Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

R22i71c24h25a62r25d 48N58e14u65g89e20b48a97u31e15r 6808679686572

Chléb má mít křupavou kůrku a hutnou střídu, o tom hovoří Hana Michopulu. V regálech se sice nabízejí desítky druhů, ale všechny jsou na jedno brdo bez ohledu na složení a příměsi. Chlebu neodpovídá víceméně žádný, ani ten, který už v názvu má "křupák" nekřupe.

+5/−2
doporučit
21.5.2019 12:13
Foto

R73i47c22h27a67r43d 32N32e93u15g32e54b73a60u94e72r 6708739836562

Kvalita chleba není výborná. Zákazníci jsou spokojení, protože nic jiného neznají. Asi ani vy.

+4/−4
doporučit
21.5.2019 12:15

P88e76t61r 81K43o87r17e71c66k25y 2923817883391

V nedaleké vesnici Stupno býval privátní pekař a pekl chleba jako dort....jenže už nepeče ale zase dělá med a ten je taky žůžo,prostě dobrý pracant se pozná. No od té doby trochu žehrám,ale kvalitní chleba se dá sehnat...

+2/0
doporučit
21.5.2019 17:38

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz