Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I21v62o 65B71o81u26š15e

27. 4. 2019 17:17

Když už nemůžete najít někoho kdo EU rozloží zevnitř, co takhle někoho, kdo se to bude snažit vylepšit? Když už v té EU žijete je snad celkem rozumné žít v něčem, co se zlepšuje. Rozložit to můžete později, když už to teď nejde.

1 0
možnosti
JM

Jasně, ale jde právě i o to, jaké páky, jaké účinné možnosti vylepšení mu europoslanecká pozice dává. Podle mne velice malé. Jak se to s těmi pravomocemi doteď dařilo těm, kteří se o to vylepšení snažili? (bohužel se mi z českých europoslanců, snad kromě Macha, nevybavuje snad ani jeden který by o to nějak usiloval)

1 0
možnosti
Foto

J60o12s19e61f 71B33á62r74t10a

27. 4. 2019 12:08

Je problém jít k evropským volbám, když víme, jak naši europoslanci hlasují proti zájmům České republiky. Je smutné, že se dá předpokládat, že naše zájmy by mohly hájit SPD a KSČM. Strany, které jsem nikdy nevolil.

1 0
možnosti
Foto

Jsem dosud toho přesvědčení, že chodit k volbám, cenu má. Místní eurohujeři vám sice budou tvrdit, že když EU nechcete, tak se nemáte vyjadřovat, ale v podstatě jen vyjadřují své zbožné přání vyautovat lidi, kteří mají jiný názor než oni. Jestliže jsem demokrat a chci demokratickou změnu, tak nemohu dělat nic jiného, než to hodit straně, která je mi svou rétorikou nejbližší a doufat, že se tam dostane a bude i nadále dělat to, co hlásá.

Pokud se tohoto vzdám, mám už jen dvě možnosti:

- nechat se po zbytek života vařit ve věcech a skutcích se kterými nesouhlasím a z pozice občana nejsem schopen nic udělat

- vzít do rukou sudlice, cepy, kosy a podobné harampádí a jít to vyřídit osobně ručně

První varianta s vidinou doživotní frustrace není úplně to nejlepší, ta druhá je krajnost, ke které jednak dosud nenazrál čas, druhak je výsledek stejně nejistý, protože i mezi revolucionáři jsou vychcánkové a vyžírkové a pak si také revoluce často vyžádají svojí daň v podobě požrání svých dětí.

Zatím se mi jeví spořádaná účast ve volbách jako nejracionálnější řešení.

2 0
možnosti
JM

I když jste mne spíš nepřesvědčil, děkuji za věcný názor :-)

1 0
možnosti
VV

Vic nez precist prvni dva odstavce jsem nemel silu. Ne vy opravdu k tem volbam nechpdte, vy totiz do Evropa nepatrite.:-/:-(8-o

1 3
možnosti
Foto

J92a93k15u86b 74R18o43t54h

26. 4. 2019 12:24

To jste skutečně nenašel do EU voleb ani jednu nácíčkovskou nebo stalinisticky konzervativní partaj, která by vám konvenovala? :-/;-D

1 7
možnosti
Foto

Kdybyste si to vy analytický elfe ráčil přečíst celé, nemusel byste se zde ztrapňovat otázkami, na které máte v blogu odpověď.

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu kapři si rybník sami nevypustí

4 0
možnosti
VV

Samozrejme ze tak pani Konecna nebo panove Kohlicek ci Mastalka neucini. Kde jinde by sehnali tak teple mistecko?

0 2
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 6,50
  • Průměrná čtenost 1030x
Ostravák a etnický čechoslovák. 

Nejčastější témata, o nichž zde (většinou z konzervativního pohledu) píšu, jsou asi tato: politika, společenské dění, filosofie a křesťanství. A občas samozřejmě zabrousím i jinam.

Email: maftik@seznam.cz.

YouTube kanál: 

https://www.youtube.com/channel/UCe0J9k3Nb2v_t24rqORQMdw


 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky