Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... a obě delegace, pak položili věnce na hrob neznámého (ruského) vojína;-)R^

11 0
možnosti
VV

Na dovolene pane Abelovsky, na dovolene. Jeste ze jste nenapsal padleho. ;-D

2 0
možnosti
JZ

Jinak za blog zasloužená karma R^:-)

6 0
možnosti

Ondráček je ve Sněmovně očividně důstojnou náhradou Rudé Marty, která už ze Sněmovny vypadla. Zajímalo by mě, co teď dělá. Doufám, že z ní není zase učitelka.

9 1
možnosti
MB

Sudetští němci,bydleli v pohraničí asi od 14 století. Přijeli na pozvání českého krále, osidlovat hvozdy a zavést řemeslo. Zblbli z Adolfa, mávali Wehrmachtu z chodíku a bezelstně se radovali - Přijeli přece naši. Zbytek známe, padli na východě, rodinu vystěhovat. Zlotřilci, odsouzeni i komunisty, v pořádku ...

Další vojska se objeví na nepříslušném místě. Opět páší klasiku, ZLO - Největší země světa chce být ještě větší! Kolosální ostuda a sankce k tomu. Kdo je pozval - to se neví? Jak zavádějí řemesla a přispívají obchodu rovněž! Přijíždí poslanec KSČm - Okupační představitelé jásají - Hurá , přijeli přece naši - Mezi nás, své přátele ! Sudetské němce je samozřejmě potřebné odsoudit! - To byla banda ... :-)

6 0
možnosti
JZ

Poslanecká sněmovna už se od pana Ondráčka distancovala, zahraniční výbor PS už tuto cestu také dosoudil. A sám Ondráček prohlásil, že se jednalo o soukromou cestu, kterou si platil z vlastních peněz.

6 0
možnosti

Komunisté se od něj ovšem nedistancovali. Nedokázal to ani “liberál” Dolejš. Aspoň je z toho jasně zřetelné, co jsou komunisté zač. Nejde o ideologii, ale o hájení zájmů Moskvy za každou cenu. Dělají to už od svého založení a neskončili s tím, ani když se změnil režim. Existuje pro to jedno výstižné slovo: vlastizrada.

13 0
možnosti

Jedna z vůbec nejodpornějších bolševických zrůd jezdí do ukradené země a zneužije státní hymnu ke svému "image" ! Jeho "image" je rudé, komunisticky zrůdné a přinejmenším odsouzeníhodné, zasloužil by tu samou medicínu, kterou používali proti nepohodlným jeho soukmenovci v letech padesátých a on sám, když nemilosrdně mlátil do studentů!!!Rv;-€

18 1
možnosti
VV

Bohuzel takoveto " opravdu lidi v uvozovkach" si ale cast naroda voli do parlamentu.

Co s tim nadelate, mame preci demokracii.

6 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik