Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já nikomu nic zlého nepřeji, ale aby na ty lety nedojel. Vám karma, Tomáši :-)R^

5 8
možnosti
PV

Milý pane Turnere. Ať je Zeman jakýkoli (osobně ho vůbec nemusím), pořád nemá ve vztahu k Číně na některé "osobnosti", jež vedou či v nedávne minulosti vedli EU (resp. EK).

Vezměme si například Barrosa - velkého obdivovatele učení Mao ce Tunga a jednoho z nejvýznamnějších evropských maoistů. Nebo Junckera, který se zhruba před rokem v posvátné hrůze plazil před sochou Karla Marxe v nadživotní velikosti, jež Evropě (resp. Trevíru) daroval pracující lid Číny...

Když si navíc uvědomíme obdiv Barrosa k Číně respektive Junckera k Marxovi (a Castrovi), tak se vůbec nemůžeme divit, proč se poslední dobou v EU v čím dál větší míře objevují prvky totalitně laděné diktatury ...RvEU

9 0
možnosti
Foto

Sice nejsem Turner, ale to je jedno. To, že jsou v zahraničí pomýlení politici, ale snad ještě nemusí znamenat že je musíme mít i doma. To je jako byste omlouval kapesního kapsáře, protože Vás soused přepadl poštu.

8 4
možnosti
Foto

Ony pro něj nejspíš žádné výlety příjemné nejsou. Špatně se pohybuje, tak to pro něj musí být spíše očistec. Zvláště když navíc musí strávit mnoho hodin v letadle a srovnat se s časovým posunem.;-)

2 4
možnosti
Foto

Nesmysl. Jeho ješitnosti je uděláno tak zadost, že tohle obětuje.

15 6
možnosti
ZD

Asi je zbytečné psát, že vy a vám podobní čtenáři novinových titulků se jen víc a víc podobáte těm psíkům z přísloví Psi štěkají a karavana jde dál. Elementární snaha o získání důvěryhodnějších informací o okolnostech našeho snažení (není jisté co z toho bude ale je to reálná snaha) by vám přinesla informace o aktuálním postavení naší republiky v zahraničí (jak v Číně tak v USA). Jednodušší je ale psát zjevné blbosti - mnohem lépe se to čte. Že se tím ztrapňujete vás jaksi míjí.

Nechte chudé duchem tvořit neb jejich jest království blogerské.

9 3
možnosti
Foto

Tak nám je tu předneste Vy, když jste tak "chytrý". Rád se nechám poučit.

2 1
možnosti
Foto

R^Na způsobu života prostitutek je něco, z čeho lze trvale čerpat poučení a pozitivní příklad. Prodávají jen sebe samé. Kdo je ochoten za nás prodat například Dalajlámu, nás za prodává.

3 1
možnosti
DR

Gratulace. Zase máte protizemanovskou nebo protivládní kritikou na pár dní splněno. R^

9 12
možnosti
Foto

Myslíte že bych měl něco takového psát každý den?

5 1
možnosti
MB

Obraťme to !. Být Putinem, nebo vůdcem Číny - Co bych si tak asi přál? Vojska na Prahu již nemožné, drahé a ostudné. Vím, že tam, sedí Egoista. Jasná věc = Úklad chystám! Zvu jej na vojenské přehlídky, velebím jej i klavír mu přisunu ! Pak i Sponzorskou Smlouvu na Huawei podepíše! (Neuvěřitelné, Merkelová asi zase propaguje Ruské jikry)! Dám mu pár telefonů, modemů = Spojení je navázáno! Dovoz českých výrobků - Investice nějaké pokročilosti do ČR? Proč bych to dělal?, Miloš je tak levný! Zase přijede - (Poznámka protokolu) - Nezapoměňte na ten popelníček - To je velice důležité, pak vztahy fungují bezvadně ! ... :-)

Opakovaně připomínám dohledatelný fakt - ČR má pouze s Bavorskem !!, větší obchod, jako s Ruskem + Čínou dohromady ! .... [>-]

11 4
možnosti
Foto

Všichni vědí, že je tam za šaška. Vyjma pana Zemana, i když ani tady si už nejsem úplně jistý.

Karma, Tomáši.

21 8
možnosti
JN

Takový už je úděl českých a československých prezidentů.

Tento je za mého života v pořadí šestý. Toho prvního nemohu soudit, chodil jsem ještě do školky. Ale na všechny ostatní vaše charakteristika sedne dost přesně.

3 0
možnosti
MV

Trojskeho kone bych neurazel. Tady jde spis o mulu.

16 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 34,18
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.