Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud nemáme jasnou představu o tom, kdo by měl vystřídat současnou vládu, prezidenta či premiéra, nemůžeme proti nim protestovat...Sejde se pár tisíc demonstrantů, halekají a nadávají na náměstí, požadují změnu...ale nevědí jakou..

30 3
možnosti
KT

Proč bychom neměli žádnou představu?

Vystřídá je prostě někdo jiný, takových premiérů bylo...

4 18
možnosti
JP

J97a55n 39P56a87v36l57í39k

14. 5. 2019 18:40

Demonstrace je žánr, v kterém je nutné vyjadřovat se jednoznačně, zjednodušeně nebo ve zkratce, a v kterém také mají hrát do určité míry roli emoce. Spojování rukou může někdo hodnotit jako kýč (co taky zbylo těm politikům než si ty ruce podat, když k tomu byli vyzváni) nicméně myšlenka je správná. Babiš má oproti opozici v mediálním světě nesmírnou přesilu, a jestliže má být ve volbách poražen, je zapotřebí spojit opoziční síly, nikoliv je drobit. To kdyby současná opozice pochopila před minulými parlamentními volbami (jak navrhoval M. Kalousek), nemuseli bychom být svědky dnešního stavu, protože by Babiš získal mnohem méně křesel v parlamentu. Záchrana svobody a právního státu je věcí všech, kteří chtějí zachovat a rozvíjet demokracii, což přísluší občanské společnosti stejně jako demokratickým politickým stranám. Dialog občanů s politiky je pro demokracii nezbytný a důležitý, takže ten trend na demonstracích považuji za pozitivní, být ostražitý je nutné vždycky. Nicméně jsme v nenormální situaci, po třiceti letech tady vládnou komunisti, estébáci a zločinci, kteří systematicky demontují hodnoty, ke kterým jsme se přihlásili po pádu bolševiků.

5 4
možnosti
ZD

To máte pravdu. Von takovej Myrda byl pořád mezi lidma. A jak něco zaslechl hned to šel prosadit. Jo za Myrdy - to se nám žilo.

0 0
možnosti
JH

J36i53ř36í 19H69o51l94ý

14. 5. 2019 18:39

A bu se tam také zvonit klíči předtím než soudruha Bureše pošlou do pižama?

1 6
možnosti
JZ

J74a86n 27Z95í29m74a

14. 5. 2019 18:31

Nazdar Martine. Posílám ti nějakou poštu. Líbit se ti nebude.Počti si.

Hezký den do MTB.

0 3
možnosti
LH

A to jste doteď nevěděl? :-)))

0 0
možnosti
ZD

Dopředu nikdo nic neví - dopředu se dá jen předpokládat. Pokud je tam něco shnilého - odkope se to samo. Stačí poslouchat a koukat.

1 1
možnosti
JZ

J18a17n 84Z63í39m23a

14. 5. 2019 18:24

To má Andy zato, že nechal Vyhodit TOPkaře z jejich sídla....

0 3
možnosti
ZD

Kvalitní postřehy.

3 0
možnosti
IM

I22v59a90n 63M18i21n53á98ř

14. 5. 2019 17:36

Když se 30% voličů nestydí být příznivci obviněného premiéra, proč bych se já, po letitém zklamání z ODS - měl cítit provinile, že ... fandím SPD ?

7 4
možnosti

A kde jste zapoměl rozum? :-)

0 0
možnosti
Foto

Pokud jde o protest proti politice ANO,kdo jiný by měl být na demonstraci než lidé podporující politické strany,které proti ANO a tedy konkrétně Babišovi nejvíc vystupují? Mládí lidé nějak vadí?Čekáte snad na techto demonstracích Jakeše s jeho starou partou soudruhu...?

1 17
možnosti
Foto

Ty demonstrace byly původně prezentovány jako výraz občanské nespokojenosti a v současné době se vygenerovaly jako PR části opozice, případně pseudo opozice. Mladí lidé mi samozřejmě nevadí. Vadí mi ale svazácké nadšení a budovatelský elán se silně levicovým nádechem. A proto bych byl moc rád, kdybyste mně neoslovoval soudruhu.

30 0
možnosti
AC

S tím se nedá než souhlasit. R^

8 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy