Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Blábol narcistického psychopata domnívajícího se, že o jediný má patent na rozum a ostatní jsou hlupci.

Uvědomte si, prosím, že ti lidí na Václaváku jsou Vaši spoluobčané, kteří denně chodí do práce, podnikají, starají se o své rodiny. Nespadli z Marsu. Pokud o nich hovoříte jako o hlupcích, degraduje to především Vás. Včetně těch, kteří Vám přitakávají.

11 4
možnosti
Foto

I70v78a79n 13M37a76r84e11k

22. 5. 2019 7:45

Primitivn a agresivní í pokřiky i hesla, stále se opakující navíc nabízející otázku "Cui bono" mě pane jen donutilo k rozhodnutí opět volit ANO. R^ [>-]

3 5
možnosti
MB

Dlouhodobě tvrdím, že Oligarcha v čele nemá co ppohledávat. Morální důvody - Agenst STB, výsměch poškozeným s popřením směru po r.1989. Ekonomický machinátor svého prospěchu = Poškození i jeho voličů. Dluhopisy, Miliony přes Hnízdo na reklamy - Po vše je případně legální, nicméně k čemu je vybízen OSVČ nechápu. Ty prachy mají být ve Státní kase ! Zlotřelý Kalousek mu předal 140 mld. Kč Rezerv = prošustrováno + optický dojem dobrého hospodaření. Státní dluh se nesnižuje - To vše je Marketinng hra o podílu HDP. Čím je vyššší - Dluh opticky nižší = Je stále stejný! Dálnice nejsou, byty nejsou - Státní kasa je prázdná! Opět se jde do dluhu, aby se volič ukonejšil - MD - důchody. Příjermné to je, jistě. Nicméně jako za komunistů! Projedeno - propito - prošustrováno. Nikam se nesuneme - Andrej se má odsunout do basy. Tam patří - taky se nesune. Prostě, nesune se vůbec nic. Tak se lidé sunou na Václavské náměstí ... :-)

5 2
možnosti
PK

Omyl, oligarchové v čele státu byli a budou, kdo je nyní například v nej demokracii světa a nejen tam. Lze pochybovat o jejich motivaci a kvalitách, ale u politiků o nich nepochybuji absolutně...;-D;-D;-D

5 2
možnosti
FZ

Sektáři jsou zdá se poněkud vystrašeni...

0 0
možnosti
Foto

A ještě do třetice. Jak známo, dr. Josef Mengele ve zdraví přežil druhou světovou válku a zemřel v požehnaném věku, tuším v Brazilii. Utopil se. Myslíte že kdyby například v roce 1975 chtěl v Československu nebo Německu pokračovat v lékařské praxi bylo by špatné mu vyčítat jeho minulost? Přece jen po 30 letech?

Nechci a ani nesrovnávám konkrétně Babiše s Mengelem. Srovnávám nesmyslnost vaší úvahy, protože zlo zůstane zlem i když uplyne libovolně let. a komunisti v čele s StB mají na svědomí spousty zmařených lidských životů. Hovoříme tady o tom, že Babiš nebyl nějakým donášečem. On byl na vysokém levelu. Byl agentem.

14 7
možnosti
JD

strašlivý bláboly

8 5
možnosti
Foto

Odklepl jsem svůj komentář omylem předčasně a nenapsal tak to nejdůležitější. Pokud vím, žádné volby na pořadu dne nejsou. To co se chystá, jsou volby do EU, volby, které, jak se zdá, nikoho moc nezajímají a vědí to i politici. Takže nářky o tom, že celá ta akce je právě kvůli volbám jsou hodně mimo. Nikdo by nevěnoval tolik úsilí kvůli volbám do EU

9 5
možnosti
Foto

Marně vzpomínám, jestli kdy komunisti si dovolili nazvat 50 tisíc lidi hlupci. I kdyby jich bylo 10 tisíc, je toto označení od vás nehorázná drzost a sprostota.

11 5
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1502x
Ekonom, bankéř, důchodce. Ročník 1944.

Seznam rubrik