Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M72i36l24a17n 90K33e34s74l

21. 5. 2019 21:52

No na to vám neskočíme.Odvoláme Babiše a vy tam dáte utlemeného Pospíšila nebo nějakého vysokého akademika,který ani pořádně neví kolik bije.No tudlenc.

33 2
možnosti

Nějak to celé nechápu, ale má to snad znamenat, že dosud byli všichni ministři spravedlnosti v pořádku? Jinak je fakt, že třeba v tak zásadní věci jako odhalování a souzení komunistických zločinů bude paní Benešová jistě úplně stejná jako všichni jejich předchůdci - bude na tyto věci zvysoka kašlat.

6 1
možnosti
Foto

To, na co poukazujete, není na MS. Jinak se tím zabývá příslušný k tomu zřízený subjekt. Co se pí Benešové týká, byla málem za hrdinku až národní v kauze katarkého prince. Tehdy ovšem byl v ministerském křesle ,,kdosi" jiný, kdo to ,,zametl".

13 0
možnosti
Foto

Každej chvilku tahá pilku. S podpůrnými prostředky v hodinovém hotelu i hodiny až dvě;-)

7 0
možnosti
JH

J31a21k80u84b 11H51o52z50a

22. 5. 2019 8:24

Maj mít ve svým věku trochu rozum, takhle se unavovat... ;-)

2 0
možnosti
JH

Babiš je pragmatik šikovný politik, který si volební hlasy do jisté míry kupuje, tak jako kdysi sociální demokrati, jen elegantněji. To dnes už na celém světě patří v politice k věci, není proč se zbytečně čílit. Jediný velký problém spočívá v tom, že je vydíratelný.

Tedy nic proti protestům, rozumím jim, jen bych ale spoluobčanům opravdu nepřál, aby se někdy k moci dostali tihle tlučhubové z Václaváku:-)

40 3
možnosti
Foto

O jaké demonstraci se zde vlastně píše? Nějak jsem si nevšiml o co se jedná.

6 1
možnosti
Foto

Více než 50 tisíc lidí na Václavském náměstí

2 1
možnosti
JK

J26i67r56i 90K69u13c11e69r11a

21. 5. 2019 20:48

Já jsem v zásadě proti demonstracím, pro mne jsou podstatné volby a možnost volit svobodně. Takže naopak tomuto hemžení nefandím, je mi protivné stejně jako Babiš/Bureš.

Pokud tam skutečně někdo zmínil sociální oblast, tak ju mne mají malé plus. ANO a socani rozhazují miliardy tu na důchodce, tu na malé děti. Logicky, jde o miliony voličských hlasů. Ale že různé sociální a zdravotní služby jsou v řiti, mají peníze do července a pak se neví jak dál, protože z EU snad omezily dotace, to nenípro Bureše a Maláčovou zajímavé. Protože ti nebozí, co potřebují pomoci, jsou izolovaní ve svých bytech, ze kterých nevychází, a je jich oproti důchodcům a malým dětem málo. Tak se na ně vy....e... :-/

4 1
možnosti
Foto

Právě o tom ty ženy mluvily, že vláda pro důchodce, pro děti, pro sociálně slabé a nemocné nedává nic. A v letošním roce z toho nic ještě ubrala.

4 3
možnosti
KT

Pořád lepší něco nežli nic.

A máte-li pocit, že amatérští organizátoři by to mohli dělat lépe, tak se s nimi spojte a poraďte jim. Jsou k zastižení na Facebooku i jinde

2 1
možnosti
Foto

O ničem takovém jsem nepsal

3 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy