Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Mně to přišlo jako výměna letních za zimní (pneu)... protože jsme s pejskem spíš vlci samotáři, jsem s novými výrazy trochu out. Ale přezubeno už máme. Teda on. Já jsem v očekávání.

0 0
možnosti
Foto

:-) Tak to jsi mě, Magdo, potěšila! Ty, celoživotní pejskařka a nevíš, co je přezubovat?! ;-€ Jsem ráda, že jsme na tom obě stejně! VR^

0 0
možnosti
DP

No vidíte, a teď budete mezi pejskaři za asociála. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Nebím, ale asi i je to v pořádku. U papoušků vlnkovaných, andulek, se zase vžil výraz přepeření - když na jaře shazují peří a mění je za nové. Nestačím běhat po místnosti s malým vyssaváčkem. Ale nekonečné povídání o tom mě také nudí. Díky, p. Irenko, za milý článek. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Nevím, ale asi je to v pořádku... Ď. ;-)

0 0
možnosti
VN

Zubila jsem se při čtení tohoto povídání ... ;-D

1 0
možnosti
Foto

Krásný výraz.R^ U mých vnoučků právě probíhá první "ozubení", u sebe bych to nazvala konečné přezubení.;-D

Je fajn, že se máte nač těšit, moc dobře znám ty vítací akce...současné i minulé. Na ty se nedá zapomenoutV

1 0
možnosti
Foto

Nejlepší přezubování je sáhnout do skleničky vedle postele...;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,52
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.