Diskuse

Sebenormalizace

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to tak. A laťky se posouvají stále níže. Občanstvo blbne a nechá se vodit za nos každým šikovnějším demagogem. Cpou nám nesmysly do hlav i do žaludků, a my jim za to ještě vděčně líbáme ruce. Nevíme, co bylo včera, ale bláhově věříme, že zítra bude i o něco lépe než dnes. A zapomínáme na smysl a jedinou jistotu - smrt.

0 0
možnosti
Foto

:))) ale až se dostanete do parlamentu v Bruselu, tak tu televizi můžeme zapnout a dívat se na Vás... nemáme jí vyhazovat, že ne?:))

2 0
možnosti

J52o41s27e57f 96P89o83t54r

24. 4. 2019 20:23

Víte jak byli moudří naši předkové, kteří volební právo poskytli pouze majetným? Dneska by se to mělo zkorigovat ne na majetné, ale na ty, kteří ignorují TV NOVA a ostatní. Můj osobní názor je ten, že okamžitě by se mělo odebrat volební právo sledovatelům filmů p. Třeštíka

0 0
možnosti

Á jéje PR před volbami... ;-D

5 1
možnosti

R^ Ano a přidám si svou trošku (spíše obludnou velikost) do mlýna. V celé Evropě včetně ČR je uznáváno hnutí, které je zjevně v rozporu se zákony potažmo s demokracií. A je nám to vnucováno jako NORMÁLNÍ!

6 0
možnosti
Foto

Ano, paní Kláro, mát, pravdu - vžíváme se se do života cizích lidí a zapomínáme žít ten plně svůj vlastní... Pokud ale nebudeme číst noviny, sledovat rozhlas, televizi a internet. vyhýbat se sociálním sítím - vyhneme se tomu. (Vlastní destrukci).Copak to ale jde? :-/

0 0
možnosti
Foto

Spíše abnormalizace. Ale.Když to lidi chtěj, tak ,,MY" jim to dáme. I kdyby nechtěli. Však ne jen po trošce pepře, se leccos, sem tam, vzepře;-)

1 0
možnosti

jak si to kdo udela (seberealizace), takovy to ma

4 0
možnosti

Nesleduji žádné seriály ze života jiných lidí.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS