Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nedá mi to, i když je trošku " po ", jak říká kamarádčin manžel, čistokrevný Londýňan ;-) čtu článek teď a říkám si - podle článků a foto nejste žádný dědoušek... určitě byste staršího pejska ještě zvládl :-) bez parťáka je smutno...náš poslední pejsek se dožil 15 let a po něm už jsme si nechali jen kočky... a po odchodu našeho nejstaršího kocoura ( 16 let) jsem nevydržela déle než tři dny a musela jsem najít kotě stejné jako byl on ;-)

1 0
možnosti

Díky za zastavaní, paní Beranová. Ač Vašim argumentům rozumím, níže mnou uvedené důvody stála platí. Mějte se fajn i s Vaším miláčkem.

0 0
možnosti

jo, tak to chodi...smutek je prirozeny, stejne jako radostne vzpominky na spolecne zazitej zivot

preju hodne sil, nebo - jeste lepe - co nejdriv novyho partaka

1 0
možnosti

Ne, novýho už ne, vzhledem ke svýmu věku. Psa nesmíte opustit, ani smrt vás v jeho očích, neomluví. Jo a taky proto, že na tuhle velmi silnou citovou záležitost se bezcitně nabalil velkej byznys. Množírny, veterina, (uspání doma 4300.-) krematoria a dokonce i hřbitovy.

Vám i ostatním děkuju za zastavení, věřte, že to docela bodlo.

1 0
možnosti

Proto dalsi zivej tvor do baraku bude jedine zelva ;-)

0 0
možnosti

Nedávno nám poměrně brzy po sobě umřeli dva psíci. Byly to holky a oběma bylo více než patnáct let, nemohu se z toho vzpamatovat. Vždycky jsme měli pět i více psů a teď jsou jen tři a je po nich hrozně prázdno. Psí život je bohužel tak krátký.

Bobík je teď ale tam... za duhou a třeba se tam setká s těmi našimi.V

2 0
možnosti

Je mi to moc líto, myslím na Vás.

1 0
možnosti

V práci jsme měli neskonalého blba - pana Ocfeldu, (změna jména). Frajer, mizerný pracovník, peníze utratil s milenkou v hotelu a vrcholem bylo, když ji ženě přivedl k nedělmímu obědu! Všude se chlubil a předváděl foto její intimních partií! Vymlouvám se - Říkám mu, že blbě vidím - Nevadí, zvětším ti ZZOM! Ocfelda jednou přišel a plakal - Odešel mi pes! Poprvé!, jsem si jmenovaného považoval :-) (Kdo má zájem o shlédnutí Idiota, nechť se dostaví doi ředitelny a k nám do práce !) Snad Vám to bolest umírní a úsměv vyvolá ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Také jsme si to zažili a máme na zahradě podobný hrobeček. Chápu Vás.Moc hezky jste to napsal. R^V

5 0
možnosti

My už jich tam máme za dlouhá léta sedm. Je to hrozně těžké loučení.

1 0
možnosti
Foto

Taky znám tu bolest při odchodu mého nejlepšího čtyřnohého přítele. Můj pejsek mě miloval až za hrob i já jeho. Tolik opětované lásky jakou mi každý den dával. Za pár měsíců si pořídila malé koťátko a dnes už kočička, jakoby byla přímo seslána z nebe mou milovanou jezevčicí. Soucítím s vámi.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS