Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemá to zapotřebí a přesto se zahazuje s fízly,bolševiky a demagogy . Proč ?Smekám před Satoranským, který se v USA odmítl setkat s Babišem

9 5
možnosti
PK

JJ byl pro mě a bude, za to co dokázal v životě opravdu "NĚKDO" a to bez ohledu na okolí,které o něm smýšlí jinak.

15 2
možnosti
Foto

Autor se prezentuje jako kritik toho, čeho se dopouští tímto článečkem i on sám. Možná nebyl s jinými podnikateli přizván do delegace. Na vysvětlenou z CV autora pod jeho foto-viz.:Snažím se aktivně pracovat ve prospěch podnikatelů, proto jsem založil a řídím dvě organizace, Podnikatelské odborya Asociaci podnikatelů a manažerů.

Radomil Bábek

Zdroj: https://radomilbabek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=711421

9 2
možnosti
JK

Jarda je v pohodě, hlavně když se mu podaří dostat nějaké to rozsypané zrní na kladenské dresy.

0 0
možnosti
Foto

Jada by si mohl za své koupit leckterý klub bez toho, aby žebral u kohokoli o zrno. Což ani nedělá;-)

5 0
možnosti
Foto

J24o22s37e37f 54B24á20r64t29a

30. 4. 2019 11:34

Až dokážete to co Jágr, pak teprve pište. Prozatím je na vaše bláboly málokdo zvědavý.

8 6
možnosti
VR

Jágr se, po letech partnerského i sexuálního trápení, našel. Jeho coming out byl roky na spadnutí, až spadl a sebrala si ho parta správných kluků a holek: Nejedlý, Mynář, Tvrdík a Ovčáčková.

6 10
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 37,00
  • Průměrná čtenost 1544x
Jsem altruista, táta a sedminásobný děda. Jsem také lyžař a vodák. Profesí jsem krizový manažer, stratég, a především podnikatel.
Pro potřeby čtenářů je asi důležitější, že jsem pravicový konzervativec. Svoboda jedince, právo rozhodovat o svém životě a nést za to odpovědnost jsou pro mne nejvyšší hodnotou.
Deset let pracuji pro české podnikání (zdarma), deset let podporuji malé podnikatele a živnostníky (nejen prací, ale i penězi). Před sedmi lety jsem založil Podnikatelské odbory, které dnes mají více než 15 970 členů.
Ohromný tlak, který vyvíjí na společnost EU i levice v USA, jejich ideologicky vedené projekty Green Deal, ESG, CBDC, AML, GDPR, LGBT+, diverzita a inkluze, vedou k likvidaci drobného podnikání, k likvidaci svobody. Proto budu vždy hájit práva a zájmy podnikatelů a živnostníků a všech slabých proti silnému státu.

Moje životní motto: No co, aspoň jsem to zkusil! (kdo uhodne autora, může si dát sklenku)