Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J44i27ř17í 66J94a19n98d58a

27. 5. 2019 15:48

Víte, já sám sebe považuji za konzervativního pravicového voliče. Babiše jsem nevolil, ani z něho nejsem nijak nadšený. To ale neznamená, že v zájmu "AntiBabiš" půjdu na náměstí a vedle voliče Pirátů či Zelených, budu poslouchat jiné politiky, které bych sám nikdy nevolil, a to jen proto, že "Babiš". A budu se přitom tvářit, že jde o tu demokracii. Pro mě totiž současná politika nestojí tak, že je Babiš a pak všichni ostatní. S velkou částí těch protestujících nemám politicky nic společného. Babiš je Babiš, ale když jsem četl (či slyšel) nějaký rozhovor s Minářem, tak je pro mě exemplární příklad komsomolce minulých let. Nevím, co by mě s ním mělo spojovat.

0 1
možnosti
VH

Ale různě orientované strany (straníci, voliči) přece mohou mít společný cíl.

A může jím být (například) primiér s vizí (což Babiš není).

Je tedy nesmyslem, že nemohu jít společně se sympatizanty stran, které bych nevolil. (S vysloveně antagonistickými stranami asi nebudu mít společný cíl.)

0 0
možnosti
JR

J69a46n 59R28á93ž

26. 5. 2019 19:26

Také ctím presumpci neviny, ale zcela se ztotožňuji s tím, "že jako v každé jiné civilizované zemi, by měl premiér odstoupit, pokud jeho obžalování navrhne policie".

PS. I když plejáda těch, kdo by ho mohli nahradit, mne optimismem nenaplňuje

0 0
možnosti
PP

P93a49v33e69l 19P74o60n19e29c

26. 5. 2019 10:51

> v každé jiné civilizované zemi, by měl premiér odstoupit

Premiér získal důvěru voličů navzdory svému obvinění, přitom průběh zpochybně nebyl. Není to ideální situace, ale jistě nemá smysl obhajovat demonstrace nějakou ochranou demokracie.

2 0
možnosti
Foto

V každé jiné civilizované zemi by premiér odstoupil. Máte pravdu! Díky, že jste to napsal! R^R^R^

5 0
možnosti
GK

pisete "Myslím si ovšem, že jako v každé jiné civilizované zemi, by měl premiér odstoupit

Zdroj: https://martirosyan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=713323

a myslite si take ze Cesko je civilizovana zeme a nebo je realita takova ze zeme je plna korupce, nenavisti, zavisti, udavcu, etc.

0 1
možnosti
Foto

Víte jak dlouho se u nás vlečou soudní řízení? Jsou to dlouhá léta. Vrátit se pak do politiky je svého druhu zázrak. On je někdy zázrak se toho konce soudu i dožít, když jste starší nebo nemocný.

Že Babiš vyměnil nevýrazného a ještě do nedávna zcela neznámého p.Kněžínka, původně řadového úředníka Úřadu vlády, krátce náměstka ministra Dienstbiera (!), atp. za tak výraznou osobnost, jakou je p.Benešová, mě nijak neznepokojuje. Naopak to vítám, protože ta se sebou orat nenechá.

5 8
možnosti
Foto

Jen malá poznámka. Vlekoucí se soudní řízení mají své příčiny. Velmi vážné. Dalo by se říci, že i za tuto situaci nesou díl odpovědnosti voliči, protože si nezvolili takovou reprezentaci, která by byla schopna zjednat nápravu.

3 0
možnosti
Foto

Karma.Vyborne napsáno,ale jak čtu modří,zkušení a především na dluh zkorumpovaní senioři Vám už to vysvětlí a svého nového tátu, který se prohlásil za jednoho z nich budou bránit do posledního dechu

6 3
možnosti
Foto

S těmi modrými jste se docela trefil;-D

0 0
možnosti
Foto

Kromě titulku bylo i Vaše jméno důvodem, proč jsem si Váš článek přečetl. Volná asociace - Tracyho tygr a Charles Aznavour. Překvapuje mne, že se pan Kesl nezdráhá svou xenofobii takto otevřené přiznat, a ještě způsobem, který pojmenovat netřeba.

Jsem rád, že jsem si na titulek kliknul a konvenuje mi i Váš styl.

6 0
možnosti
Foto

Především titulek. A pak ,,to ostatní", vč. tzv. diskuze. A snad i údajné CV autora pod jeho fotem.

0 0
možnosti

R^

Příliš kultivované!

:-)

2 0
možnosti
Foto

Tak. Je třeba je za každou cemu svrhnout a nahradit je jinými ,,vládci" i ,,blábolili". Těmi údajně ,,kultivivanějšími";-D

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS