Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A jak chcete EU její původní smysl vrátit? Zejména přihlédnu-li k oblastem, jimž se chcete věnovat.... Vždyť všechno to, co uvádíte, vede k dalšímu vzdalování se od myšlenky původní EHS.

1 0
možnosti

A kde máte boj za západní platy a jednotnou kvalitu potravin?

0 0
možnosti

Žádný kandidát do Evropského parlamentu nekandiduje proto, aby v EP hájil zájmy občanů ! Všem jde jen o velké platy!!

3 0
možnosti

Mezi slovy Žádný a kandidát vam vypadlo sluvko cesky, ci z byvaleho tabora miru a socializmu.

Kandidati z puvodnich zemi EU maji pine priority, a rozhodne se jim jejich prijem neznekolikanasobi.

0 3
možnosti

Rad bych se pani autorky zeptal.kjaky bylpuvodni smysl EU?

0 0
možnosti

Rv

Kdo je proti federalizované Evrospké unii, je proti sjednocené Evropě! nevolím!

:-)

0 4
možnosti

"...chci Evropské unii vrátit její původní smysl..." Jaký je ten původní smysl a jaký jiný smysl má teď?

0 2
možnosti
Foto

Možná chce autorka ZNOVU založit Evropské společenství uhlí a oceli. Koupí si úplně nenápadně pár uhelných dolů, bude vyrábět koks a v železárnách bude z železné rudy dovážené z Číny tavit železo. No tohle??;-).

1 2
možnosti
Foto

Plánujete uspořádat slíbené referendum o Lisabonské smlouvě? ODS referendum slíbila a pak prosadila přijetí Lisabonu zcela v rozporu s předvolebním slibem.

Myslíte, že se Vám dá věřit? A jak chcete jedním hlasem ze 700 reformovat Unii? To bylo trochu možné s možností veta, které nám ODS odebrala!

Proto budu raději volit č. 40! Alternativa pro ČR.!

2 2
možnosti

Samkovou? Nejsem praštěný polenem! :-)

0 1
možnosti

To je hodně troufalý výrok, že chcete vrátit EU její původní smysl.

Pokud budete zvolena, budete tam budete jako dvojnásobný nováček. Za prvé proto, že skutečně budete nováčkem, a za druhé proto, že budete patřit k nejmladším europoslancům. A prostě určité šablonovité nazírání na lidi podle jejich věku je věc, která ne vždy je správná, ale je to realita tohoto světa, s kterou je nutno počítat. Tím chci říci, že úplný nováček ve věku 55 let má sice také slabou pozici, ale přeci jenom o trochu silnější než úplný nováček ve vašem věku. Tím neříkám, že je to správně. Tím říkám, že tak to prostě v života a ve světě chodí.

Já tedy bych si netroufal přijít někam jako nováček a navíc jako jeden z nejmladších a tvrdit, že chci s příslušnou institucí udělat to nebo ono. Věděl bych, že i kdybych měl stokrát pravdu, tak jsem příliš malou rybou, než abych měl šanci.

Kdybyste napsala, že jako nepatrná částečka uprostřed velkého dění ve spolupráci se stovkami stejně smýšlejících europoslanců chcete přispět k tomu, aby se Evropské unii vrátil její původní smysl, pak budiž. Ale napsat, že Evropské unii chcete vrátit její původní smysl vy, tedy psát to v první osobě jednotného čísla, to tedy je hodně silný výrok.

Už vidím, jak ti, kteří si to tam rozebírají dvacet nebo třicet let, včetně určitých vzájemných krytí zad při různých lumpárnách, čekají na nějakou mladou nezkušenou poslaneckou novicku navíc ze slovanské země (předsudky vůči Slovanům nikdo nesmí nahlas přiznat, ale ve značné části Evropy jsou prostě realitou) a ještě k tomu ze země postkomunistické, aby tomu všemu vrátila to, co ona sama považuje za původní smysl. Jak se ta bruselská vládnoucí garnitura dobrovolně vzdá svých papalášských pozic a výhod a jak to všechno svěří do rukou vám osobně.

2 1
možnosti

Mladická dívčí nerozvážnost uprostřed odeesácké moudrosti nenápadně bránící sjednocení Evropské unie. :-)

1 1
možnosti
Foto

Vaše kampaň do EU je postavena na recyklaci vlastního, tři týdny starého blogu?

4 0
možnosti

Ale což? Je pod záštitou eurokritika Zahradila! :-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS