Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Lunapark v hlavě". Kdyby jenom v hlavě, a nejenom u Čumpelíka. A nejenom na těchto stránkách. ,,Pod sochou Václava, to se to nadává. Václav na koni se trochu kaboní. Těm vlevo chutná rum, těm vpravo černá káva, nadávaj mně pospolu. Já piju kofolu!"(J.N. - Hanba slávaR^). Za mě- já kávu si rád dám, ne s kde kým však k ní usedám. K rumu však radši ne, neb tem mně nesedne;-)

3 0
možnosti
PB

Jste už napitý, mne sympatický, a slibuji vám, že jednou se spolu opijem. To myslím vážně. ;-)

1 1
možnosti
Foto

;-D Ste až druhej. Vlčák má náskok:-/ Jinak dost ,,přečumpeleno". A co zejtra?Zkuste zastavit kolotoč. Jedou na něm fšitcí, samý čum- pelíci;-)

2 1
možnosti
PB

P36e82t90r 94B71u81r39i67a50n

22. 5. 2019 19:15

Blog, aby měl hlavu patu, se píše minimálně hodinu (já i déle, protože dohledávám odkazy a čtu další související odkazy). Takže je logické, že se někdy sejdou i tři stejné blogy po sobě, ovšem nezávislé na sobě.

Tak samozřejmě, že kdybych se neunavoval dohledáváním skutečností jako bloger Čumpelík a rovnou pozvracel klávesnici hromadou z hlavy vytřepaných lží, měl bych to splácáno za 10 minut.

7 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 2
možnosti
SN

:-).......Pane autore, dle potlesku jsem to napsal výborně, ale.....na karmu 45, pana Čumpelíka, ačkoliv tam není diskuse, to jistě nedotáhnete! Víte o čem to svědčí? Veliká většina lidí s jeho článkem souhlasí.

Můžete je nazvat, kremrofily, kobliháři, prostě bárs jak! Lidé nejsou hloupí, ve srovnání s minulými vládami je to super! Ale.....zlodějíčci už se nedostanou k lizu, proto ten řev! !!!!!!

5 5
možnosti
PB

P32e85t96r 94B69u16r27i83a69n

22. 5. 2019 19:05

Pane Nováku ano, ta karma je opravdu impozantní a většina blogerů ji může jen tiše závidět. A ano, svědčí to o tom, že velká (nemusí nutně většina) skupina s ním souhlasí. Je to dáno tím že v reálu 1/3 až 40% voličů stojí za Babišem a Zemanem a proto logicky neuznává demonstrace proti nim. A také logicky okamžitě okarmují každý blog, které se těch dvou zastává, popřípadě blogy, které kritizují NATO, EU a velebí Rusko, či socialistickou éru. Je to věc matematiky. Chybí zde totiž tlačítko negativní karma, které by každý článek objektivně vyvážilo. 5 pro a 5 proti, karma 0. Takhle je to jen sčítání plusů té nemalé skupiny, která má charakteristiku takovou, jakou jsem popsal výše.

Ale věc je jiná. Pan Čumpelík veřejně lhal v tom, že Milion chvilek pobírá jakési státní dotace. Nepobírá. Je to vyložená lež, kterou se nesnažil ani zakrýt nějakým na oko odvozováním z něčeho, a kterou jsem mu vyvrátil třemi kliknutími na googl. A pokud má karmu jakou má, potom si dosaďte, co za "inteligenty", "morální giganty" a "svéprávné osoby" jsou ti, kteří ho karmovali. Kdyby Čumpelík napsal, že Babiš vynalezl splachovadlo, okarmovali by ho též.

O té demagogii , že se zlodějíčci už nedostanou k lizu, jsme se spolu už bavili. Pokud Babiš někoho odstavil, dosadil tam svého člověka. Řekněte mi, kterého zloděje Babiš odstavil konkrétně, kde a kdo už nekrade, jakou kauzu rozkryl a jaké penězotrativody utnul. Víte, v době, kdy jsou vyšetřovány snad všechny špičky ANO, včetně jejich předsedy v mnoha kauzách rozkrádání, zní vaše bujaré zvolání jako čiré hlupáctví. Nic ve zlém.

11 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 1
možnosti
PB
Foto

Soudruhům se samozřejmě žádná demonstrace nemůže líbit, je to znepokojivé, stresové a tudíž vyvolávající chaos v hlavince.

Být po jejich, už by vyjely tanky a vykročili těžkooděnci s Ondráčkem v čele.

R^

11 2
možnosti
Foto

Karma, jestli Čumpelík cinkal klíči, tak já jsem od listopadu 89 volila stále komunisty.:-/;-D Čumpelík je kovaný soudruh, stejně jako třeba Nigrín, nebo Bicera a další.:-)

13 1
možnosti
Foto

Nezapomínejme ani na pana Ivana Marka, údajného absolventa vysoké vojenské.

9 1
možnosti
MB

Jsou okamžiky - "Kdy žehnám sám sobě". Píšu že články bez diskuse nečtu. Je to právo autora, jistě - Nicméně jako za starých dob, kdy je mi říkáno = Vše je v chaosu. Tu přicházím a čtenáři sděluji ten Správný názor. Seznam se s ním a Nediskutuj o tom! Dnes je tvůj šťastný den čtenáři, vše jsem vymyslel. Hlásám Naši pravdu a právo je Rudé - Dokoce i Přímé hnědé, to je jasné ... :-)

4 0
možnosti
LB

Pane Buriane, smekám, za tak výborně napsaný komentář by se nemusel stydět ani profesionální politický komentátor. Karma. R^

15 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik