Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Miluju čerstvej českej chleba...A i těch 14 dní, co jsem v létě v Chorvatsku mi chybí...s máslem, se sádlem a škvarkama, s máslem a paštikou nebo šunkou...ňami. Nejlepčejší snídaně. Zkouším různé české chleby, a čerstvé a měkké mi chutnají všechny a je mi jedno, jaký chleba si dělají v Německu. Mě chutná ten náš. Byla jsem tři měsíce za oceánem a chleba nikde. Jen různé pečivo, toastovej ( kterej je opravdu jako molitan) a placky....O chlebu se mi i zdálo.R^

0 0
možnosti
JK

J10o41s19e61f 17K88l96a83t

21. 5. 2019 21:53

Mám to blízko, tak kupují chleba v Německu od malého pekaře. Každý bochník je sice trošku jiný, některý víc, některý míň připálený, ale celkově je to prostě pohádka. Samozřejmě tam kupují i bílé pečivo

0 0
možnosti
PK

V nedaleké vesnici Stupno býval privátní pekař a pekl chleba jako dort....jenže už nepeče ale zase dělá med a ten je taky žůžo,prostě dobrý pracant se pozná. No od té doby trochu žehrám,ale kvalitní chleba se dá sehnat...

2 0
možnosti
Foto

Kvalita chleba není výborná. Zákazníci jsou spokojení, protože nic jiného neznají. Asi ani vy.

4 4
možnosti
JP

Dobrý den, pane Neugebauere, v pekárenském oboru se pohybuji již více než šestnáct let, chleba jsem ochutnal v 49 zemích na pěti kontinentech, takže asi něco o chlebu vím. Český chleba je výborný a osobně nemám problém najít v obchodech chleba, který má křupavou kůrku, zvoní na poklep a při jeho řezání od něj odlétají krásně "piliny". JP

3 0
možnosti
Foto

Chléb má mít křupavou kůrku a hutnou střídu, o tom hovoří Hana Michopulu. V regálech se sice nabízejí desítky druhů, ale všechny jsou na jedno brdo bez ohledu na složení a příměsi. Chlebu neodpovídá víceméně žádný, ani ten, který už v názvu má "křupák" nekřupe.

5 2
možnosti
DP

Když chci "křupák", tak si ho upeču. :-) Ale ne vždycky na to mám čas a náladu. Ale mám vytipováno pár pekáren, kde prodávají žitný kváskový, a ten mi vyhovuje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 33,52
  • Průměrná čtenost 2158x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik