Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

Lang,Novotný, Íčko, Topolánek, Benda a etc. to je asi ten svěží vítr do nových plachet ods.

0 0
možnosti
Foto

J91a15n 86P86e50c54h41a

22. 5. 2019 20:47

Ale tak prosím vás, nedělejte z toho bouři ve sklenici vody. Kolikrát už vyzýval prezident k fyzické likvidaci někoho, novinářů, Sobotky atd. ... to vám taky vadilo?

1 8
možnosti
Foto

J40a89k31u32b 91R50o10t55h

22. 5. 2019 17:48

Paní S., snad to vysvětlím tak, abyste to pochopila - ODS je demokratická strana, jako taková má své stanovy a pokud někoho vylučuje, tak onen musí tyto stanovy porušit a pak následuje několik výzev k nečinění tohoto porušování a teprve poté, co člen nedbá a porušuje stanovy dál, přistoupí se k procesu vylučování (proběhlo například u Klause jr.). Chápu, že vám imponují strany, založené na führerprinzip, kde vůdce zavelí a politik, upadnuvší v nemilost je okamžitě vyhozen. Pan Lang je nechutný, je to blbec, ale je členem strany, která může konat pouze v souladu se stanovami a na demokratickém principu. :-/

1 11
možnosti
RK

Jistě nám taky vysvětlíte, že výzvy se nesčítají a když od nějaké uplyne určitá doba, vše se maže a dotyčný je čistý jako lilie a může začít znova. Vždyť seká latinu. Naštěstí přes veškerou demokracii si pan Lang udělal vlastní image a ODS na to doufám doplatí, pak jí budou výzvy a další kličky k ničemu.

6 1
možnosti
RK

Ve škole jsme měli jednoho spolužáka, kterým každý opovrhoval. Protože když jsme provedli nějakou lumpárnu, do které se i on namočil, ihned po odhalení začal jmenovat spoustu další, že "oni taky jednou někdy něco"... Paní Evo, pochopitelně se ozve dost těch, kteří honem vytáhnou nějaký příměr, jen aby omluvili neomluvitelné. Místo toho, aby se vyjádřili k meritu věci. Jestli to s něčím souvisí nebo ne, to není vůbec důležité, a pokud chce někdo jako pan Zilcher nutně hledat podobné případy, ať si sedne tím, co je k tomu určeno na plochu, kam se umístí a napíše to on. Já vám děkuji.

6 0
možnosti
FZ

Zkuste nám ještě tak nějak po své vysvětlit např. výrok prezidenta Zemana že novinářů je moc a je třeba je střílet....

4 10
možnosti
ES

Mohl byste zkusit reagovat na obsah článku, místo dalšího šíření nenávisti? Děkuji.

8 2
možnosti
RJ

A přitom věta "my na ně budeme platit, že ty autobusy radši nezapálili" je řešena u nejvyššího soudu a brána jako nejhorší odpad. Liberálové té paní hrozili upálením za ten její komentář.

Jde vidět jak jsme si všichni rovni, jen někteří jsou si rovnější.

14 0
možnosti
Foto

Otřesné. A co na to sv. Miroslava Němcová?

14 0
možnosti
PK

Nechce se mi věřit, že se takto může politická strana takto, jak píšete, vypořádat s doslova k naváděním k trestnému činu.8-o

13 0
možnosti
JH

Ano, takový nehezký striptýz postklausovské ODS!

11 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik