Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já si mohu do svého bytu pozvat na návštěvu koho chci. Ovšem je rozdíl mezi pozváním a násilným vniknutím do cizího obydlí.

7 0
možnosti

L66u64k10a80s 91F43i63k55r

18. 5. 2019 2:24

Rudohnedi - s.Petrik ci rezjir a jim podobni to nerozlisuji.

5 0
možnosti

R^

Co můžete očekávat, pane Zieglere, od ideologického, komunistického historika?

:-)

14 0
možnosti

Asi to samé jako ta moudra od Vás že. R^

3 8
možnosti

Výborně, karma.

Je hořkoparadoxní, že svobodou slova a názoru se ohánějí ponejvíce právě ti, kteří ho znásilňují vyloženou lží za účelem obhajoby totalitních režimů, které svobodu slova vždy brutálně potlačovaly. Je to stejné odpudivé chucpe, jako když se sériový vrah Roubal soudil s naším státem (pojišťovnou VZP) kvůli tomu, že jsou mu ve vězení odpírány speciální punčochy a tím je podrýváno jeho zdraví.

Pokaždé když čtu v diskuzi podobnou zhovadilou lež, toho Roubala za tím příspěvkem opravdu vidím.

12 1
možnosti

Pardón, mělo být plus :-)

1 0
možnosti

"Bloger Petřík napsal v diskusi pod svým blogem v reakci na můj příspěvek, že Pobaltí není Američany okupováno, protože jejich armáda je tam na pozvání tamních vlád vzešlé z demokratických voleb výše uvedený nehorázný nesmysl."

Zajímavé, tam kde se to hodí tak se autor ohání nějakým pozváním. A kdopak pozval ty Vaše ušáky třeba do Sýrie pane Ziegler?

4 12
možnosti

Taková argumentace ve stylu vy zase vraždite černochy, že pane Rozsívale.:-)

15 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Neskodilo by, navstivit nejaky kurs slusneho chovani vazeny pane. Tohoto osloveni pouzivali vylucne vysetrovatele StB.;-(

10 3
možnosti

Ale jeden moment z počátku okupace nebyl zmíněn. A to, že záhy po obsazení republiky, ještě 21.8., byli naši vedoucí představitelé uneseni a to bez vědomí prezidenta, do Moskvy. Takovýto gangsterský čin snad nemá v mezinárodních dějinách obdoby a jednoznačně ukazuje na úroveň bolševického zvráceného jednání SSSR.

19 0
možnosti
Foto

A nevyjádřili tím únosem skrytá přání všeho československého lidu?

1 7
možnosti

Pane Zieglere, jste si vědom toho, že podle Vašeho článku nepatříme ve druhé světové válce k vítězům, ale k poraženým? Z toho vyplývá, že pokud by byly uznány nároky Polska, Řecka na odškodnění, že se budeme podílet na jejich úhradě?

3 13
možnosti

V každém případě autor tradičně pobavil a za to mu patří velké díky, hned se ten hokej bude sledovat lépe. Hezký večer. R^

2 5
možnosti
Foto

J23a85k59u70b 24R80o14t29h

16. 5. 2019 18:50

Mně je jen záhadou, proč admini Petříka stále drží, ačkoliv ten se projevuje jako nepříčetný lhář, relativizátor a manipulátor v každém článku, v každém diskusním příspěvku. Řadu lidí odtud redakce vypakovala za mnohem menší přestupky. :-/8-o8-o

22 2
možnosti

Domnivam se, ze jako si kralove drzeli dvorni kaspary, cini tomu tak i zdejsi administrace.

Jen mne udivuje, ze se mimo mne nikdo nezastal jednoho z nejslusnejsich zdejsich blogeru a diskuteru totiz pana Josefa Hejny, kdyz byl odtud vyobcovan.

14 2
možnosti
Foto

Citovaná slova pana Petříčka v perexu by byla demagogii, kdyby snad Smlouva o dočasném pobytu vojsk se nějak lišila od Smluv uzavřených mezi státy v západní Evropě a vládou USA.

Nešlo o okupaci, protože vojenské velitelství cizí armády nerozhodovala ani o povolení hloubit studny (Palestina), ani o výjezdu našich občanů do zahraničí (Maďarsko v r. 1947).

Netvrdím, že tyto jevy se u nás po 21. srpnu 1968 nevyskytovaly (zákaz vycházení), nicméně masový odpor proti okupaci jim zatnul tipec.

Charakteristika stavu jako okupace mě velmi zaráží, protože vlastně říká, že nenásilný odpor neměl smysl, význam a výsledky.

2 11
možnosti
Foto

Pan Ziegler žádná slova pana ministra Petříčka necitoval

14 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,70
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz