Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak tož nalijme si čistého vína, to nebyl systém komunistů, to byl náš systém. V roce 1967 se jeden čtenář Svobodného slova rozhořčoval, že na Zelném trhu dovolil nějaký trhovec prodávat česnek za cenu dvakrát vyšší než byla stanovená cena úřední. A ptal se, co na to cenová kontrola.

0 0
možnosti
PB

P90e42t95r 33B19u20r60i58a47n

24. 5. 2019 12:53

Ze 60% souhlas. Ovšem rozdělit si svět na dravé neomarxisty a jejich protiváhu (také) Putina a SPD, je velmi nešťastné. Okamura ( komunismus je nejspravedlivější systém na světě) je totalitní vůdce, který ve své straně propagující přímou demokracii nesnese žádnou kritiku, konstruktivní připomínku, nebo negaci. Maže veškeré nesouhlasné příspěvky na stránkách Přímé demokracie (jaký paradox!) a za podobné věci vyhazuje lidi ze strany.

Putin je ještě hrůznější kalibr. Za jeho vlády umírají novináři jako Němci před Stalingradem, zahlazuje vytrvale stopy po rudém teroru, za jeho éry jsou oslavováni Ivan Hrozný, Stalin a Brežněv jako národní hrdinové, buduje kult osobnosti, napadá všechny okolo na dostřel děla, vyhrožuje válkou a chrastí zbraněmi.

4 0
možnosti
Foto

J15a25k40u67b 88R88o64t54h

24. 5. 2019 11:36

A vidíš, Fando, já si naopak myslím, že hrobařem Evropy mohou být primárně nacionálně-bolševické partaje, jako FN, SPD, FIDESZ a další. :-/

5 1
možnosti
DR

Asi si holt voliči těchto stran ještě nedošli na fórum 24 pro radu. ;-D

1 2
možnosti

Dobrej komik...Tím Putinem bych se fakt moc neoháněl, autore. Ten vyučený kágébák vede zemi, kde je největší rozdíl mezi hrstkou bohatých a chudou většinou na světě. Zemi , která je na špici v potratech, rozvodech, konzumaci drog, sebevraždách, nově nakažených virem HIV , ekonomikou založenou na drancování surovin atd. To fakt není vzor pro nikoho

5 0
možnosti
Foto

No tak zatím dává horko-těžko dohromady co zpackali mj. Lenin, Trocký, Chruščov... a Jelcin.

1 0
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik