Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Žít tam, kde mají ženy klitoris ? Tedy v .... 8-o:-P

1 0
možnosti
Foto

V Řecku, tady, ještě je dost zemí, kde se dá za této "podmínky" žít. Díky za čtení.:-)

0 0
možnosti
DP

Zenska obrizka je trochu nejasny pojem. V mnoha zemich na Zapade uz se rozlisuje mezi tak zvanou zenskou obrizkou, coz je jakasi obdoba muzske obrizky a praktikuje se v nekterych zemich arabskeho poloostrova, vetsinou tam,kde je nedostatek vody ci extremne suche pocasi a horko. Na sexualni zivot to ale nema vliv, protze se neodstranuje klitoris ani se nejak "nerype" do vaginy.

Na druhe strane je tak zvane sexualni zmrzaceni, kdy se odstranuje klitoris a v horsim pripade se mrzaci i vagina. Toto je bohuzel prastary zvyk ze stredovychodni Afriky, ktery se rozsiril na sever - Sudan, Somalsko (tam je udajne sexualne zmrzaceno 94% divek) a castecne i Egypt. Proti sexualnimu zmrzaceni zacali brojit krestansti misionari uz koncem 19 stoleti, zatimco imani si pockali ad do 80 let minuleho stoleti, nez castecne zacali proti tomu brojit, ale jsou bohuzel i imani, kteri zenske sexualni zmrzaceni i dnes nejen schgvaluji, ale doporucuji:-( Tyto informace mam od zname, ktera ve stredni Africe pusobila asi dvanact let jako zdravotni sestra.

1 0
možnosti
ZS

To je děsivé, stejně jako "žehlení" prsou. Ani jeden z těch mužů, kteří to vyžadují, doporučují, podporují ... by nebyl na světě, kdyby ho nedonosila a neporodila žena, nekojila ho, nechránila před nebezpečím ... Stejně děsivé je, že primitivní obřízku bez dezinfekce, bez umrtvení, bez jakéhokoliv soucitu, provádí stejně "znetvořené" ženy dalším ženám, vlastně ještě dětem. Díky davové imigraci z Afriky do Evropy, se přenáší i takové zvyky a zvyklosti, které nejsme schopni pochopit a bohužel, ani jim zabránit.

3 0
možnosti
IL

I22v97a16n44a 42L57a97n18c34e

23. 5. 2019 20:51

Kruté zacházení se ženskýma, nejhorší je, že se to povoluje i ve státech, které by proti tomu měli zasáhnout.R^R^R^

3 0
možnosti
VV

Nevim, nemam zkusenosti a nemohu tedy posoudit. Ale nejhorsi snad je, kdyz to provadi nejaky saman strepy rozbite lahve.

Ta obrizka chlapcu se snad uz provadi jen ve sterilnim prostredi,

1 0
možnosti
VV

Ponekud lechtive tema.

u Jana Krause se mi vcera libil ten urolog doporucujici tech 21 a ted nevim, zda se to slovo smi napsat, tak ho jen vyhvezdickuju ********* mesicne.;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik