Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H54a79n11a 50V40l62k50o36v24á

22. 5. 2019 17:37

;-D nemůžu si pomoct (mimo téma) už zase mám před očima veverku v běhacím kolečku....

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Poslední dobou se na sociálních sítích sledují komentáře s agresivní tématikou a veřejně se mluví o postizích.

Tak by tomu mělo být i v tomto případě, je to přece veřejná výzva k odstranění osob a dokonce samotného prezidenta státu, nebo to tak necítíte.

Zapomeňte nyní, do které skupiny patříte, role se mohou po volbách otočit, přece toto musí odsoudit každý, ať z leva nebo z prava, ne dělat mrtvé brouky a reagovat jen v případě, až je cíl na jeho straně.

4 0
možnosti
BV

Naprostý souhlas. Ovšem s tím, že tato vaše výzva se zcela jistě týká i výroků pana prezidenta - např. toho o "nutnosti likvidovat novináře".

0 1
možnosti
Foto

Pan učitel si hraje na nechápavého,nebudu ho podezřívat,že je tak hloupý,aby neviděl rozdíl.O nějakém Langovi nikdo nikdy neslyšel a po té aféře už neuslyší.Klaus je poslanec,který si dokonce hrál na to,že ODS jaksi nějak vede.Dlouhodobě vystupoval proti názorům a programu ODS,třeba podpora dlouhodobých pěstounů,hlasoval proti ODS a podporoval ve volbách kandidáty jiných stran.Chtěl by jste mít jako sportovec v týmu někoho kdo kope proti Vám a schválně rozbíjí hru celého týmu...?Každý trenér by takového "borce" ihned vyhodil z týmu.Nebo snad ne...?

5 6
možnosti
JN

Tak ještě, že mi to pan dělník Bárta jako obvykle tak hezky "politicky" vysvětlil. ;-)

Pane Bárto, pokud argumentujete tím, že Langa dosud prakticky nikdo neznal: nemělo by dle stejné "logiky" být polehčující okolností pro toho, kdo schvaloval zabíjení těch lidí v mešitě (a o kom vy jste nedávno napsal blog s titulkem "Zrůda schvalující smrt nevinných byla obviněna"), že ho také prakticky nikdo nezná a tak není třeba se tímto jeho výrokem moc zabývat?

Srovnání politiky se sportem pane Bárto vždy trochu kulhá. Ve sportovním týmu určuje prakticky v kterémkoliv sportu taktiku na zápas trenér a hráči nediskutují o tom, zda je či není vhodná. S tím, že pokud se mužstvu nedaří, tak to obvykle jako první odskáče trenér... Ovšem v demokratické politické straně by mělo být normální, že ne každý poslanec vždy souhlasí se vším, o čem rozhodne předseda strany či někdo z jejího vedení.

7 2
možnosti
Foto

Klaus nebyl vyloučen jen za ty výroky-to byla pslední kapka.

Dlouhodobě se vyjadři ́ovala v rozporu s politikou ODS a v rámci ODS už byl v minulosti řešen. Mimo jiné v senátních volbách podpořil kandidáta co kandidoval proti ODS -to samo o sobě je na vyhazov.

6 1
možnosti

Pozor, Lang přišel o funkce a sype si popel na hlavu. Toho Klaus není schopen. Dokonce již poté, co byl kritizován za ten výrok o holokaustu, ještě přirovnal Macrona k Hitlerovi. Klaus byl ovšem vyhozen spíš za to, že se dlouhodobě nechoval jako člen strany. Ty výroky byly poslední kapka.

8 4
možnosti
Foto

Ty výroky se hlavně perfektně hodily...:-)

4 2
možnosti
PB

..... bych si je navopak hejčkal,- Lang, spratek Novotnej, Miruška Němcová,- šak to sou takový persony kerejm Klaus junior nesahá ani po kotníky,- ..... s takovejma sa vyhrávaj volby ;-)!

5 0
možnosti
JR

J73a76n 40R69á76ž

22. 5. 2019 15:33

No jo, ale Martin Lang je nevýznamný lokální politik a (zatím) se do vysoké politiky nepletl. Ale Klaus jun. byl rebelant, který si dokonce dovolil veřejně kritizovat současnou ikonu ODS v podobě jejího předsedy a dokonce měl i kritické výhrady k některým aspektům sněmovní politiky této strany. To se neodpouští nikde.

Mimochodem: O povaze prof. Fialy vypovídá i to, že zpočátku se vyjadřoval o Klausovi velmi opatrně a žádný jasný kritický názor nevyslovil ani po silných vystoupeních VKjun. v mediích. Jakmile však zjistil, že VKjun. je neoblíbený i u dalších členů vedení, spustil palbu velmi silné kritiky a zavelel k mediální dehonestaci jeho osoby. A je tedy otázkou, zda člověk bez vlastního názoru,lépe řečeno člověk se strachem svůj názor vyjádřit zcela jasně v reálném čase,kdy je na něj veřejnost zvědavá, má být lídrem pravice? To si musí každý pravicově zaměřený občan odpovědět sám.

4 0
možnosti
BV

>>„Sdělil, že se omlouvá za své výroky vůči prezidentu republiky obsažené v příspěvku na facebooku,“ dodal s tím, že podle Langa šlo o nadsázku, kterou používá i prezident.<<

Zdroj: https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/milos-zeman-martin-lang-ods-favebook-vrazda-prezident_1905220706_ako

Kvičel jste, pane Nožičko, stejným způsobem, když Zeman před prezidentem země, ve které se nepohodlní novináři skutečně likvidují (nikoli existenčně, ale usmrcením), prohlásil, že "novinářů je mnoho a měli by se likvidovat"?

Nekvičel?

Neměříte čirou náhodou dvojím metrem?

6 4
možnosti
Foto

Já si myslím, že pan Nožička nekvičí vůbec. Pokud kvičíte Vy , vězte, že ostatní lidé píšou, nebo hovoří...

6 1
možnosti
Foto

Ahoj, já osobně k podobným událostem přistupuju už tak, že poukázat na to člověk musí, ale divit se tomu už nemůže...R^

1 0
možnosti
JN

Tak v tom máš Vladimíre naprostou pravdu...

1 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik