Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Exmoslim borther Rachid napísal: Islam cannot be reformed because it was born deformed.

0 0
možnosti
DR

Vím že to na věci nic nemění ale jen bych upozornil že Daesh se hlásí téměř ke všem teroristickým útokům které se ve světě dějí, aniž by je opravdu sám uskutečnil, takže i toto jejich vyhlášení bych bral z rezervou.

1 0
možnosti
ML

M85a42r45t15i64n 48L16a70c19o

23. 4. 2019 18:23

Ne, nacisté nejsou zlí proto, protože jsou nacisté. Nacisté obecně NEJSOU zlí. Nevaždili jmenovitě nacisté, vraždili ti, kteří si důvod k vybití své krvelačnosti najdou vždy.

Nacisté v Evropě jsou, budou a bude jich přibývat, a to vzhledem k jejich porodnosti (áno, na tú Hitler dbal, nemecké ženy dostávali vyznamenania za pôrodnosť) více, než ateistů či věřících jiných náboženství. Má to už dnes svoje důsledky: Radikalizace evropských nacistů už má oběti na životech, ale také třeba mnoho tisíc Židů, kteří před ní utíkají z evropských zemí do...

Takýto text by v polovici tridsiatych rokov bol nemilosrdne označený za pamflet.Hitler bol pár rokov pri moci, nacisti už vraždili, Židia už utekali. Prešlo len desať rokov a prebehla denacifikácia Európy.

Samozrejme, že islam s nacizmom nemá nič spoločné a ide len o moju fantáziu....

4 0
možnosti
Foto

to co se tam stalo je otřesné a musí to zarmoutit každého člověka-po masakru na Novém Zélandu se bohužel dalo čekat že podobní šílenci, jako byl ten který vraždil v mešitách, si to vezmou jako záminku pro další vraždění násilí plodí vždy jen násilí-mimochodem s těmi počty muslimů je to podle wikipedie trochu jinak-9,7 % tvoří muslimové a 7,4 % křesťané (většinou římští katolíci, dále též anglikáni a různé protestantské církve).https://cs.wikipedia.org/wiki/Srí_Lanka

0 0
možnosti
LB

Na stejné stránce je uvedeno i procentuální zastoupení muslimů 8%, které jsem převzal, a nyní zjišťuji, že ještě na jiném místě téže strany je uvedeno číslo 10%, tedy tři různé údaje na jediné heslo! Údaje jsou z různých časových období, nebo bez uvedení roku sběru statistických dat, každopádně za tohle by se měla Wikipedie trošku stydět, avšak pro základní orientaci tyto údaje stačí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 36,83
  • Průměrná čtenost 2755x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik