Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Plesl se dne 12.5.2016 v 17:33 za svou chybu veřejně omluvil:

"Jelikoz jen hlupak neni schopen omluvit se za vlastni chybu, omlouvam se s maximalni mirou zardeni Radko Kubičkovi za to, co jsem mu dnes udelal v Partii Prima TV. Pravdu mel on, ja ne. Po Jirim Pospisilovi v roce 2012 nastoupil Blazek, nikoli Kovarova. Tu ODS vyslala do vlady v roce 2009. A omlouvam se take divakum Partie. Snad se takova chyba stava jen jednou za 10 let. Snad..."

zdroj: https://www.facebook.com/plesl

Kde máte nějaký podraz, pane Šimku?

3 1
možnosti

Připomíná mi to vraha, který se omlouvá zavražděnému, že to byl omyl. :-)

0 1
možnosti

Je logické, že komentátor Mf Dnes se bije za Babiše, protože ty noviny jsou Babišovým vlastnictvím!!

0 0
možnosti

To je logické, ale logické není, že se bije podvodným způsobem. Tím dehonestuje nejen sebe, ale i Babiše. :-)

1 1
možnosti
Foto

Nečas spolknul návnady nejen od mafiánů, ale skočil i po té od Nagyové.

1 0
možnosti

J57a40n 24R85á30ž

18. 5. 2019 10:24

Pospíšil byl a je intrikán, kterému jde jen a jen o vlastní prospěch.

A tak lze jen tipovat, do které strany opět přeleze, když jde Top09 do kytek. Já si v naší tipovací soutěži vsadil, že to budou Piráti. Uvidíme!

5 2
možnosti

Dobrá otázka. Taky už mě to ohledně tohoto kabátníka napadlo. ;-DR^

2 1
možnosti
Foto

Páne jo !!! Vy jste chytrej, víte i to, co jiný neví. Obdivuji vás, jak máte ve všem jasno. Kmotři sem, kmotři tam. Jinak pokud vím Pospíšil byl dovolán zdůvodu, že nezvládal přípravu nových zákonů. Jinak třeba Bradáčová dozorovala kauzu týkající se Babiše a jeho nezákonné převzetí Lovochemie. Kdy se ji ptali, jak spis byl ukončen, řekla, že neví a následně se zjistilo, že by postoupen na Policii ČR v Praze, kde se věc potichu odložila.

2 3
možnosti

Nevím, ale vy to určitě budete vědět: Nepracoval v 90. letech Radko Kubičko v nějakém erotickém deníku?

1 2
možnosti

Neslyšel jsem. Znám jej jako vynikajícího a konzistentního komentátora. Pomluvy jsou zbytečné! :-)

1 1
možnosti

p. Šimek, dlouhodobě nás doprovází zvláštní - názorově blogový vztah. Jsme sjednoceni v tužbě po rozumné spoečnosti - Stojíce na mravních a právních základech, vše vyztuženo příkladem morálky těch nejviditělnějších. Klasika upřímnosti jejich snah - Konejme, potáhněme za provaz - Společnost se pohne . Nás odlišuje způsob - Jak to ovšem vůbec provést ? ...

Jsem hluboce přesvědčen, že v současné éře M. Zemana a A. Babiše - To absolutně není možné! Důvody svého přesvědčení se zde snažím opakovaně uvádět. Spatřuji zvlášně účelovou epochu - Byzantsko oligarchistických prvků ovládnutí naší společnosti. Je provázena vyhraněnou účelovostí - Od samolibosti po ochranu vlastních investičních zájmů. Jsem přesvědčen, že naše republika se neposouvá. Současná ekonomická přízeň doby je prostě jako za starých dob prokonzumovávána - Vše s vyvoláním dojmu umnosti těch nejviditelnějších. Zeman i Babiš, jednou přirozeným způsobem zmizí. Opravdu, co po nich zůstane? Pomyslná otázka besedy s vnukem - "Byl jsem u toho, v té době jsem žil a na opatření jsem hrdej! I ty z toho máš dodnes užitek". Co jim řekneme, o co se vlastně opřeme ? ... :-)

1 0
možnosti

Plesl je prachsprostý Burešův pohůnek, používající bez uzardění StBácké metody svého šéfa.

Hlavně, když z toho něco kápne.

8 1
možnosti

myslím, že bez vyjímky má každý známější politik má své mediální pohunky...

4 2
možnosti

Já tedy nevím, ale Petr Nečas se rád zbavil Jiřího Pospíšila, protože tomu vždy šlo a jde především o Jiřího Pospíšila a na Nečase rád dělal různé podrazy. Když ho po tom všem, co předváděl, ODS ani nezvolila místopředsedou, Pospíšil se urazil, protože chtěl být předsedou, a šel radši do TOP09, kde se tím předsedou stal. Ale máte pravdu, že se arogantní Plesl ztrapnil. Plesl je totiž taková pěkná ukázka, kam vede presstituce.

3 1
možnosti

To je Vaše legenda, legenda shodná s legendou kmotrů. :-)

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS