Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já na blogu poznal plno báječných virtuálních apolitických lidiček. To mě hodně těší. Katerino, přeji Řecko s otevřenou náručí!!R^:-)

2 0
možnosti
Foto

:-)mějte se v Řecku hezky, jela bych tam hned. Napsala jste to celkem tak, jak to je, co to sebere, co to dá... Na sraz jeďte. Já tam nechci. Nezdá se to, ale jsem samotář, co se neumí veselit. S věcmi se stejně musíte vyrovnávat sama a jen sama. Jedno mi věřte...já proto ani nechci být v desítce, nechtěla jsem. Vyhrát nepotřebuju už vůbec. Vyhraju, když do léta své opravdu těžké věci zvládnu a když je zvládnu dál. Vyhrála jsem si loni celonárodní soutěž - projekt kniha školám věnovaná Národní knihovnou. to těší moc. Mám v soutěži života tolik osobních věcí... to psaní je pro mne potřeba a relax a často smutek i slzy. A druhý rok se přemlouvám už nepsat. Jsem slaboch. At se vám věci daří.R^

3 0
možnosti
Foto

Milá Radko, ačkoli Vaše slova nejsou adresována mně, ráda bych na Váš debatní příspěvek zareagovala, protože jedna z věcí, na které jsem se těšila, bylo to, že se na srazu blogerů pozdravíme osobně. Vloni jsem tam byla poprvé a nečekaně moc se mi tam líbilo.

Vaše blogy čtu ráda, Vaše filozofie mi je sympatická, jste i moc šikovná po výtvarné stránce. Jen málokdy přičiním nějakou poznámku, protože prostě není co dodat, vše podstatné máte v článku, tak jen spokojeně pokývám a karmuji.

Tak pokud ne letos, třeba někdy příště.:-)

2 0
možnosti

I75v76a12n53a 60L56a69n71c97e

23. 4. 2019 15:17

Rekla jste to: vytančit bolest..V. asi za vámi do řecka přijedu... Ale není to nyní možné, rádi bychom se tento rok přestěhovali...

I já dělám duševní striptýz, no polostriptýz.... , je to možná lepší než psychoterapie. No tady v Americe určitě o hodně levnější. Přeji vám krásné leto v Recku...R^

0 0
možnosti

Pravidla jsem četla,hlasovala a poděkovali mě. Včera už tam byla jiná parta,ale hlasovala jsem opět, ale je fakt,že nevím proč bych měla dávat svůj meil každému kdo to chce.Opravdu by se mělo hlasovat i jinak,protože teď čekám kolik "nabídek" na různé služby,hrnce apod. mi přijde a ať mě někdo ujistí,že ne! Zdravím a přeju vše nejR^V

1 0
možnosti

Nikdo vás nenutí hlasovat. Kromě toho není žádný problém mít jeden e-mail na soukromé záležitosti a druhý na nákupy v e-shopech a různé ankety a soutěže.:-)

1 0
možnosti

O tomto blogu mi řekla kdysi kamarádka. Ostatní říkají: "to ti zase dala hračku." Asi tak, nic víc, nic míň. Poznal jsem tady ještě pár fajn lidí:)

1 0
možnosti

Já jsem si ta pravidla před chvilkou přečetl také, ale tím, co Vy jste napsala v blogu, bych si úplně jistý nebyl. Ono je tam totiž doslovně napsané:

"Nominační kolo: Blogera či blogerku nominují ve třech kategoriích registrovaní čtenáři iDNES.cz z blogerů iDNES.cz pomocí vyplnění formuláře a udělení nominačního hlasu v konkrétní kategorii.

Hlasovací kolo: Ve finále ankety soutěží v kategoriích deset blogerů či blogerek, kteří obdrželi nejvíce hlasů v nominačním kole. Hlasují čtenáři pomocí hlasujícího formuláře."

Zdroj: https://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=706248

Tedy u hlasovacího (neboli finálového) kola na rozdíl od kola nominačního tam výslovně není napsané, že mohou hlasovat jen registrovaní čtenáři. Tak nevím. :-)

2 1
možnosti
Foto

Ano, četl jste to dobře. Ve finálovém kole mohli hlasovat i neregistrovaní čtenáři, tedy všichni.;-)

5 1
možnosti
Foto

neberte to tak vážně paní Kataríno;-)na sraz samozřejmě můžete paní Martina vám už níže vysvětlila jak na to-jen budete muset zkousnout fakt že budete pod jednou střechou možná i s lidmi, kteří vám zde v diskuzích vědomě ubližovali-občas jsou pak menší srazy jen určitých skupinek kde se můžete sejít pouze s těmi které máte ráda

tím tancem souhlas-tancuju moc ráda;-)

1 0
možnosti
Foto

Libuško, právě píšu o tom, že jsem tuto soutěž nebrala vážně, ale o tom, jak je blog vysilující jsem prostě napsala. Ráda bych se s některými setkala, ale nemám na ně e-mail, nic. Takže nevím, jak? Krásný den i Vám.:-)

0 0
možnosti
Foto

Někdy mi tu tu připadá jak ve škole... Ti dobří blogující sedí ve třech prvních řadách lavic, aby na ně pan učitel viděl a věděl že to umí, že jsou hodní, poslušní a vzorní, stále se hlásí na vyvolání - prostě jsou vzorem pro ostatní. Úplně v první řadě sedí ti nejvzornější, 2-3 primánci. Uprostřed, a těch je nejvíc, sedí ti průměrní, ti když jsou vyvolaní někdy umí na jedna, ale většinou tak na chvalitebně - až dobře. A v zadních lavicích ti horší, zlobiví, kteří na sebe občas upozorní nějakým dobrým, ale jindy i provokativním článkem... :-/ A úplně v poslední lavice, na které je rybičkou vyryta hlava osla, nebo nápis "Franta je vůl," ti nejzlobivější žáci, kterým neustále hrozí propadnutí, nebo trojka z chování.

A Vám za zajímavý článek uděluji, Katerino 1*. A to hlavně za to, že když Vy něco napíšete, je to s plným nasazením - se aV na dlani, i s tím, jak píšete, s duševním striptýzem. Vaše jižanské geny se nezapřou... Díky za to. ;-)R^ Jo, a těm nominovaným ze srdce blahopřeji. Krásný den, přeji.

1 0
možnosti
Foto

Paní Mirko, moc děkuji za Vaše slova, hlavně za Vaše vjemy. Díky a přeji krásný den.:-)R^V

0 0
možnosti
Foto

Pozvánky na srazy rozesílají admini všem hromadně vnitřní poštou (složka "Zprávy", které si můžete přečíst po přihlášení do vlastního blogu). Obvykle je ale třeba svou účast potvrdit předem.

1 0
možnosti
Foto

Ale vy přece jako blogerka dát hlas můžete

2 0
možnosti
Foto

Martine, já jsem dala. Stejně zjišťuji, že jsem to četla špatně, takže nic. :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS