Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Petříku - přenesu sem naši diskusi z té diskuse pod tím Nožičkovým blogem. Napsal jste tam:

>>Pane Veverko, Před "tapetářem" Vašeho kalibru není schopný obhájit svoje názory NIKDO, prezidentské kandidáty nevyjímaje.<<

- a já vám tam odpověděl - k dohledání je ta má odpověď v tomto vlákně pod tím páně Nožičkovým blogem:

https://nozicka.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A190522_714529_blogidnes&vlakno=96055169

A protože tam již nechci Nožičku více trápit tím, že tam budu s vámi diskutovat ještě dále, doplnění té své výše dohledatelné odpovědi napíši sem, pod váš blog:

Řekl bych, že tvrzení, že "přede mnou si svoje názory není schopný obhájit NIKDO" je opravdu hodně nesmyslné. Protože kdyby někdo prohlásil něco, co je naprosto zřejmé, je to i snadno obhajitelné. Takže to tvrzení samo o sobě nemá žádnou informační hodnotu. Možná kdybyste napsal, že "přede mnou si svoje názory není schopný obhájit NIKDO kdo píše nesmysly", smysl by to mít mohlo. Čistě hypoteticky by se nějaký takový člověk opravdu vyskytnout mohl. Nicméně domnívám se, že tak dobrý skutečně nejsem. Já dovedu dokázat nesmyslnost jejich názorů pouze lidem typu Hanniga, Nožičky nebo Petříka. Ale jsem přesvědčen, že kdyby se vyskytl někdo, kdo by nepsal tak nesmysly tak průhledné, jako tito tři pánové, je možné, že bych před ním neměl šanci. Takže děkuji za kompliment - a já ho tedy zde upřesňuji tvrzením, že to vaše slovo "NIKDO" je třeba nahradit např. slovy "Hannig, Nožička, Petřík - či někdo na jejich duševní úrovni". V každém případě ale i tak děkuji za kompliment a přeji hezký den!

0 0
možnosti
Foto

Teď sleduji ČT, která se může svojí hysterií z Ondráčka doslova pominout.

Takhle nevyváděla ani komunistická ČST před rokem 1989.

1 3
možnosti

Četl jsem váš článek a diskusní příspěvky, ve kterých se můžete svou hysterií z Ondráčka doslova pominout. Není překvapivé to, že obhajujete komunistu. To koneckonců děláte pořád.

Ale takhle nevyvádělo ani komunistické Rudé Právo před rokem 1989.

3 0
možnosti
Foto

Dovoluji si natáhnout jeden zajímavý názor z jiné diskuse -cituji:

"Osobně jsem byl na Majdanu v 5/2014 a aktivisté mi děkovali za naši (ČR) pomoc uskutečnit převrat (byl tam Schw. + Zaorálek a předávali spoustu "pomoci" a nejenom tatranky). Když jsem se ptal tohoto aktivisty, co udělají s východními regiony (bylo to ještě před referendy o odtržení), tak mi řekl, že Rusy vyženou a proruské aktivisty postřílejí. Pak na mou otázku, kolik je asi tak aktivistů v Doněcku mi řekl, že cca 20%, tedy cca 1,5 mil. ze 6 mil. lidí, kteří tam tenkrát žili. Jak to dále dopadlo, víme. Majdanisti v čele s Azovem (a pomocníky Štětinou a Nuland) zaútočili na Doněck a Luhansk a povraždili cca 10000 obyvatel. O odborářích v Domě odborů v Oděse ani nemluvě. Tož tak. A tyto banderovy pohrobky dnes oficiálně podporuje jak ČR, tak zejména Poche a Petříček (jeho loutka). Štětina jim k tomu dává z Bruselu instrukce. Je mi z toho .... a jsem rád, že existují ještě slušní lidé, jako JUDr. Ondráček, kteří vytvářejí předpoklady pro slušné vztahy mezi národy až majdanovské běsnění upadne v zapomenutí. PK2."

2 7
možnosti

Ohledně Ukrajiny je asi velký otazník a velké očekávání nad tím jaké kroky ohledně Donbasu bude činit jejich nový prezident.

Poněvadž pokud je téměř polovina ukrajinců proto aby zahájil přímé rozhovory s "lidovými republikami", tak to asi nebude moci brát na lehkou váhu.

2 4
možnosti

P14e60t29r 51U88h89e79r

17. 5. 2019 9:07

Další pitomio...

8 3
možnosti

Výborně, skutečně je potřeba lidem naplno ukázat, že fanatičtí komunisté jsou zde stále a díky naším vládním poměrům vystrkují drápy. Skutečně nelze jinak než poděkovat za takovou syrovou ukázku zvrácené ideologie.

9 0
možnosti

Úžasná karma! :)

-------------------------

To kolikrát nemají ani ti VIP blogeři, co jsou cpaní do výběru. :)

.

Gratuluji!

.

:-)

5 6
možnosti
Foto

Díky, ale zastánci toho jediného správného mainstreamového názoru Vám odpoví, že čím nižší karma, tím kvalitnější blogy. Pan Valiček to určitě potvrdí.

3 2
možnosti
Foto

Pardon, mělo být PLUS!

0 0
možnosti
Foto

Ptejme se raději, jak se staví ČR k právu na secesi? Když tedy podporuje odtržení Kosova, Čečenska a Tibetu?

3 1
možnosti
Foto

Kosovo, Čečensko a Tibet mají právo na odtržení, kdežto Krym a Donbas právo na odtržení od Ukrajiny nemají.

O tom, kdo má právo na odtržení a kdo nemá rozhodují USA a žádné mezinárodní právo a zákony.

Sám víte, že jediné právo, které respektují USA je právo platící z doby kamenné, tedy právo síly.

Srbsko, Irák, Libye a další státy byly USA vojensky napadeny, protože USA měly jistotu, že zvítězí. V případě Ruska USA tuto jistotu nemají, proto si doposud netroufly vojensky přímo napadnout Krym a území Donbasu.

5 2
možnosti

Každý slušný člověk se musí stydět za rudého noka Petříka.;-€

14 8
možnosti

A to vy samozřejmě jste předpokládám. ;-D

5 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik