Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Opakovaně tvrdím, že Přímá volba je podceněnou nedomyšleností. Z Hradu se stává další politická strana. Ta z podstaty musí stranit a voličstvo štěpit, ucházet se o přízeň. K tomu žádná změna pravomocí a problém je zde. Systém, který funguje proti systému ...

M. Zeman se svého mandátu chopil osobitě. Prakticky nahradil ÚV KSČ, řeší vše - Kůrovcem počínaje a zahraniční politikou konče. To jej dovedlo k obžalobě, v počtu 56 bodů. Dle mne normální - Byl demokraticky zvolen - tedy demokraticky je veden k obhajobě, vysvětlení a složení účtů. Budí to pohoršení - sama žaloba nikam nedojde. Pokládal bych za normální, pokud by ji podal A. Babiš! M. Zeman hatí dobré jméno ČR a maří jeho heslo, aby bylo silné! To se nestane, protože oligarcha žije z jeho přízně. Dobře ví, že byl jmenován protizákonně - Ministrem, v té době a doposud, nemaje Lustrační osvědčení. Nu a tak tu žijeme - Bude lépe ... :-)

5 0
možnosti
Foto

:-)A tak od hodiny k hodině si bijem. V prsa psa svého začasté. Neb mnohý kameňák nám připomíná na cestě , že přítel člověka je kabrňák.

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Zrovna dnes jsem měl na mysli podobný příměr. Dá se docea dobře chápat zoufalý rodič, který je nešťastný, že je jeho ratolest na drogách, omlouvá jeho excesy a finančně dítě podporuje, aby nezačalo krást. Ale vztah, o němž píšete, je závislost, příchylnost na hranici vilnosti. Ani mladí lidé adorující hvězdy na hudebním nebi nejsou tak vykolejení a slepí.

6 0
možnosti
JK

Je to tak, jak píšete.

1 1
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik