Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já sbírám pořadní lístky, takže na poštu chodím na "lov". Už mi chybí jen 34 a 57 :-)

1 0
možnosti
Foto

;-Djá ti je obstarám,chceš?:-)

1 0
možnosti
Foto

J12a36n 49H80o22r80n64í33k

15. 5. 2019 18:37

Moc pěkný blog, smekám před vaším nadhledem.:-)

2 0
možnosti
Foto

I ve školství je pestrá škála týpků (jak učitelů, tak žáků) o "harašení" a nechtěných dvojsmyslech nemluvě. Jen si o tom netroufám psát.;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Tyhle typy jsou k vidění nejen na poště. "Jdu se jenom zeptat" tam bývají nakonec nejdýl.;-)

1 0
možnosti
Foto

Ano,všechny zmíněné typy pasují všude.;-D

1 0
možnosti
RT

Čekal bych, že když máme rekordně nízkou nezaměstnanost a pošta musí brát do pracovního poměru každého, kdo jde kolem a umí aspoň číst a psát, že už skončí i ten tlak na plnění "produktů". Asi je to naivní představa:-)

(U ČP jsem strávil skoro 10 let, odešel před 6 a už tehdy bylo pozdě.) Je to vcelku fajn i zajímavá práce, ale bohužel u jednoho z nejhorších zaměstnavatelů v České republice. O největších odborech PKOV ani nemluvě, ty jsou plné starých funkcionářů ještě z dob ROH a pro řadové pracovníky nic nedělají. Spíš jen hází klacky pod nohy novým odborářům typu SOS 21, kterým aspoň o něco jde a nebojí se ozvat...

2 0
možnosti
Foto

To nikdy neskončí.:-/ Akorát vyhodili pár manažerů a jejich práci prý budou zastávat vedoucí řídících pošt. U nás už to nastalo.

Já u pošty, s přestávkami, skoro 5 let. Nic se nezměnilo, jen přidali pár procent na platu,ale to museli, jinak by tam už nešel dělat nikdo.

0 0
možnosti
Foto

Šárko... si mi připomněla jeden rozhovor u rybníka s chlápkem, který si také chtěl vykoupat svého psa... ;-D;-D;-D Teda to bylo divných vět. 8-o

1 0
možnosti
Foto

Bylo by škoda, nevrátit se. Pracovat s lidmi, to chce míti smysl pro humor, umět zlehčit vypjaté situace a to Vám nechybí, tedy vydržte, určitě byste mnoha lidem chyběla.

Moje maminka byla pošťačka tělem i duší a dodnes na ni lidé vzpomínají ve spojení s její funkcí listonošky, na kterou byla hrdá. Tehdy šly na poště penízky z ručky do ručky, všechny platby odvozila v brašně a těch balíků, jen řidítka u kola praskala.

Možná proto, že byla na čerstvém vzduchu, mysl plnou čísel a zdravý pohyb, dožila se téměř devadesátisedmi let a i v tom pozdním věku sršela vtipem a měla neskutečnou chuť do života.V

4 0
možnosti
Foto

Úctyhodný věk!R^Třeba se vrátím..až se něco zásadního na poště změní a malej povyroste. Ale v září jde do 1.třídy, nemůžu trávit skoro všechen čas v práci.

0 0
možnosti
MS

Byly doby, kdy jsem byl na poště (jako klient) pečený vařený. Vystihla jste to dobře.:-)R^

1 0
možnosti
Foto

A už nejsou?;-)

A taky jste postával ráno před otvíračkou?;-D

0 0
možnosti
Foto

Šárko, neodolal jsem, abych si tvoje povídání neotevřel. A udělal jsem dobře.R^

1 0
možnosti
Foto

Tak to mě těší,Pavle:-)

1 0
možnosti
Foto

jen jestli si to nevysvětluješ špatně:-)

1 0
možnosti
Foto

Jsem profesionál, myslím jen na práci;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 24,44
  • Průměrná čtenost 5371x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik