Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P80e46t87r 47D16o30l96á64k

25. 5. 2019 20:00

To jako ten ODSák dřív aktivní ve prospěch ODS nebyl?

0 0
možnosti

Rv

Také nesouhlasím s vulgárním vyjadřováním. Měl by být vyloučen z ODS. A to urychleně! Má blízko ke Klausovi ml. Mohou založit novou stranu! Pro mne nevolitelnou.

ODS sama má důležitější úkol: Zbavit se levicových přístupů k našemu životu a najet na skutečně pravicovou politiku, politiku svobodných, přirozených vztahů! Tady mají dost práce! Musí se konečně osvobodit od populistických, antibabišovských postojů a vytvářet novou, skutečně pravicovou, politiku! Mají na to! Jen se nesmí bát o voliče!

:-)

1 0
možnosti
Foto

By mě zajímalo, jestli to tu vydrží až do voleb ;-D

2 1
možnosti

Jen dvě připomínky:

1. Povinností opozice je kritizovat, kritizovat a kritizovat (jiné možnosti nejsou)

2. Domokratický blok byl vytvořen účelově a krátce pro tlak na zisk postů v Poslanecké sněmovně PČR (to pro ty, kteří si myslí, že FURT existuje)

4 4
možnosti
Foto

V18l19a30d74a 15V66a33n56e50k

20. 5. 2019 15:52

Prolhat se do funkcí jako zeman a Bureš, je v normální společností nemožné :-P.. V civilizovaných zemích světa neuskutečnitelné.... Tam odstupuji politici již při podezření.. :-P

6 10
možnosti

Toto je vlastně smýšlení celého Demokratického bloku. Jeden z nich, asi ten nejdemokratičtější se neuhlídal a vyzradil. Vždyť oni prohráli volby a to se musí potrestat. To neuznání dem. voleb přineslo věčné popichování, věčné urážení a napadání osočování a polopravd. Vidíme to každý den. Pod záminkou "ohrožení demokracie, ohrožení svobody slova" tyto vlastně ohrožují sami svým jednáním. Nesmyslné demonstrace, oblnutí mladých ale i těch starších už dovedou dokonale a přitom to svádí na jiné. Studenti mě velmi zklamali. Myslel jsem že když dokáží úspěšně studovat tak dokáží i objektivně přemýšlet a dokáží si najít pravdu a nenechají si věšet "bulíky" na nos, ale bohužel takových je pár. Většina se raději uleje ze škol a jdou si užívat na náměstí a mají s toho srandu. Nejsou schopni domyslet následky. Demokracie a svoboda slova je u nás silně zneužívána. To "Demokratický blok" dovede dokonale. Pro mne přestavají strany v Dem.bloku existovat.

19 7
možnosti

Že se celý demoblok chová "stejně hloupě" a "nakrkává" běžné lidi vidím denně a dost mne to štve. Souhlasím s Vaším popisem situace jen snad s trochu tolerantnějším pohledem na řádění jednoho trouby. Podle něj bych nesoudil všechny i když - jak uvedeno výše - mám k nim výhrady.

Spousta lidí se podle mne jde na náměstí vyřádit bez ohledu na případné dopady, pokud by to nakrásně i vyšlo. A přitom se stačí jen podívat kdo to sponzoruje a je jasno, že se hraje o tu dávno platnou pravdu : Mladí hlasitě vpřed a hurá... a staří potichu na svá místa.

5 5
možnosti
Foto

Začalo to zemanem, který chtěl střílet novináře Kalašnikovem! To, že zeman přivedl úctu k nejvyššímu úřadu na samé dno je už známé, tak se člověk který urazil od Romů a po Akademiky úplně všechny, nemůže divit   ! Na hrubý pytel, hrubá záplata... ;-)

5 13
možnosti

Co kdyby jste s tím výčtem začal od začátku a ne když už to bylo rozjeté. Je pravda že by obě strany měli celkem dost ubrat. Víte jaký byl ten první a hlavní důvod proč Zeman nemá rád novináře?

10 2
možnosti

ODS je už tak vysoce demokratická, že nic jiného, než stále kritizovat vládu, neumí. Přitom jsme její vládnutí už zažili. Z tohoto důvodu ji už volit nemohu.

15 7
možnosti

Pro konzervativní pravičáky budou opět volitelní, až se odkloní od svého populistického antibabišismu a budou opět ctít přirozené vztahy a občanskou svobodu!

0 0
možnosti

pes, který štěká, nekouše

2 0
možnosti

Doufám, že nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman po něm půjde stejně tvrdě, jako šel po autorech podobných nenávistivých výroků na adresu migrantů a cizinců, za které už u nás padlo několik podmíněných trestů, a ještě k tomu za výroky mnohem méně uvážené a od lidí jednodušších, tedy méně si uvědomujících, co činí. Vyzývání k zavraždění našich volených státních zástupců je nepochybně mnohem závažnějším a nebezpečnějším činem. Takže doufám, že soud bude v tomto případě postupovat přinejmenším stejně přísně.

34 1
možnosti

volenýc představitelů, samozřejmě

0 0
možnosti

ale bylo by zajímavé vědět jestli si takto demokracii nepředstavují i další členové té "nejdemokratičtější strany" u nás na jejich různých setkáních a jednáních.

Zdroj: https://alesszabo.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=714006

Ne, nepředstavují...

0 4
možnosti

Jste mluvčí "dalších členů" ?

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS