Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdeničko, dietní meníčko ??? v něm české potraviny postrádám, to nějak nezvládám, prokrastinuji ... ;-D;-);-D

1 0
možnosti
Foto

Vlastičko, opět moc chválím, vždycky se začnu usmívat a je mi s Vaším veršováním fajn!R^

1 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že je třeba redukovat, redukovat a redukovat. Dne tedy budu jíst jen mrkev a trošičku rýže ;-D (A na to večer urazím aspoň 3 piva, abych kalorie dohnal! ;-D)

1 0
možnosti
Foto

Marku, dobře to děláte, pitný režim je třeba dodržovat;-D!

0 0
možnosti
Foto

Zapomenout někde kila, to je pěkný.;-D Jinak tohle "zaručeně hubnoucí" období nemám ráda, furt po mně někdo chce návody.

1 0
možnosti
Foto

Klárko, to jsi mě moc pobavila. Prý návody... ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Nač se celý život trápit dietama, pokud je člověk zdravý a má zdravý vzhled

1 0
možnosti
Foto

Moje řeč:-). Ovšem, jak se to vymkne z ruky, tak se osobní strážce v podobě zdravějšího stravování hodí. Ten můj bohužel nevypadá jako Kevin Costner, ale už pár týdnů nade mnou hýří zdravými potravinami.;-D

0 0
možnosti
Foto

R^ Ano, to je ono. Ať k nám příroda byla jakákoliv, vždy se dá něco dělat a pak to ukázat to pěkné. Jenom to chce někdy delší čas k zamyšlení, co to vlastně je.;-)

1 0
možnosti
Foto

Milá Soňo, to je filozofická odpověď, prostě báječná!!!:-)

0 0
možnosti
Foto

J34a13n86a 66M71a34j94o46v78á

22. 5. 2019 12:11

Hm...v neděli má dcera narozeniny. Že bych místo dortu nastolila na stůl hladovku? No...nevím. Asi radši něco upeču :-)

3 0
možnosti

Jo, upeč! Třeba kdyby se ti povedl nějaký dort!:-DDD

0 0
možnosti
Foto

Ano, i já jsem déle kynula.;-D A dnes zelňačka...a pak se uvidí;-)R^

3 0
možnosti
Foto

Já jsem měla zelňačku včera, takovou ošizenou, ale dobrou, moje delikátní zažívání takovou tu poctivou a hustou nezvládá. Ty máš určitě tu vaši poctivou, viď?:-)

1 0
možnosti

R^ Již samotný nadpis a perex jsou geniální. Představil jsem si podobnou oslavnou situaci, zejména ten klystýr je velmi neotřelý;-D.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám. Naštěstí je to jen výplod mé fantazie a na podobné oslavě jsem nikdy nebyla. Tam by asi byl vstupenkou toaletní papír.:-)

1 0
možnosti
Foto

Nevím jak často váš syn promuje a manžela povyšují a nedá se diskutovat o tom, že takové příležitosti si říkají o povolení uzdy, stejně jako svatby, křtiny, vánoce a velikonoce. Jde o to, jak si dopřáváme v ostatních dnech a jestli nám ta nadbytečná kila vadí či nikoli. Souhlasím s tím, že krok sebevědomé ženy dokáže zázraky a pár špíčků si nikdo nevšimne a vlastně nejsou vůbec důležité.

Horší je to v případě, když klouby trpí, tlak dosahuje závažných výšin a cukrovka na obzoru. Pak už bych se za manželovo povýšení a synovu promoci alibisticky neschovávala.

0 2
možnosti
Foto

Tak to vezmu popořádku. Syna bohužel nemám. Ani čerstvě povýšeného manžela. Z toho vyplývá, že jste si přečetla můj s nadsázkou psaný fejeton a nikoli vlastní životopis.:-) Pokud jste četla pozorně, určitě jste poznala, že článek chce dodat úsměv a optimismus těm, kdo se s nadváhou perou a jsou nešťastní, ale tím si nepomůžou. Na vše se lze dívat z několika úhlů, já si vybírám ten veselejší pohled.

Můj článek nevybízí k obžerství, jen dává důvod k lepší náladě každému, kdo nezahodil flintu do žita, ať už je nemocný, obézní či anorektický. S úsměvem se všemu lépe čelí a líp se hledá motivace pro zlepšení.

5 0
možnosti
  • Počet článků 508
  • Celková karma 32,78
  • Průměrná čtenost 2199x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik