Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P90e64t37r 24B14u37r33i91a81n

23. 5. 2019 18:57

Dobře vy, karma.

4 0
možnosti
Foto

R32o17m25a84n 36K52o61z27e89l

23. 5. 2019 18:14

Já jsem slyšel už i, že chce Babiš zrušit volby. Copak to jde? Strašení je už takový folklór a je to o tom, že Babišovi odpůrci sází na to, že tomu někteří voliči věří, zkrátka sází na jednoduchost voličů, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ale dělají to snad všichni politici.

2 0
možnosti
ZD

Opět čtivě a pravdivě. Neměnil bych jediné slovo. Děkuji s hlubokosklonem.

3 0
možnosti
Foto

J81o75s71e76f 18B67á36r32t21a

23. 5. 2019 16:52

Máme tolik investigativních novinářů, proč se žádný nezajímá, jak kauza Čapí hnízdo vznikla a kdo za ni stojí. Také bych rád uvítal informaci, koho Babiš udal. Jednoduchá odpověď, kauza vznikla protože Babiš vadí, moc, moc, moc.

8 2
možnosti
ZD

Můj názor je ten, že vznikla stejně jako spousta podobných o kterých se ví ale mlčí - namočených je hodně. Pokud by kdokoliv z těch podobných sedl na křeslo premiéra a netáhl s vyvolenými - objeví se to jako nástroj zkrocení. Je to podobné s korunovými dluhopisy. Těch, kteří to využili bylo tolik včetně tolika "slavných" jmen, že ač to zprvu vytáhli i na Babiše dost rychle to utichlo. Seznam by obsahoval dost jmen těch osvícených.

5 0
možnosti
Foto

Dobře shrnuto. Máš karmici.R^

6 0
možnosti
JK

Hezky kultivovaně napsáno, ale některá tvrzení mají logické trhliny. Občanským nesouhlasem a demonstracemi se dá dosáhnout politických změn, důkazů nejen u nás je mnoho, odkaz na nesmrtelného JdC je lichý, v jeho díle najdete demonstrace maximálně vědecké, ale nikoli lidové.

Který inteligentní člověk se nechá zavřít, pokud má možnost se jakýmkoliv způsobem zbavit stíhání. Z toho logicky vyplývá, že AB není inteligentní a nechá se zavřít, nebo se nenechá zavřít, čímž prokáže jistou inteligenci. Oboje zároveň platit nemůže, podobný paradox je hezky popsán v knížce "Hlava 22".

Demokracie u nás funguje, důkazem je možnost demonstrovat, a tady i já souhlasím s Kuberou, že nemůžeme být lhostejní t totalitnímu uvažování, které se snaží podobné hlasy umlčet a využívá k tomu jinak obecně pozitivních jevů ve společnosti. Vždyť co je obecně špatného na ekologii, rovnosti pohlaví, na politicky správném jednání, na sdílení kulturních hodnot, na tradiční politické straně, atd.

Společnost rozděluje na "pro" a "anti" jen daný konkrétní problém, čím více onen problém zasahuje do života lidí tím více a větší počet je rozdělen. Odstraníme-li problém, odstraníme důvod sváru. V žádném případě se nic nevyřeší zákazem vyjádření názoru.

2 1
možnosti
Foto

Jen ,,detail". Ne každý problém jím opravdu je. Mnohdy jde o problémy zástupné. A žádné vyřešení kteréhokoli z nich, nikdy nezaručil a nezaručí jak jeho pokračování, tak ani vyskytnutí se, ale i vytváření nových. Těch zástupných vč.;-)

4 0
možnosti
DR

Tradičně výborně napsáno. Superhyperkarma. R^

3 0
možnosti
PK

Jde stále jen o protesty proti Babišovi, Benešová to je jen záminka , která nedává žádný smysl. Souhlasím s tím,že jsou zde důležitější problémy a taky bych rád slyšel , kdo po AB....když vyjadřuji nesouhlas měl bych mít alternativu, lepší a nikoliv jen bezúhonného politika (jestli tedy vůbec existuje), ale prostě schopnějšího...

11 0
možnosti
Foto

Ti ,,schopnější"(slušnější?) číhaj za bukem;-)

1 0
možnosti
RB

R^ pro vás a pro Kuberu R^R^R^

13 0
možnosti
KL

Za sebe a (s dovolením)i za pana Kuberu děkuji :-).

0 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik