Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

No nic. Já bych dnes zde Nožičkovo včerejší chování shrnul asi takto:

Pana Nožičku zřejmě např. "uráží",když o něm někdo napíše,že je lhář nebo pokrytec. A nechápe,že když před tím skutečně lhal (nebo se choval jako pokrytec) a je mu to dokázáno,nemůže se jednat o urážku,ale o konstatování faktu. Jistě,kdyby nelhal (nebo se nechoval pokrytecky),urážka by to byla. Pokud je ale zřejmé,že se choval způsobem,který se dá charakterizovat slovem "lhář" nebo "pokrytec",o urážku se jednat prostě nemůže. A pokud zde někdo někoho skutečně uráží,zcela jistě zde uráží pan Nožička pana Nožičku tím,že lže,resp. chová se pokrytecky - a pouhé konstatování faktu pak urážkou není - je to prostě jen konstatováním faktu. Čili pan Nožička zde uráží pana Nožičku tím,že pan Nožička lže,resp. chová se pokrytecky - a pak třeba např. i tím,že se to zde pak následně snažil "zamaskovat" tím,že mi zde smazal velké množství příspěvků,které to jeho pokrytectví a lži dokazovaly.

A na úplný závěr zde napíšu již jen to,že p.Caha toto výše popsané chování p.Nožičky naprosto trefně přirovnal k tomu,když okamurovci na stránkách SPD v diskusích nesnesou odlišné názory - a oponenty,kteří se jim znelíbili,stejně jako Nožičkovi včera já - "bez milosti" mažou.A vy,p.Nožičko,se nad tím vztekejte (a vyhrožujte p.Cahovi,že "dopadne stejně jako já" = volně parafrázováno vaše včerejší "doporučení" p.Cahovi) sebevíc - příspěvky v mém archivu,které zde v diskusi nejsou vidět,protože jste je smazal,dokazují,že měl pan Caha pravdu (a i on zde včera dosvědčil,že některé z mých vámi později smazaných příspěvků si stihl přečíst a byly naprosto slušné - pouze dokazovaly,že jste zde lhal a choval se jako pokrytec - dodávám já). Moc dobře víte,co v těch mých vámi smazaných příspěvcích bylo,moc dobře víte,že je všechny mám zazálohované - a moc dobře víte,že pokud se k mazání mých příspěvků vrátíte,zvýšíte tím pravděpodobnost,že tu diskusi zrekonstruuji a zveřejním,z "pravděpodobnosti velmi vysoké" na "stoprocentní jistotu".

0 0
možnosti
JN

Pane Veverko, buď jste při psaní vašich příspěvků namol opilý, nebo jste psychopat. To je jediné logické vysvětlení těch nesmyslů, které zde již dva dny v kuse plodíte. A proti tomu, jak nehorázně se zde snažíte lhát a manipulovat, by byli i komunisté před rokem 1989 čučkaři. Hezký den.

0 0
možnosti
Foto

H12a70n60a 37V54l48k41o79v47á

23. 5. 2019 21:19

;-D tak přijdu po 24 hodinách a roleta-tapeta, tapeta, roleta, tapeta...

a veverka běhá a běhá....

Dříve jsem dětem pořizovala hlodavce, časem mi narostla ramena a pořídila jsem psa... ten běhá s člověkem, ne jen pořád dokola...

0 0
možnosti
JN

Já proti veverkám nic nemám - ono, jak se říká: co je malé, to je milé, ale jak vidno zde, i tato malá zvířátka mohou být abnormálně agresivní. :-)

Ale musím uznat, že takovou vytrvalost jsem od pana Veverky opravdu nečekal a možná mu za ni nechám poslat čestný diplom. :-)

0 0
možnosti
PN

P70e46t78r 70N68e22d32v74ě51d

23. 5. 2019 15:50

Pane Veverko a pane Caho, opravdu máte právo psát si co chcete. Úplně stejné právo má pan autor. Autor má právo mazat příspěvky. Co k tomu více dodat..

Je pravda, že jste mi odpověděl slušnou formou, ale ne na to, nač jsem se ptal.

Pan Nožička slušnou formou zamyslel nad dvojím metrem ODS a vy, pane Veverko sem do diskuse motáte Zemanovi výroky a tlačíte pana Nožičku někam, kam chcete vy. Naprosto ho chápu, že se mu to nelíbí. A nekádroval jsem vás, jestli můžete , či nemůžete něco někam psát. Znáte to, co mi není rovno, po tom je mi ho.... Jen jsem se vás zeptal, proč o výrocích Zemana nenapíšete blog sám, když vás tak ty jeho výroky sejří. A opravdu nevidím nepoměr o kterém se zmiňujete, neb ho ani nehledám. Blog je prioritně o něčem jiném. Nezdá se vám okomentování výroku Zemana pane Nožičkou? Proč? Měl snad psát strašný, odporný, ostudný a dodat i slova ovar, komunista, ruskočínský řiťolezec? I mě se tyto slova nelíbí a už vůbec ne od lidí ohánějících se slušností, morálkou a podobně. (to si nemyslím o vás, ale o té partě vyznávající jen tu jednu pravdu)

Někdo tu dokonce psal v diskusi, že ODS je demokratická strana, která jedná podle svých stanov, pro mě jako laika, po jejich přečtení bylo možno použít čtyři body k jeho vyhození, nevyhodili ho. Jejich věc, voliči to buď zkousnou, nebo ne.

1 0
možnosti
BV

>>Nožička slušnou formou zamyslel nad dvojím metrem ODS<<

A já se ve svých diskusních příspěvcích zde (pravda,většinu jich Nožička smazal,protože neuměl argumentovat) zas zamýšlel nad dvojím metrem p.Nožičky. Takže důvod sem "motat" Zemanovy výroky jsem měl - protože je známo,jak Nožička zareagoval na Zemanovy výroky (blogem,ve kterém primárně kritizoval kritiky těch Zemanových výroků) - a jak zareagoval teď na ty Langovy výroky. A řekl bych,že jsem dokázal nade vši pochybnost,že měření dvojím metrem je u p.Nožičky mnohem více do očí bijící,než měření dvojím metrem v případě ODS.A to říkám jako člověk,který ODS rozhodně nevolí a ani nijak nepodporuje.Jen prostě vidím docela zřejmou věc,tak ji konstatuji.

>>Měl snad psát strašný,odporný,ostudný a dodat i slova ovar,komunista,ruskočínský řiťolezec?<<

Ne,mohl rozvést důvody proč je Zemanův výrok silně nepřijatelný podobně,jako rozebral teď ty výroky p.Langa. Nožička ty důvody "neviděl",já ano - a v některých mých příspěvcích zde v diskusi ještě jsou,přestože mnoho mých příspěvků p.Nožička smazal - a znepřehlednil zde tak diskusi tak,že dohledávat v ní je opravdu velice nepříjemné - i v tom má p.Caha pravdu.

>>Někdo tu dokonce psal v diskusi,že ODS je demokratická strana,která jedná podle svých stanov,pro mě jako laika,po jejich přečtení bylo možno použít čtyři body k jeho vyhození,nevyhodili ho.<<

Nu,já bych řekl,že zrovna tak měli Klause mladšího vyhodit mnohem dřív,než ho vyhodili. Nicméně chápu,že to s ním chvíli zkoušeli po dobrém. Neúspěšně - a proto nakonec "letěl". Co se vám zdá divného,že k p.Langovi přistupují stejným způsobem? Je to jeho první prohřešek,tak mu ještě dali šanci - stejně jako ji mnohokrát před tím dali Klausovi. Opravdu nechápu,v čem vidíte problém. A znovu zdůrazňuji,že ODS nebudu volit ani náhodou - nicméně zde ji osočujete opravdu neprávem,proto se jí musím zastat,podle zásady "padni komu padni". No nic. A děkuji,že jste Nožičkovi vysvětlil,že mazáním nepohodlných příspěvků ničeho nedosáhne.

0 0
možnosti
RC

zase cenzura jak vysita...

1 0
možnosti
BV

Nejhorší na tom je, že Nožička maže i příspěvky, ve kterých odpovídám jiným diskutujícím na jejich konkrétní otázky, které mi položili... opravdu nevím, jak toto chování korektně nazvat...

0 0
možnosti
MH

Divné. Myslel jsem, že takové zásahy ve stranách vás nezajímají. Co se týče například strany ANO, tak tam se běžně vylučuje při podezření na trestný čin, ale pokud se to týká vedení, tak je to v pořádku. A nikde jsem o tom zmínku ve vašem blogu nenašel. Ono to asi bude tím, že jste nezaujatý. :-)

1 1
možnosti
JN

Marku, až narazíte na některého politika z ANO (případně i jiné strany), který bude psát či mluvit o tom, že své názorové oponenty je třeba podřezat a mluvit o nich například jako o "smradlavých sviních", tak mě na to upozorněte, a já o tom zcela jistě napíšu blog také.

P. S. Zkuste případně v diskusi někdy předvést i něco jiného než argumenty typu "a tamti zase bijí černochy." ;-) Hezký den.

2 1
možnosti
BJ

Ukazuje se ,co zač je ODS v čele s Fialou, Klauze vyloučili, protože říká pravdu, Langa nevyloučí, protože napadání prezidenta je normální . NEVOLIT!!

5 3
možnosti
DR

To je samozřejmost pane Jiroušek, volit tuto eskadru opravdu ani omylem. ;-D

2 1
možnosti
RC

Co takhle se zkusit zamyslet nad pusobenim VK ml. ve Snemovne? Nad hlasovanim proti programu strany? Tohle Vam tam trochu chybi... ze by to definovalo rozdil mezi temi dvema zoufalci?

2 2
možnosti
DR

Superhyperkarma pane Nožička. R^

4 2
možnosti
AN

ODS nevolim, tak ať si dělají co chtějí. Jejich problém. Klaus mladší je mi sympatický.

5 0
možnosti
Foto

J86a77k22u25b 34R26o31t12h

22. 5. 2019 17:50

Takže i vám, co jsem napsal jedné blogerce na toto téma:

Paní S., snad to vysvětlím tak, abyste to pochopila - ODS je demokratická strana, jako taková má své stanovy a pokud někoho vylučuje, tak onen musí tyto stanovy porušit a pak následuje několik výzev k nečinění tohoto porušování a teprve poté, co člen nedbá a porušuje stanovy dál, přistoupí se k procesu vylučování (proběhlo například u Klause jr.). Chápu, že vám imponují strany, založené na führerprinzip, kde vůdce zavelí a politik, upadnuvší v nemilost je okamžitě vyhozen. Pan Lang je nechutný, je to blbec, ale je členem strany, která může konat pouze v souladu se stanovami a na demokratickém principu. :-/

6 1
možnosti
FS

Co byste, pane Rothe ještě neobhájil? Taky z ODS?

1 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik