Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

Me nejvic dostala krizovatka, kdyz jsem tam byl poprve, ve tvaru krize a vsichni tam meli "Stopku" a ted babo rad. Zadny pravidlo pravy ruky. Az druhej den v praci my to vysvetlili. Kdo driv/prvni prijede drive/prvni jede. Pokud neni moc velky provoz tak to jde ale pokud jede ze vsech 4 stran auto za autem tak to uz musite sakra davat pozor.

0 0
možnosti

Skvělý blog. O tom jsem nikdy takhle nečetla. Mnoho zajímavých informací.

Díky moc!

2 0
možnosti
JV

Zase zajímavé a poučné. :-)

2 0
možnosti
MV

Jj, dálnice tam, kor kolem těch nejvetsich měst... Kolem Miami mi bylo fakt "horko". Dík za další fajnovej report. Šťastnou další cestu.

1 0
možnosti
PK

Napsal jste to velice dobre. Uplne mam chut tam jeste jednou jet. Bohuzel dnes jiz mohu jen prstem po mape jak se rikavalo, nebo s pomoci google.

1 0
možnosti
RE

Jo. Všichni, co tam byli, říkají, že by se mi tam líbilo. Takže karma:)R^

1 0
možnosti
DR

Moc hezký blog, jak je u Vás koneckonců co se týče cestování, zvykem. Karma. R^

2 0
možnosti
IL

I12v75a71n83a 49L68a86n89c84e

24. 5. 2019 12:43

Pěkně jste to napsal. Mojí vnučce bylo asi kolem dvou let, ta měla z aut, která jsme potkával,i šok. Kolem našeho auta se zprava, zleva míhala jiná auta, obrovské SUV a nakládˇáky a ona vydržela celou cestu ukazovat auta, a vždycky vydechla: auto, auto.... bavila se tak i osmihodinovou cestu na Floridu.

Můj syn říká, že se tady jezdí uplně nádherně, jednak silnice, ale také označení, všude je perfektně označená silnice. Já nevím, vidím několik pruhů aut a už mám zimnici. A samozřejmě, že jednotná rychlost, pokud není zácpa, tak vede k tomu, že se rychleji dostanete do cíle.Váš článek je R^R^R^

3 0
možnosti
JK

J59i64r54i 36K72u23c69e62r82a

24. 5. 2019 12:05

Díky za zajímavý článek. R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.