Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JAZ

Na některých restauracích je samolepka na dveřích IQOS povoleno. Tak to lze poznat.

0 0
možnosti
Foto

Na některých ano. Ale na mnoha zatím bohužel ne.

0 0
možnosti
PB

Prosím vás, pro diskutéry níže o těch soukromých prostorách.

Jsou prostory soukromé, neveřejné, veřejné a veřejně přístupné. Restaurace jsou potom prostory veřejně přístupné a proto pro ně platí jistá pravidla.

3 3
možnosti
PB

Děkuji za mínus, pane Hluchý. Jste zřejmě prvním diskutérem, kterého rozzuřil výraz "prostor". ;-D

2 1
možnosti
TB

Co si jako představujete pod slovem "chemie"? Elektronické cigarety jsou prokazatelně v porovnání s klasickými neškodné a nikdo kromě pár hysteriků vašeho typu je nemá šanci cítit na dál než metr. Že se propylglycerol běžně nachází v potravinách vám nevadí?

1 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli jsou neškodné, každopádně nejen u mě vyvolávají dráždivý kašel. A odpusťte si invektivy, děkuji.

1 0
možnosti
LH

Co se stane, jestliže ostravský hotelier rozhodne o tom, že přístup do jeho restaurace mají pouze kuřáci? Má na to podle rozhodnutí Ústavního soudu právo, neboť je to jeho přesvědčením a vlastně chrání nekuřáky před škodlivou inhalaci. To jen na připomínku justiční absurdnosti.

1 0
možnosti
JH

"Ať si kuřáci smrdí doma a nikoho tím neobtěžují. Je mi však bohužel jasné, že tohle moje přání je z říše fantazie."

Nikoli, je z říše nesmyslů.

9 4
možnosti
KH

K56a25r29e76l 69H87r32m11a

5. 5. 2019 16:08

Doma ne, to smrdí stoupačkami a otevřeným oknem sousedům. Raději ať se sami sdruží a vlezou si do jedné místnosti a tam si smrdí navzájem. A čepují si tam pivo a dají si třeba utopence. Jen tomu nesmí říkat hospoda :-P

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JS

J88o42s28e53f 77S94u89k

5. 5. 2019 12:46

hezký pokus, jak znovu otevřít téma ochrany nekuřáků před kuřáky. Naprosto nevěřím tomu, jak se tváří. Vážení kuřáci, děkuji všem z vás, kteří jste v přítomnosti nekuřáků svou závislost překonali a v jejich přítomnosti nekouřili. Vzhledem k tomu, že nemálo z vás to však nedokázalo ani v uzavřených místnostech vězte, že naprostá většina české společnosti zákon na ochranu nekuřáků před kuřáky uvítala a já s nimi.

5 6
možnosti
PB

Nemáte pravdu. Žádná naprostá většina se nekonala. To jsou opět jen další demagogie.

8 0
možnosti
IM

I39v96a14n 66M24i44n89á50ř

5. 5. 2019 12:42

V době, kdy je ochrana veškerých menšin - doslova lidskoprávní posedlostí, byl atak na kuřáky přehnaně radikální. Ironií však je, že zapříčinil nové problémy, které právě jejich vyhnáním z restauračních prostor vznikly. V demokratickém systému je dost nepochopitelné, proč je nutné - vytlačovat kuřáky až na samý okraj společnosti. Proč by nemohli mít, byť v omezené míře a s dobrovolností veškeré obsluhy - pár svých hospůdek a barů ?

5 1
možnosti
MS

Za sebe bych uvítala, kdyby se nesmělo kouřit na žádném veřejném místě. Ať si kuřáci smrdí doma a nikoho tím neobtěžují.

Zdroj: https://annanovacek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=712025

R^R^R^

1 6
možnosti

Pokud "doma" znamená v bytě v paneláku, tak tím sousedy obtěžují. Byty nejsou hermetické. Kromě dveří a oken ještě máte prostupy TZB, které většinou nejsou utěsněné.

1 0
možnosti
VV

K cemu jsou opravdu nevim. Ale je mi jasne, ze tam kde chybi rozum musi nasledovata zakazy a prikazy.

2 8
možnosti
Foto

To myslite vazne? Opravdu mate pocit, ze prikazy a zakazy supluji zdravy rozum? Nenapada me totiz temer zadny takovy priklad.

15 4
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1513x
Dřív, než mě budeš pomlouvat a soudit můj život, obuj si mé boty a projdi mou cestu, projdi mou minulost, pociť mé slzy, zažij mou bolest, projdi kroky, které jsem prošla já, zakopni na každém kameni, na kterém jsem zakopla já. Za každým vstaň a jdi dál, tak jako já! A až potom můžeš soudit moje chování a tvrdit, že mě znáš...

Seznam rubrik