Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

R^ Napsal jste to dobře!!

2 0
možnosti
MV

Sichtarova a PL mi k sobě ladej. Svůj k svému.

4 0
možnosti
Foto

... a mě to vůbec netěší...

0 0
možnosti
Foto

J37a10n 15Š54i12k

20. 5. 2019 16:39

Osoba pana Hřebejka není absolutně má krevní skupina a je mi celkem jedno, kdo co komu nandal, včetně této diskuze. Pod Váš článek se však pane Turnere v mnoha ohledech podepisují.R^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane Šiku. :-) Mimo jiné i za to, že jste na rozdíl od mnohých jiných správně pochopil, že mi nejde o to, abych zde adoroval Hřebejka a urážel Šichtařovou.

3 0
možnosti
JL

No, není to pěkné, když se někdo pro své ideály, dokáže plazit v prachu Pompejí?

:-)R^

2 0
možnosti
Foto

...no jestli jsou v takovém expresivním duchu i finanční analýzy...:-)

2 0
možnosti
JJ

J23i66ř56í 98J21a15n47d63a

20. 5. 2019 15:28

Je pravda, že na nepřešli ani kdysi soudruzi. Bylo zbytečné honit se za velkou volební účastí.

Stačilo všude vyzývat, že kdo nesouhlasí s naším lidově demokratickým zřízením a vedoucí úlohou strany, tak ať k volbám vůbec nechodí a bylo by.

1 0
možnosti
Foto

V článku jsem to neuvedl, ale přijde mi hloupé a vzdělaného člověka nedůstojné, dávat do jedné roviny vyjádření osobního názoru jednoho člověka, se kterým může kdokoli libovolně naložit s mašinérií režimu, které kdo se postaví, tak to schytá. To platí pro paní Šichtařovou i pro Vás.

3 0
možnosti
MK

Rv Nebudu komentovat již dlouhodobě trapného Hřebejka, ale Váš názor na Parlamentní listy, které nazýváte "dnem". Všichni politici mají svou rubriku a buď se vyjadřují přímo a nebo jsou komentováni. To nedělá ŽÁDNÉ medium. I osobnosti mimo zastupitelskou funkci mají svůj prostor a pak je rubrika pro ostatní občany Petice a názory, kde každý, kdo má co podstatného říci a nebo vyhlašuje petici se může prezentovat. Lidem ve funkcích zveřejní vše, občanům bez veřejné funkce také, ale pro omezený prostor neprojdou jen prázdné rádoby romantické příběhy a nebo třeba o hraní kuliček.

To, že se na PL lze dočíst celé názorové spektrum (což jinde není dosažitelné) vadí především lidem z názorové skupiny, která je různě silně sluncem ozářená, což je i Váš případ, pane Turnere. Bango cenzura zde na blogu to názorové spektrum dost zúžila. I mne tyto praktiky donutily se podívat jinam.Paradoxně to, co jsem psal o islámu a za co jsem byl sundán z hlavní strany, se naplňuje. Nicméně nestěžuji si, byl jsem vyhnán do lepšího, neb sledovanost na PL je větší než zde. Jistě, jak správně poznamenal p. Jiroudek, patříte mezi ty, co PL čtenost zvyšují.:-)

P.S.

Vaše poznámka o Hradu je zcela mimo mísu; dosvědčují to všechny zveřejněné negace, kterými je každý krok těch hradních komentován. Originální texty odpůrců Zemana však vyznívají kontraproduktivně, neb z toho srovnání obého vedle sebe často trčí hloupost kritik.

15 6
možnosti
Foto

Pod Váš příspěvek se podepisuji. Co se týká PL i poměrů na blogu IDnes jste popsal přesně R^ Zajímavé, jak cenzura přitvrzuje, ještě před 3 lety bylo dovoleno používat zdroje jako PL, NR, nebo Sputnik.

Nyní už je jako zdroje dovoleno používat pouze mainstream.

3 5
možnosti
Foto

Šichtařová to nandala Hřebejkovi, autor to nandal Šichtařové, potažmo aj Pikorovi, ba i PL. Asi proto je i on čte. Tó teda8-o A jedeme dál, jakož i všitcí eurobourači i eurohujéři;-D

9 1
možnosti
Foto

:-) Já bych to s tím "nandáváním" neviděl tak zle, pouze dvakrát jsem paní Šichtařovou citoval (podruhé jenom to, že je eurorealistka) a neopustil jsem si zcela nevinný štulec ohledně "plazení se k urně". To je vše.

Ona to Hřebejkovi taky moc nenandala, ale trochu smutné mi přijde, kde to uvedla a za jakých okolností. Nevolit do EP ty, kteří si nepřejí naše členství mi nepřijde jako nějaký extrémistický názor.

3 1
možnosti
JH

K té agitce jen něco málo ohledně Parlamentních listů. Psát o nich jako o hlásné troubě Hradu je ubožácké, autor zjevně neví, která bije:-)

Parlamentní listy určitě nejsou výkvětem české žurnalistiky, ale velké díky za ně, neboť zveřejňují relevantní informace, které , zvláště pak ty veřejnoprávní média důsledně potlačují!

19 7
možnosti
Foto

Skvěle a s vtipem napsané. Své skutečné úmysly by kandidáti do evropského parlamentu měli uvádět povinně ;-D Scéna by se krásně vyčistila a zprůhlednila. A volič by asi taky měl jasno. (Aspoň doufám)

Člověk s jasně deklarovaným úmyslem "zbourat EU" nemá co dělat v evropském parlamentu. Vlastně jo, měl by takovou "prácičku" - činnost parlamentu sabotovat ;-D

9 5
možnosti
Foto

R^Děkuji, Marku, přesně tak to vnímám.

3 1
možnosti