Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V ČT pouze AZ kvíz, kde domov můj, no a s paní Sama doma, to líp chutná. Politiku nikde, proč si kazit den.

1 0
možnosti
Foto

Já to nechápu, také jsme byli mladí, ale kam jsme jít nechtěli tam jsme nešli, ať mi nikdo neříká, že je to baví, musí tam býti nějaká motivace a velká.

My v jejich letech bychom šli raději na procházku ve dvou, ne s ukřičeným davem, který neví co vlastně chce a s transparenty, které jsou plné vulgárních hesel.

2 2
možnosti

Vás by dneska bavilo rande s mobilem?

0 0
možnosti

Tak já nevím, kdyby ČT jaksi "přehlédla" konání masových demonstrací, kritice by neušla, když k tomu přizve na komentář osoby zjevně s davem nesouhlasící, tak je to taky blbě. Dokonce je blbě, když přizve i jen jednoho příznivce davu, což je zjevný nepoměr.

Navrhuji odstranit celou ČT i všechny ostatní televize, taky sociální sítě, a co by, chce to naházet do sběru všechno co jen vzdáleně připomíná obrazovku a vrátíme se ke kouřovým signálům.

Přitom ČT nedělá nic jiného, než že prezentuje názor většiny, která tuto menšinovou vládu nepodporuje. Nebo se má na většinu vyprdnout a přejmenovat se na "Vládní agrotelevize ANO"?

2 9
možnosti

Člověče,Kučero.Jak jste přišel na to,že většina tuto vládu nepodporuje?

7 0
možnosti

iž dlouho mi vrtá hlavou jedna otázka: Jak jsou ti demonstranti lákáni na Vávlavák. Musí se přece nějak dovědět, kdy mají na ten Václavák přijít. A nejsou to náhodou "profesionální demonstranti?

5 1
možnosti

:-).......Pane autore gratuluji! JE vidět, že většina národa je soudná. Jak je to s TV.....doporučuji najít si v archivu interwiev rozhovor Takáče se Schilerovou. BUdete zírat, ten bude za chvíli lepší jak Hlodavec. Zřejmě by chtěl mít také jeho plat. R^

5 0
možnosti

J54a51n 68R30á90ž

22. 5. 2019 11:29

ČT od spacákového převratu dělí a jak dovozuji z personálního obsazení, bude i nadále dělit veřejné mínění. Myslím si že je to chyba. Kdyby bylo její vysílání opravdu objektivní, tak svým zpravodajstvím, či komentáři naštve jednou tu a podruhé jinou část svých diváků, protože svět není černobílý a ta strana, které ČT zcela nepokrytě fandí není vždy běloskvoucí a ti, které permanentně kritizuje, nedělají, či neříkají vždy hlouposti . A trapnosti, kdy si do různých diskuzních pořadů zvou moderátoři vždy jen ty hosty, kteří s nimi názorově souzní, by si také mohla ČT odpustit.

11 1
možnosti

A36d57a41m 29M52a80l64ý

22. 5. 2019 10:07

Babišovi a jeho fans se nezamlouvá, že o těch demonstracích vůbec někdo informuje.

Uvědomte si, že Babiš ovládá dost velkou část médií.

A známe to: "Co není v televizi, jako by neexistovalo."

2 13
možnosti

Proto se o nich v médiích krutě ovládaných oligarchou ( kupř. MAFRA) nesmělo objevit ani slovo.

2 2
možnosti

Nejvíc mě zarazilo že ČT24 dokonce kvůli této demonstraci nevysílala ani zprávy a namísto toho zařadila tuhle estrádu. A to se nestalo ani při opravdu důležitých událostech. Jen je škoda že si ČT tento program nenechala spíše na Silvestra.

22 1
možnosti

Když je pro vás problém přepnout na ČT1, tak holt máte problém! ;-)

1 8
možnosti
Foto

A hlavně neplnila tuším sliby. Jeden z hostů požadoval rozhovory se samotnými demonstranty, jestli vědí, co vlastně chtějí, což Takáč přislíbil, leč nebylo naplněno.

7 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik