, možná ještě více. Viz kauza Rath, to vypadalo, že vse je jasné a půjdou rychle za mříže. Uplynulo 7 let on kandiduje do EP. To je výsměch, na tom je vidět jak justice potřebuje nový impuls. Nevím jestli to je Benešová, ale nechme ji ať se historicky znemožní sama. Nebo taky ne. To co je na Václaváku je řvoucí lůza , která je manipulovaná 24 letým frockem, který je bůhví kým řízen a sponzorován. Je jasné, že to něco musí stát a na to asi studentík prachy nemá.

10 14
možnosti
Foto

Studentík se obětoval ,,na chvilku" až natolik, že studia přerušil. Bude mít před sebou skvělou minulost;-D

2 1
možnosti
AM

Politruku, přiznej si, že kdyby byly zítra nové volby a vyhrál opět Babiš (o čemž svědčí dlouhodobě preference), tak by se kvičelo znovu a znovu. Protože část lidí není schopna se smířit s výsledky demokratických voleb jak do PS tak prezidentských.

4 10
možnosti

Proč ten nenávistný tón?

6 0
možnosti
Foto

K43a96r97e82l 77C48a59c66h

25. 5. 2019 22:30

Mladý muži. Věřte tomu, že až zestárnete, budete se na běh věcí světa dívat docela jinak. Nikdo z politiků není ani Ježíš Kristus, ani Mirek Dušín. Tedy ani ten, který vyhraje volby a ani ten, kdo proti němu organizuje demonstrace. Vždycky jde o něčí zájmy a kvůli nim se fauluje a konstruují kauzy, které se záměrně zveličují a prostý lid se jimi neustálou medializací oblbuje. A většinou ty zájmy, kvůli nimž se toto vše děje, nejsou v zájmu prostého lidu. No a ten prostý občan, co politikům dává svůj hlas, nevolí většinou podle toho, co by bylo nejlepší pro tuto republiku jako celek. Ale podle toho, co dotyčný považuje za nejlepší pro sebe, nebo maximálně pro svou rodinu. Proto mně, venkovana ze západu Čech, nechávají nějaké demonstrace v Praze, na kterých pateticky promlouvají, ale vlastně nic neřeknou, angažované herečky, naprosto v klidu. Prohra s Kanadou na MS je větší drama. Zase z toho vyjdeme s prázdnou.

12 3
možnosti
Foto

Obé jsou jenom ,,chléb a hry". Pro ,,lid".To prvé ovšem má v reálu daleko větší váhu, potažmo i dopad. Ač jak kde a pro koho i na koho. A tam nehraje prim ono ,,kdo neskáče, není čech";-)

2 0
možnosti
MK

M34i24l50a74n 10K65e60s40l

25. 5. 2019 21:54

Žít v Anglii,pracovat v Anglii a ještě s takovým jménem,které budí nedůvěru, nám radit,co máme dělat.Zkuste poradit Anglánům,ti budou nyní za každou vaši radu vděčni.

3 12
možnosti
Foto

Mohu se zeptat, čím ve vás mé jméno budí nedůvěru?

9 0
možnosti
Foto

I86v32a39n 87M67a39r35e95k

25. 5. 2019 21:41

"Desetitisíce" jsou opravdu "naprostá většina" národa . . . . . A jak chcete ke stejné exhibici donutit zbytek národa ?

4 8
možnosti
Foto

Nikde jsem nepsal, že demonstruje naprostá většina, nebo že je zbytek národa potřeba k něčemu nutit. Jste si jistý, že jste si nepopletl článek?

6 0
možnosti
VH

Plný souhlas. Jen drobná korekce. Musím ctít presumpci neviny, proto nemohu tvrdit, že pan Babiš je vinen. Mohu se však přiznat ke svému přesvědčení, že pan Babiš a jeho rodinní příslučníci vini jsou. Stačí mně pouze věřit údajům pana Babiše, uváděným v extempore v poslanecké sněmovně.

Závěr: Netvrdím, že je pan Babiš vinen. Tvrdím však, že o jeho vině jsem a vždy budu přesvědčen.

6 1
možnosti
Foto

Mnozí byli ve SVÉ(?)VÍŘE natolik přesvědčení, že i ,,lid. soudům" daly za pravdu:-/

1 2
možnosti
JH

Zřejmě jste dnes zase něco špatného snědl:-)

10 8
možnosti
VH

A vy to za něj vyhazuje?

4 2
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3588x
Profesionální imigrant.

Seznam rubrik