Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J87a72n31a 36M28a12j32o74v79á

20. 5. 2019 18:19

Ivo, díky, že se dělíte o nastudované. Třeba se někdo zamyslí. Víte, zdá se mi, že "tetička wiki" je možná trošku příšliš obecná. Mohu-li, zalovím ve své děravějící paměti...a...

pedofilie je blbá hříčka osudu. Něco selže a člověka přitahuj děti před nástupem puberty. Děs. Jak s tímhle žít? Pokud jde o lidi s normální, nenarušenou osobností, kteří ctí hranice a naše etické normy společně se zákony, tak se sexuální aktivity s dítětem téměř jistě nedopustí. Jen žijí se svým neštěstím. A možná okolo vás i okolo mne chodí každodenně po ulici a nese si své tajemství. Jejich "chyba" spíše nemusí mít vliv na schopnost jiné sexuální seberealizace, žení se, mají děti (a jejich děti nejsou objektem jejich zájmu)...a k tomu své různé ventily ke zvládnutí své duševní nemoci. Jejich touhy se někdy realizují zcela odlišně - v umění například.

Průšvih může ale nastat tehdy, když se pedofilie "zkříží" s poruchou osobnosti nebo třeba sníženým IQ v jedné osobě. Pokud je (například) agresivní člověk, který nemá problém s překračováním hranic současně pedofil, může svůj zájem namířit na děti, ačkoliv dobře ví, že se to nesmí.

1 0
možnosti

I93v89a93n44a 44L24a13n60c44e

20. 5. 2019 21:10

Shrnula jsem nastudovane, protoze jsem chtela napsat o tom, jak to vypada, kdyz je nekdo obvineny z pedofilie, tech pripadu je v Americe dost a dost a vubec dany clovek nemusi mit pedofilni abnormalie.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS